Gabi24 Postat Mai 4, 2021 Share Postat Mai 4, 2021 (editat) Melcul si pinionul sunt de Kawasaki (EN, VULCAN) care au respectivele piese pe roata fata si care este de 19 toli iar la tine roata spate este de 16 (cu cauciuc super balon) ,de aici si diferenta de viteza pe kilometraj .O sa-ti indice viteza reala cu unele de la Kawasaki GPZ 500 care are roata spate si fata pe 16 toli exact cum ai tu si poate ne spui si cit au costat piesele. Editat Mai 4, 2021 de Gabi24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian E. Stefanescu Postat Mai 5, 2021 Share Postat Mai 5, 2021 La 04.05.2021 la 8:38, Gabi24 a spus: Melcul si pinionul sunt de Kawasaki (EN, VULCAN) care au respectivele piese pe roata fata si care este de 19 toli iar la tine roata spate este de 16 (cu cauciuc super balon) ,de aici si diferenta de viteza pe kilometraj .O sa-ti indice viteza reala cu unele de la Kawasaki GPZ 500 care are roata spate si fata pe 16 toli exact cum ai tu si poate ne spui si cit au costat piesele. Nu mai umblu acolo, ever. Ma voi obisnui asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat August 1, 2021 Share Postat August 1, 2021 Va salut. Intampin o problema la VN-ul meu de 800, și anume curge benzina pe la intrarea în carburator, piesa de elastic în forma de "L". Din cauza temperaturii, a vechimii, a vibratililor etc., am observat pe ea fisuri. Am atașat și o imagine cu locația acesteia în schema carburatorului. Din moment ce nu găsesc sa aibă vreun cod, nu o pot comanda sa o înlocuiesc. Imi puteti recomanda o soluție? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat August 1, 2021 Share Postat August 1, 2021 Merge foarte bine modelul de Sportster, care are și marele avantaj că e metalic. Trebuie doar un pic adaptat la un capăt, dar e floare la ureche pentru orice mecanic decent. Piesa mi-a adus-o Răzvan Popescu (Metricmotion). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 20, 2021 Share Postat August 20, 2021 La 01.08.2021 la 15:04, alin_zbr a spus: Va salut. Intampin o problema la VN-ul meu de 800, și anume curge benzina pe la intrarea în carburator, piesa de elastic în forma de "L". Din cauza temperaturii, a vechimii, a vibratililor etc., am observat pe ea fisuri. Am atașat și o imagine cu locația acesteia în schema carburatorului. Din moment ce nu găsesc sa aibă vreun cod, nu o pot comanda sa o înlocuiesc. Imi puteti recomanda o soluție? Multumesc. membrana sprit nu e crepata. la mine asta curgea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 1, 2022 Share Postat Decembrie 1, 2022 refacere Șa Kawa Vulcan 900 Custom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate