morpheus Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 da,mah,uite ca aici sau aliniat la normele EU.....sa-i f.t in gura de banditi. B. DE ACORD!!! Niste pungasi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Sunt societati de asigurari mai "no name" la care nu este diferentiere de casco intre masini si moto = adica ei nu considera gradul de risc mai mare la moto decat la masina. Daca se face casco pe firma de regula e mai mare decat casco pe personana fizica. Riscul unui casco la societatile "no name" este ca pletesc greu si cat mai putin. De ex. BCR Asigurari - am asigurata una din masinile firmei - in fiecare an de asigurare dauna facuta pe casco a fost de 2-3 ori mai mare decat platesc eu casco. - nu comenteaza niciodata, intr-un an jumate am schimbat 3 usi stanga fata. acum sunt la a patra usa. - avantaj firma mare si serioasa. Orice CASCO poate fi negociat cu pana la 4-5 puncte. - in functie de cum stii sa vb. Atentie la asigurarea casco la moto - unele societati asigura partial furtul, partial dauna totala, partial dauna facuta din vina ta - asa ca atentie mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 dar ca sa fim ontopic,dintre cei cu vulcanuri second-hand,care aveti casco? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 io am vrut sa-mi fac. La vulkan de 750 din 90 venea casco vro 500 de euroi, in conditiile in care franciza era de 17%, asa ca i-am futut in gura si am plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 aoleu...tre sa intreb si eu sa vad cat e la al meu.....asa numa,sa ma enervez! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Au! Lupule...Si eu,care vroiam sa-mi fac la viitorul Vulcan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 14, 2006 Autor Share Postat Aprilie 14, 2006 de regula,cei de la leasing te obliga sa faci casco....la moto s-h se mai poate fenta.....eu am fentat anul trecut. sa vedem anul asta cat e... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 15, 2006 Autor Share Postat Aprilie 15, 2006 Geo,sa inteleg ca cei din bistrita nu cer casco la leasingul lor?fain....ca tocmai vreu sa aduc un motor de la ei... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 SarbatoriFericite! vulcanistilor.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 SarbatoriFericite! vulcanistilor....B. Sarbatori FERICITE!!!! La toti ciopareniiiii !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Sarbatori fericite si sa va bucurati de vulcanele voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 Geo,pe unde esti?te-ai dat la fund? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Geo,pe unde esti?te-ai dat la fund? B. a fo prin Bv pe la Adi si apoi a luat-o spre orasul natal ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 Da ce,Geo e in concediu? Marian,tu cand termini leasing-ul la vulcan?cat mai ai de plata la final? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 108,9 ron e RCA la moto pe 6 luni....sa-i f.t in gura,ca au dublat-o.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Hahaha, ce tare faza asta cu asigurarea. Pai asta depinde de cum te incadreaza. Pe mine m-a incadrat la "motocicluri" si am platit 66 de ron, pe tine cred ca te-a incadrat la "autoturisme intre 500-1000 cmc" de ai platiti suma asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 man,cred ca au luat din tabel,pt persoane juridice.....tre s-o refac.... cum dracu....hmmm B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 Am schimbat putin itinerariul: am fost la Brasov la Adi Cretu (caruia i-a venit Intruderul), apoi am bagat marti un maraton Brasov-Bistrita-Bucuresti (cam 700 de km). sa inteleg ca ai trecut cu vulcanu prin Sibiu?sau ai mers pe Sighisoara? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 man,cred ca au luat din tabel,pt persoane juridice.....tre s-o refac.... cum dracu....hmmm B. Sigur te-au taxat ca persoana juridica , atat (109 ron) am platit si eu pe 6 luni cat mai este pe leasing dar la persoane fizice nu trece de 66 ron. Dute si omoara-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Atata timp cat am avut motocicleta pe leasing, asigurarea a fost tot facută pe persoane fizică. I-am spus lu tanti aia de intocmea asigurarea ca utilizatorul, adica subsemnatul este persoana fizica si asa mi-a facut asigurarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 21, 2006 Autor Share Postat Aprilie 21, 2006 am rezolvat,mi-au returnat diferenta....deci 66ron pt 6 luni. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Atata timp cat am avut motocicleta pe leasing, asigurarea a fost tot facută pe persoane fizică. I-am spus lu tanti aia de intocmea asigurarea ca utilizatorul, adica subsemnatul este persoana fizica si asa mi-a facut asigurarea. MISTO! dar tu la ce soc. de asig. ai facut-o...ca la mine ASTRA nu a vrut sa auda de asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CEMAAPUCAT Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 PASTE FERICIT! IEPURASUL VINE PE 2 ROTI ANUL ASTA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 21, 2006 Autor Share Postat Aprilie 21, 2006 ia uite cu cine s-a intalnit Geo in Sighisoara.....cu Cristi.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate