catas_him Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 in primul filmulet se aude doar un cilindru la relanti sau mi se pare mie... ? Posibil dar in reprize scurte, oricum m-a chinuit un pic carburatorul, inca nu sunt multumit in totalitate, maine o sa-l desfac iarasi, mi-au mai venit cateva idei.Filtrul de aer e prea permisiv, e un filtru pt pompa de ulei hidraulic de tractor U 650.Mai am doua filtre de IJ, "c.oa.ie de berbec", o sa vad daca le folosesc. MAIN jet-ul - e de 140.Mi-am facut inca 2, unul de 150 si unul de 200. O sa incerc varianta asta de setare. Clip la acul de dozaj pe al doilea sant de sus in jos Jet principal 150 Jet pilot 45 Surub de aer prezent, 1 cu 1/2 Inaltime plutitor la 19mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Nu neaparat sa fie de la carburatie, poate de la jocul supapelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Nu neaparat sa fie de la carburatie, poate de la jocul supapelor? Da, poate fi de la jocul la supape, dar tinand cont ca tachetii sunt hidraulici, procentul ca defectiunea sa fie de la joc scade. Jocul la supape l-am facut la montarea chiuloaselor, amorsarea s-a facut ca in manual.... Eu raman tot pe carburator, un amestec sarac care o sa-l imbogatesc zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Este posibil din moment ce tachetii sunt hidraulici Bafta si sa ne tii la curent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Sa ma laud si eu zic, dupa ce am schimbat una alta la Vulcanul meu peste iarna.Tare-s mandru de cum arata acum si tare-mi mai place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Sa ma laud si eu zic, dupa ce am schimbat una alta la Vulcanul meu peste iarna. Tare-s mandru de cum arata acum si tare-mi mai place Trebuia sa pui o poza cu el inainte si dupa ce ai pus pe el....Oricum, a iesit frumos.La cat mai multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Scarite pentru colegul Luis . @Nationalistul : Voi reveni in curand cu poze legate de modificarea franei spate de pe tambur la disc ( Vn800 ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Pentru cei care vor sa se mai joace la carburator...... http://www.vroc.org/faq/carb/carb-howto.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 vulcan 900- chopp in to a bobber! executate in the houze- aripa spate , suport aripa(forjat la mina), foot pegs modificat unghiul de pozitie, geanta laterala pe bascula, borseta de scule, vopsit... suport pentru pasager modificat si executie saua pasager restul e imaginatia proprietarului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 (editat) Super tare.........o realizare demna de respect ! Cred ca s-a inspirat de la modelul BMW folosit in timpul celui de-al doilea razboi(cel mai fiabil pentru aceea vreme) Editat Iunie 14, 2014 de mikail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Sensei Oyama, jos palaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luisispas Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Scarite pentru colegul Luis . @Nationalistul : Voi reveni in curand cu poze legate de modificarea franei spate de pe tambur la disc ( Vn800 ) . Scaritele si grilele montate pe motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) A venit timpul sa facem si noi prima intrunire de Vulcanisti pe 2014. Sunteti toti bineveniti daca doriti sa participati. Detalii aici: https://www.facebook.com/events/226843960860208/?ref_newsfeed_story_type=regular Editat Iunie 19, 2014 de Schwarz Muller Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 De unde ai luat talpicile spate si cat au costat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Eu le-am facut . Acestea au fost prototipul . Le voi baga in productie in cca 1 luna, dupa ce-mi voi termina freza CNC ce o am acum in lucru . Pretul o sa fie de 450 lei setul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Dupa nspe mii de reglaje ale carburatorului, jigloare, cui de dozaj, nivel, filtru de aer adaptat carcasei din dreapta originale, am reusit in cele din urma sa fiu multumit. Multumesc vecinilor ca m-au suportat si de azi le promit un somn usor fara bubuituri si tunete din carburator, raman doar cele din tobe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 salutare.inca nu am scris pe topicul vulcanistilor.asta e prim,si desigur de ajutor am nevoie de plasticul,corpul de la lampa iluminat nr matricol.al meu e rupt.cineva a incercat sa mute semnalizarile pe lampa respectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 salutare.inca nu am scris pe topicul vulcanistilor.asta e prim,si desigur de ajutor am nevoie de plasticul,corpul de la lampa iluminat nr matricol.al meu e rupt.cineva a incercat sa mute semnalizarile pe lampa respectiva Salut. Cred ca ar ajuta daca ti-ai completa la profil tipul motocicletei detinute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 VN800 classic 1997 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 salutare.inca nu am scris pe topicul vulcanistilor.asta e prim,si desigur de ajutor am nevoie de plasticul,corpul de la lampa iluminat nr matricol.al meu e rupt.cineva a incercat sa mute semnalizarile pe lampa respectiva la cum arata.... altul !! ebay sau dezmembrari sincer nu cred ca se mai poate repara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 ma gandeam ,ca are cineva pe acilea unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goethaust Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Salut! Ma intereseaza sa cumpar pentru al meu vn900 custom: side case-uri+suporti, genti+suporti, sissy bar, portbagaj, sau top case(cu suporti, desigur). Totodata, daca are cineva un parbriz in stare ok, sunt interesat. Merci, cosmin 0744232808 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Sensei Oyama, jos palaria! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Dupa nspe mii de reglaje ale carburatorului, jigloare, cui de dozaj, nivel, filtru de aer adaptat carcasei din dreapta originale, am reusit in cele din urma sa fiu multumit. Multumesc vecinilor ca m-au suportat si de azi le promit un somn usor fara bubuituri si tunete din carburator, raman doar cele din tobe. Salut am o rugaminte spune daca stii de ce da rateuri in decelerare si daca dai gaz in scurt are cateva momente de intarziere la accelerare . Multumesc astept un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Salut am o rugaminte spune daca stii de ce da rateuri in decelerare si daca dai gaz in scurt are cateva momente de intarziere la accelerare . Multumesc astept un raspuns Ti-am lasat PM. Salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate