burb Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Cu parere de rau , a venit timpul sa fac si asta O vand sau o schimb cu dragstar de la 650 in sus , dau si diferenta daca e O gasiti aici My love . pentru intrebari si detalii ma gasiti si pe messenger , id: mihaidespan sper sa o ia cineva care sa aiba la fel de multa grija de ea cat am avut eu anul asta . 2300 eur ca tot ninge afara si saptamana viitoare imi vine vn_ul 900 si trebuie bani de benzina ( am ramas la vulcan ce sa fac ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Ft bine! Ce model de VN900 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burb Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Ft bine! Ce model de VN900 ? classic din 2008 negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blood Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 De vanzare vn 800 classic http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-vn%20800%20classic-din-1998-427030.html Pentru detalii: pm, mail sau la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu83 Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Se vinde VN 800A Moto in stare exceptionala, sa custom, Fat DragBar, oglinzi custom, tobe vance & hines, sisybar, portbagaj, coburi piele + suporti, kit carburatie dino jet, filtru K&N, consumabile schimbate, alte detalii la tel. Radu 0723 583 261. Se poate vedea in Bucuresti. 3400 eu negociabil http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-vn800a-din-1999-426584.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Dragii mei vulcanisti! Va multumesc pentru suportul acordat! Am trecut la alt motor. Vn-ul meu mult iubit, a ajuns la omul potrivit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Am o oferta tentanta , este vb de un vn 800 A care arata aproape bine dar care are 85000 de km . Va rog sa va dati cu parerea , eu nu am mai intalnit un vulcan cu atatia km si oricat de mic ar fi pretul nu vreau sa investesc mai tarziu o caruta de bani. Astept pareri. zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burb Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 (editat) Am o oferta tentanta , este vb de un vn 800 A care arata aproape bine dar care are 85000 de km . Va rog sa va dati cu parerea , eu nu am mai intalnit un vulcan cu atatia km si oricat de mic ar fi pretul nu vreau sa investesc mai tarziu o caruta de bani. Astept pareri. zaha Daca e bine intretinuta, putini proprietari care au avut grija de ea si au schimbat ce trebuia ca in carte e chiar ok . daca a avut putin proprietari ( gen 3) e clar ca a fost iubita. daca se vede rugina e clar ca a stat mult timp . sunt unii pe forumuri din state care au peste suta de mii de km si o duc bine . normal ca trebuie sa schimbi chestii pe ea ( dar ca in carte ) asa motorul poate sa iti crape fara semne sau zgomote ..... poate sa scoata 100 de zgomote si sa te tina inca 100k km ... daca nu ii prea stii istoria , mergi cam la noroc . parerea mea Editat Februarie 21, 2012 de burb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Ahoi, am vazut Harley cu 320.000 km si avea 19 ani.Functiona perfect,de ce nu ar face-o si o japoneza?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Am o oferta tentanta , este vb de un vn 800 A care arata aproape bine dar care are 85000 de km . Va rog sa va dati cu parerea , eu nu am mai intalnit un vulcan cu atatia km si oricat de mic ar fi pretul nu vreau sa investesc mai tarziu o caruta de bani. Astept pareri. zaha Cat de tentanta e oferta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Am o oferta tentanta , este vb de un vn 800 A care arata aproape bine dar care are 85000 de km . Va rog sa va dati cu parerea , eu nu am mai intalnit un vulcan cu atatia km si oricat de mic ar fi pretul nu vreau sa investesc mai tarziu o caruta de bani. Astept pareri. zaha daca arata, merge si suna bine, ia-l restul e loterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Motorul de VN (cel putin pentru al meu, din 2005) are garantie 150.000 km... In rest intaresc ce te-au sfatuit baietii: daca ii cunosti istoricul service si e in regula... ar trebui sa fie OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Motorul de VN (cel putin pentru al meu, din 2005) are garantie 150.000 km... In rest intaresc ce te-au sfatuit baietii: daca ii cunosti istoricul service si e in regula... ar trebui sa fie OK. Multumesc pentru sfaturi , cred ca asta o sa fac , o sa il iau , motorul suna si merge bine , cutia la fel , esteticul se reface cu o vopsea , oricum o sa sufere de choperizare ulterior. cu consideratie zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 vreau sa schimb/reconditionez saua, stiti pe cineva care dezmembreaza ?(Kawasaki VN800 clasic) si Crash Bar vreau sa schimb/reconditionez saua, stiti pe cineva care dezmembreaza ?(Kawasaki VN800 clasic) si Crash Bar am pus postul pe Accesorii/piese pentru Choppere/Chopperisti, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 vreau sa schimb/reconditionez saua, stiti pe cineva care dezmembreaza ?(Kawasaki VN800 clasic) si Crash Bar am pus postul pe Accesorii/piese pentru Choppere/Chopperisti, multumesc. Ce-are in neregula ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 vreau sa schimb/reconditionez saua, stiti pe cineva care dezmembreaza ?(Kawasaki VN800 clasic) si Crash Bar am pus postul pe Accesorii/piese pentru Choppere/Chopperisti, multumesc. La partea de pielarie & shit, Darian is your man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burb Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 VN 750 pret nou ca se tot incalzeste afara 2000 eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 (editat) Ce-are in neregula ? pai ma gandeam ca nu-i locul unde sa caut accesorii(sa nu fie vreun "carcotas" pe aici) unde te gasesc pentru sa //reconditionare/modificare se pare ca "toate drumurile duc la tine" tks Editat Martie 13, 2012 de mikail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Mai stiti ceva de VNA-ul meu? a ajuns pe la unu din voi? 1999 negru cu rosu - B 66 TNT primul nr de imatric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Cine vrea semnalizari , far cu cozoroc de ala cu vultur si ornament aripa fata cu vultur le stau la dispozitie , motorul meu sufera o choperizare si nu le mai vreau asa ca le vand ieftin. zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Cine vrea semnalizari , far cu cozoroc de ala cu vultur si ornament aripa fata cu vultur le stau la dispozitie , motorul meu sufera o choperizare si nu le mai vreau asa ca le vand ieftin. zaha poze? astazi am constatat ca acumulatorul s-a "dus". 12V10Ah, am gasit la Louis dar de 12Ah(VNClasic 2004). Posesorii de VN800 stiti ce amperaj au bateriile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 pt YTX12-BS 10 amperi. marca o alegi matale dupa cum doresti. pt YTX14-BS 12 amperi. marca o alegi matale dupa cum doresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 (editat) pt YTX12-BS 10 amperi. marca o alegi matale dupa cum doresti. pt YTX14-BS 12 amperi. marca o alegi matale dupa cum doresti. intrebarea era daca este vreo problema instalarea unei baterii de 12Ah.(pe moto am 10Ah) Editat Martie 15, 2012 de mikail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 dupa cum observi, nu e nici o problema. eu ti-am dat codurile celor doua modele de baterii pentru vn 800 classic. YTX12-BS 10 amperi si YTX14-BS 12 amperi - ce cauti tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 pai cred ca e mai bine cu 12Ah, nu? parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate