mikaVFR Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Poze de la iesirea de azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lowteck Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Poze de la iesirea de azi... Pai tu ce faci doar atati focu? pune mana, DESCARCA pozele si pune-le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikaVFR Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2007 Pai tu ce faci doar atati focu? pune mana, DESCARCA pozele si pune-le. Ca bine zici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Merci de poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Ete-l pe plescoi, ray..................Bvo voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-Alex Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 ahhh sunt frant.... n-a fost o idee buna sa ma culc asta-noapte la 2 cu ultimile puteri am bagat cablu in batranul canon, am atzipit pana s-au descarcat pozele pe good-old USB 1.1... si iacata ce-o iesit... cine s-a pitulit, nu e in poze see ya next time ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lowteck Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 ahhh sunt frant.... n-a fost o idee buna sa ma culc asta-noapte la 2 cu ultimile puteri am bagat cablu in batranul canon, am atzipit pana s-au descarcat pozele pe good-old USB 1.1... si iacata ce-o iesit... cine s-a pitulit, nu e in poze Cunosc tot pe la 02 am venit si eu azi noapte de la baut, sa mai facem si alta data si somn usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikaVFR Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2007 ahhh sunt frant.... n-a fost o idee buna sa ma culc asta-noapte la 2 see ya next time ! Merci moshule, si... until next time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Foarte faina tura.. vremea a tinut cu noi, am vazut un apus de soare supeeeerb, parca ardea cerul.. cand eram la intoarcere, dupa Calarasi. ca de obicei, mancare super ieftina, cu 10 leva si ceva ne-am ghiftuit 2 persoane Am gasit un curs foarte bun la un bancomat Finansbank in centru, 20 leva pe 10 euro si putin maruntis, adica 0.59 leva / RON fata de Ruse unde la exchange era 0.47 leva pe RON. Oraselul e mic dar tot n-am avut timp sa vizitez ce voiam (gradinile dunarii si fortul).. poate alta data cand nu mai suntem presati de soarele care "fuge" foarte repede si ne lasa in frig.. O parte din motoristi au preferat sa se intoarca pe la Ruse, au ajuns ok? acum vin si pozele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikaVFR Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2007 acum vin si pozele.. undi, undi? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 (editat) incerc sa pun si io nishte poze... Editat Ianuarie 21, 2007 de greyhound Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 super baieti nu ma gandeam ca o sa va duceti atatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Laser frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 (editat) incerc sa mai pun cateva poze... si ultimele... Editat Ianuarie 21, 2007 de greyhound Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Si pozele noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 foarte frumos dar virusul asta cum a aparut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 foarte frumos dar virusul asta cum a aparut? Poate e adus de la bulgari ....la oferta cu castravetzii din pizza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikaVFR Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2007 Poate e adus de la bulgari ....la oferta cu castravetzii din pizza aoloeu' sa luam repede o doza de AV pur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 O parte din motoristi au preferat sa se intoarca pe la Ruse, au ajuns ok? am ajuns foarte bine, doar ca am fost deturnati la un gratar afterhours... cred ca la 18.30 eram in fata blocului ... astept si eu poze de la atw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Frumos, frumos... cu toate ca si de data asta a fost un pic pe fuga. Deh, se simte ca e totusi iarna! Dupa ce multi am luat teapa cu bacul la dus, caci n-am mai incaput in prima tura si a trebuit sa asteptam o ora tura a doua, o parte dintre noi ne-am hotarat sa ne intoarcem prin Ruse (eu, wrongname, stilgar, monitz, draku + Mystyk si inca doi motociclisti carora nu le-am retinut numele). In plus, chiar nu ne atragea deloc perspectiva intoarcerii pe autostrada. Drumul de la Silistra la Ruse chiar mi-a placut, peisaje frumoase, cu toate ca pe unele portiuni am beneficiat de vibromasaj. Am ajuns pe la 5 in Giurgiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 pe la 17:30 nu ati vazut 3 motoare care mergeau spre Bulgari ? noi eram mergeam la ruse sa bem un cico gizas e a 3-a oara luna asta, record, mentionez ca nu am pasaport si inainte de 2007 nu am iesit niciodata afara la vama se trece cu: puletin, talon, asigurare cu carte verde.... daca nu ai asigurare se poate face la vama cu 70roi ~ pt o luna sau mai jos de vama cu 90 roni pe 6 luni daca te rogi putin de vamesul Bulgar te lasa si fara carte verde dar sa ai motor care sa-l impresioneze atentie ca la intoarcere 2 euro taxa pod, merge si altfel daca va descurcati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 Cool ma ! Cum a fost trecerea la vama , ce acte v-au cerut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 (editat) super baieti aveti toate respectele mele pt ca sunteti uniti si plecati mai multi in gasca ,la noi din 2 orase braila si galati abia ne-am stans 2 insi, bravo, inca odata respectele mele Editat Ianuarie 22, 2007 de marian m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 atentie ca la intoarcere 2 euro taxa pod, merge si altfel daca va descurcati Nici macar n-am aflat unde se plateste taxa aia de pod... da' e drept ca nici nu ne-am interesat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 dap, e de verificat.. a luat "raceala" de la bulgari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate