ciobanita Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 Va salut colegi. Am un vn 800 clasic de 1 ani și am cumpărat-o cu tobele goale. Vreau să-i pun niște silentiatoare sau alte tobe care sa fie mai puțin gălăgioase. Prin zona mea se tot plimba cei de la Rar. Dacă are cineva vre-o idee cum pot sa le fac mai puțin gălăgioase va rămân dator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 http://webshop.highwayhawk.com/exhaust/Bafflers--AND--DB~killers Ceva de genul asta ți-ar trebui. Trebuie sa masori insa foarte bine diametrul eșapamentului. Daca nu găsești nimic standard, poți încerca ceva pe comandă, sunt convins că dacă vei posta la service și întreținere curentă se va găsi cineva sa te ajute. Ar mai fi varianta sa le schimbi cu unele originale, sunt multi doritori de tobe after-market. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASFALT Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 (editat) Și de ce te-a părăsit? Ca am indraznit sa o insel cu alta..... ZX 12r » Post actualizat in 09 Apr 2018 14:00 Jur ca fara rautate o spun, dar colegul @ASFALT a dat calul pe magar... 180 de magari + 10 cand intra RAM Air in functiune.... Editat Aprilie 9, 2018 de ASFALT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafia01 Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Am si eu nevoie de ajutorul unui coleg ce detine un VN800. As vrea sa vad cum arata modelul acesta si sa ma asez pe el pentru a imi face o idee cum stau. Daca se gaseste un coleg prin zona Dristor, Piata Victoriei sau Piata Romana ar fi perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dess Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 Pot eu sa vin in Victoriei sau Romana. Cu mentiunea ca eu am VN800A, varianta cu roata subtire pe fata. Sa imi spui in jur de ce ora ti-ar fi ok si unde exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafia01 Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 As fi fost interesat de varianta cu roata groasa pe fata, dar daca nu ar fi alte diferente legate de dimensiunile motorului, atunci cred ca tot imi pot face o idee despre cum arata. Daca nu gasesc un alt coleg, iti voi da un mesaj in privat. Iti multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Aprilie 12, 2018 Share Postat Aprilie 12, 2018 As fi fost interesat de varianta cu roata groasa pe fata, dar daca nu ar fi alte diferente legate de dimensiunile motorului, atunci cred ca tot imi pot face o idee despre cum arata. Daca nu gasesc un alt coleg, iti voi da un mesaj in privat. Iti multumesc. Salutare, eu am un Classic la Piața Sudului,daca vrei poti da o fuga să-l vezi. Nu am eu cum sa ma deplasez fiindcă am rezervorul la reparat. Te gândești și vorbim. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoanCara Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Va salut, Rog pe cei care-au avut pe VN 800 Classic, una din urmatoarele: a) Continental Contilegend Metzeler ME 888 c) Michelin Commander II Ma intereseaza parerile personale . Net-ul ( a se citi site-urile de profil ) spune cu Michelin-ul e cel mai cel si da si argumente Unii de la noi spun ca Metzeler e mai bun pt RO, datorita compozitiei diferite a asfaltului de la noi. A si B au cam acelasi pret, C-ul e mai sus cu 150 Ron. Multumesc frumos si o seara buna. PS Pe spate am 160/80/16 in loc de 140/90/16, asa am luat-o acum 2 ani; n-a vazut nici RAR-ul si nici eu.Castig ceva la dinamica daca revin la standard? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 (editat) eu acuma am cumparat un DUNLOP 404 F 140/90/16, si pe fata tot DUNLOP 402F 130/90/16, cam astea se gasesc pe piata.exclus MAXIS sau alte chinezarii.totusi esti pe 2 roti,nu pe ATV,cu viteza mica. inainte am avut un michelin commander 140/90/16, dot 2004;in fata metzeler 130/90/16.mai au carne. daca le vrea cineva sa cumpere astea second...trimit si cu, Currierat.la pret ne intelegem. Editat Aprilie 27, 2018 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dess Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Eu am Michelin commander 2 pe un VN800A (roata fata slim). Inainte de astea, am avut Michelin Commander 1. Din cate imi pot da eu seama, sunt foarte ok, se incalzesc repede, tractiunea la plecare si frictiunea la franare sunt bune, nu am avut probleme de genul derapat sau burnout involuntar la plecare de pe loc mai infipta. Despre cat de mult rezista nu as putea sa spun ceva clar, astea pe care le am acum sunt luate anul trecut in mai, am facut vreo 4500 km cu ele (50% in Bucuresti, restul afara) si arata ca noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoanCara Postat Mai 1, 2018 Share Postat Mai 1, 2018 Multumesc frumos de reply-uri. Imi este permis sa intreb de unde s-a comandat Commander ? Merci, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 1, 2018 Share Postat Mai 1, 2018 Anvelopemoto.eu (am asteptat o gramada sa-mi vina cauciucurile) sau gumi7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoanCara Postat Mai 1, 2018 Share Postat Mai 1, 2018 Merci frumos. Am mai auzit de asteptari la ``.eu`` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Mai 1, 2018 Share Postat Mai 1, 2018 Eu am luat de la Răzvan (Metricmotion). In mai puțin de-o săptămână au venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dess Postat Mai 1, 2018 Share Postat Mai 1, 2018 Multumesc frumos de reply-uri. Imi este permis sa intreb de unde s-a comandat Commander ? Merci, Scuze de intarziere, comanda am plasat-o pe cauciucurimoto.ro. Livrarea a fost in 10 zile daca nu ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus2016 Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Salutare, aveti idee unde pot comanda un capac semnalizare spate pt un Kawa VN2000? S-a decis sa se rupa in mers... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 (editat) Salutare, aveti idee unde pot comanda un capac semnalizare spate pt un Kawa VN2000? S-a decis sa se rupa in mers... Multumesc. daca imi dai o adresa ....iti dau eu unul 0741325292 asta daca potriveste cu cel de la vn800 Editat Mai 21, 2018 de augustin31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus2016 Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 daca imi dai o adresa ....iti dau eu unul 0741325292 asta daca potriveste cu cel de la vn800 Ce bine ar fi fost, din pacate nu cred ca merge, al meu e cu prindere dedesubt, cel pt vn800 are doua suruburi pe fata parca. Pt orice eventualitate, poti masura diametrul, te rog? Multumesc f mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Ce bine ar fi fost, din pacate nu cred ca merge, al meu e cu prindere dedesubt, cel pt vn800 are doua suruburi pe fata parca. Pt orice eventualitate, poti masura diametrul, te rog? Multumesc f mult! daca nu ti tarzu ..miine merg la garaj si masor plus poza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus2016 Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Nu e tarziu deloc ... Multumesc! Incerc in paralel si o comanda pe motorcyclespareparts.eu, am vazut aici ca a pomenit cineva site-ul, sper ca nu e teapa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dess Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Nu e teapa, am comandat la ei de 3 ori, de la pistoane pana la cauciuc pt footpeg pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus2016 Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Nu e teapa, am comandat la ei de 3 ori, de la pistoane pana la cauciuc pt footpeg pasager. Asa, tu zisesei! Ma bucur sa aud ca-s ok. Au o gramada de piese si toate OEM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IoanCara Postat Mai 26, 2018 Share Postat Mai 26, 2018 Va salut, Pentru vn 800, radiator fan switch ( pn 27010-1202 ), m-ar interersa; preferabil zona TM. Merci, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimuta14 Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Bună ziua. Sunt posesor de Kawasaki Vulcan VN 750, an fabricaţie 1993. Am nevoie de o bobină de inducţie. Ştie cineva de unde pot cumpăra?. Mulţumesc! (Este primul meu post pe acest forum, cred că am postat unde trebuie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 (editat) Maimuta14, bine ai venit in lumea noastră! Ai postat unde trebuie, dar dacă nu-ți răspunde nimeni poți căuta pe OLX, nu demult era un VN 750 la dezmembrat. Editat Iunie 4, 2018 de Bart Bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate