Bogdan Secelean Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 Mersi Lup, intr-adevar ala e cel argintiu, cica are probleme la sonda de racire(?!) de aceea se opreste dintr-o data motorul, asta am vazut, plus ca da mici rateuri, asa ca ma mai gindesc, nu prea e de luat si la banii astia... Iar celalalt, la actionarea butonului, incepe sa se invirta demarorul mai greu, se chinuie, poate e sunt duse periile. O sa-i zic sa-si regleze carburatoarele , pe cine stii? Ca ma vad acum cu el. Asta e din 93 la 3300 euro. bicicleta arata foarte bine. Nici unul nu e pe vreun site. Daca il dai pe al tau si e bun si ii schimbi saua, sau stii altul de vinzare, anunta-ma si pe mine te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 eu nu pot să-i schimb şaua la al meu decât tot cu una custom, moto meu după cum vezi este customizat..mai ştiu eu vreo 2 Vulkanuri..să-l vedem pe ăla de la Motomania cum se comportă după ce îi reglează carbelitoarele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 30, 2005 Autor Share Postat Aprilie 30, 2005 Lupule,da numarul de la motor unde l-ai pus,ca nu se vede! Pe Marcel din Bucuresti( ala cu chopperele de la SMAEB) cica l-au oprit politzaii si iau luat talonul ca avea numarul pus pe lateral si intors invers. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 uite-l Blackule, cum să nu fie... doar că poza la motor e din toamnă, când nu montasem numărul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 9, 2005 Autor Share Postat Mai 9, 2005 Lupu-le,iti expira numarul la iarna? de fapt ce vorbesc eu aici ca doar esti politzai....rezolvi tu. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 da mă, expiră la iarnă.. care ar fi problema? hai că m-ai făcut curios..durează mult înmatricularea..ce tre să fac de pe lesingg..pliiz respond.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 pai am scris in topicul cu inmatriculare chopper .....gasesti acolo detalii. eu am rezolvat in 3 zile: RAR,pregatire dosar,politie.....si am primit numerele dupa 1 saptamana. ma gandeam ca tu iti rezolvi mai iute.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 luv.... te-am vazut in trafic.... stiu ca faci show cind treci... m-ai complexat. misto motor.... sa nu mai vorbim de zgomos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 12, 2005 Admin Share Postat Mai 12, 2005 luv.... te-am vazut in trafic.... stiu ca faci show cind treci... m-ai complexat. misto motor.... sa nu mai vorbim de zgomos.... Multumesc pentru complimente.. Sare in ochi,avind in vedere si culoarea,i-am pus si coburi,vreau sa-i refac si tobele..parca i-as baga si niste filtre de zgomot,ca nu ma pot duce deloc la furat cu ea! Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BERY Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 VN800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 15, 2005 Autor Share Postat Mai 15, 2005 multzam fain Bery pt link.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 19, 2005 Autor Share Postat Mai 19, 2005 MariusD ,esti invitat sa scrii si in acest post... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Merci de invitatie si de urari..azi scot nr. provizorii si fac o tura mai apasata ! Oricum cat am scos o acolo in Belgia am ajuns la concluzia ca tb . sa reconsider stilul de chooper cu puterea acestuia...Mai povestim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Marius are cu ce se lăuda... :laugh: bineînţeles că BDu trebuia să-şi bage el nasu, că altfel nu se putea.. Vulkanul verzuliu este de vânzare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 şi frumuseţea lui Marius. are tobe "BOS" şi se aude demenţiel...de, ca la boşi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 am decedat cand am auzit tobele alea BOS ... si cica e acelasi motor pe care i'l am si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 20, 2005 Autor Share Postat Mai 20, 2005 bag sama ca va futeti intre voi de va inmultiti asa repede astia cu VN750.....hahahahahahahahaha. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 Nu ma...!Astia se-nmultzesc prin diviziune celulara!!! Virusi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 Dariane, nu vrei mă să-ţi iei şi tu Vulkan să te băgăm în club de viruşi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 22, 2005 Share Postat Mai 22, 2005 Nu ma,ca haleste prea mult...Las' ca baba mea face acelasi lucru,consuma mai putzin,e mai usoara,e si proaspat refacuta (sa-i zic "lifting"?).Daca e sa-mi iau alta,e Intruderu' ala de-l stii,e in Bucuresti,i-am dat si-o cheie... ca n-am inca 2000 euroi diferentza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Salut vulcanishti, sau Vulcanologi...heheeheheeh! Am vazut azi un Vulcan cu 2 mici modificari, shi arata .... mai mult decat bestial. Rezervor custom de 4,2 galoane cu dash board shi shei separate fatza spate. Cunoshteam motorul dar nu l-am recunoscut. Poate ii fac o poza sa vedetzi...dementzial! Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 (editat) Rugaminte mare ---Stie cineva de un parbriz sau macar sistemul de prindere pt. Vulcanul de 750 ??!!.. nu vreau sa bricolez cine stie ce si pe cataloage nu gasesc mare lucru.. Am unul pt EN 500 dar mai bine l dau cui ii trebuie decat sa modific ... Editat Mai 24, 2005 de Marius D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Mariuse,vezi ca sunt unele oarecum "universale",vezi la Motor1...Eu mi-am luat de la ei,chiar am avut de ales...Vezi si la MotoMarket ,in catalogul Highway Hawk,exista special pt. motoreta ta,vezi daca-ti convine (k dimensiuni si pretz ) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 25, 2005 Autor Share Postat Mai 25, 2005 vulkanologi,poate ne vedem la cluj la valea ierii-asklepyos,da? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 E un pic cam departe.... ar fi fost interesant... .distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate