esa Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Salutare! Incepand cu 1 iulie am intrat in posesie deplina a unui kawasaki vulcan 750. Poza este de la Constanta. Urari de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Salutare!Incepand cu 1 iulie am intrat in posesie deplina a unui kawasaki vulcan 750. Poza este de la Constanta. Urari de bine! Felicitari! Sa ne vedem cu bine pe sosele! Asfalt USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 wellcome! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Salutare. Uf, ce bine este cu comenzi avansate, Gata, mi-am tras comenzi beton, se potrivesc de minune...!!!! o seara buna, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 ar fi frumos sa apara o gasca de VN la Sibiu.... B. help....am un combinezon de ploaie IXS,marime L,l-am luat si nu mi-e bun....gri/negru,f frumos,adevarat....am dat pe el 60 euro...il dau la 150ron +taxe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 mmm...vorbim..o fi bun de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 5, 2006 Autor Share Postat Iulie 5, 2006 mihai,cred ca ti-e mare..... cum stai cu VN-ul?acte,numere etc.....multumit? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 acte da numere ba..adica de carton. multumit de vn..chiar un pic speriat trage ca nebunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 cum "trage ca nebunul" ? trage mai bine decat 750-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 pai e diferenta la accelerare. Cardanul tragea apasat si mai jos, vn de 800 trage brusc si nervos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 pai e diferenta la accelerare. Cardanul tragea apasat si mai jos, vn de 800 trage brusc si nervos. Aha! acum inteleg ce ai vrut sa zici si cum ti se pare comparat cu 750-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 5, 2006 Autor Share Postat Iulie 5, 2006 asa e,pe lant e mai brutal....vad diferenta la dragstar care e pe cardan.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Aha! acum inteleg ce ai vrut sa zici si cum ti se pare comparat cu 750-ul? Nu pot face o comparataie obiectiva, pentru ca motorul asta e nou. E un pic aiurea la liniile de tramvai cu roata subtire pe fata, stau super lejer pe el, e ok din toate p.de vedere, nu regret nimic la el, E NOU SI E AL MEU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 ...nu regret nimic la el, E NOU SI E AL MEU. Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 asa e,pe lant e mai brutal....vad diferenta la dragstar care e pe cardan.... VAND SI EU VULCANUL, AS VREA E SUPERB , CUSTOM PAITING PE TOT MOTORUL 24000KM DIM 95 4500 DACA STITI PE CINEVA ZAHA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 VAND SI EU VULCANUL, AS VREA E SUPERB , CUSTOM PAITING PE TOT MOTORUL 24000KM DIM 95 4500 DACA STITI PE CINEVA ZAHA banuiesc ca iei unul mai mare.. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 BauJahre e "anul fabricatiei"... 42 e nr de dinti la pinion spate,17 dinti pinion fata,114 cred ca e nr de zale..... acel C.L in catalog eu nu-l vad....nush ce ai vazut tu.... al tau e din 96 incoace?si clasic ,da? atunci ia-l pe ala 10042522 la 144,95 euro.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bono78 Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 salut.mi-am luat si eu un kawasaki vn 800 drifter rosu.e superb dar asi dori sa-mi fac o sea de o singura persoana.are cineva vre-o idee de unde si cu cine asi putea vorbi sa-mi fac si eu rost de una?merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoristu Virog Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Bafta cu noul animal . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 16, 2006 Autor Share Postat Iulie 16, 2006 wellcome bono78. va astept pe toti la Sibiu,chiar daca eu o sa fiu cam ocupat cu organizarea.... B. anul trecut ati absentat la TM..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bono78 Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 merci merci,am absentat deoarece deabea anul asta in aprilie mi-am luat motorul.ma poate ajuta cineva cu seaua de o persoana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 17, 2006 Autor Share Postat Iulie 17, 2006 mai bine iti faci tu shaua... sau vezi ca avea basty din brasov una de vanzare... de unde esti nene bono78?ia completeaza si orasul la profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bono78 Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 scuze,sunt din piatra neamt.dar nu ma pricep chiar deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 17, 2006 Autor Share Postat Iulie 17, 2006 scuze,sunt din piatra neamt.dar nu ma pricep chiar deloc. ei na,cum ai stiut sa scrii la modelul motocicletei,o sa gasesti tu si orasul....succes. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Salut Blackrider, Am vazut ca ne astepti kiar de esti ocupat cu organizarea dar intreb eu cine pleaca din Bucuresti vineri sau sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate