Vrumm Postat Martie 30, 2021 Share Postat Martie 30, 2021 Salutare! Vreo echipa cu vreo directie pentru sambata 03.04.2020? De preferat mers vioi dar fara fuga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 30, 2021 Share Postat Martie 30, 2021 Colegu, pina simbata se poate schimba vremea de 2-3 ori. Daca ramine vremea ok, si in functie de traseu ...... as iesi din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Martie 30, 2021 Share Postat Martie 30, 2021 arata ploaie peste tot in wk, chiar si in buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrumm Postat Martie 30, 2021 Autor Share Postat Martie 30, 2021 Aparent da...urmarim meteo E bine ca exista doritori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 30, 2021 Share Postat Martie 30, 2021 Poate vin si eu da' anu' asta, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Martie 30, 2021 Share Postat Martie 30, 2021 Asta e tura restantă din 2020, mai sunt multe pană în 2021 :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrumm Postat Martie 30, 2021 Autor Share Postat Martie 30, 2021 ...tinerete perspicace...masina timpului ce facem sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Martie 31, 2021 Share Postat Martie 31, 2021 9 hours ago, Vrumm said: ...tinerete perspicace...masina timpului ce facem sambata traducerea, te rugam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrumm Postat Martie 31, 2021 Autor Share Postat Martie 31, 2021 Adica m-au prins tinerii ca am gresit anul... Desen nu pot sa iti fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Martie 31, 2021 Share Postat Martie 31, 2021 Acum 26 minute, Vrumm a spus: Desen nu pot sa iti fac Ai putea, sa trasezi niste linii pe google maps :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrumm Postat Martie 31, 2021 Autor Share Postat Martie 31, 2021 Acum 1 oră, robert23mg a spus: Ai putea, sa trasezi niste linii pe google maps :)) Asta cam asa e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrumm Postat Aprilie 9, 2021 Autor Share Postat Aprilie 9, 2021 Sambata vreo echipa? Pare frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Aprilie 9, 2021 Share Postat Aprilie 9, 2021 (editat) Salutare! Inainte sa iasa lumea la iesire cu cineva necunoscut, trebuie sa stie cateva informatii de baza Asta e pentru mine, cel putin, un lucru important. Cam ce stil de mers ai? Cat peste viteza legala? Faci filtering sau depasesti doar cand iti permite contrasensul? Ce pretentii ai legate de grupul cu care mergi? accepti ca altii, pe anumite tronsoane sa se desfasoare (prin asta a se intelege ca merge in ritmul lui, fie mai rapid, fie mai incet), urmand ca ulterior, sa fie o regrupare? Sau esti adeptul grupului compact, indiferent de stilul fiecaruia de mers? intreb pentru ca, la o iesire, nu am precizat acest lucru si nu a fost ok, drept pentru care, prefer sa stiu dinainte. De asemenea, ar fi bine de mentionat daca esti incepator, sau mai bine zis, cam cati km ai acumulat pana acum. Sau lasa, exagerez deja... Fireste, nu te obliga nimeni sa raspunzi la intrebari, dar as zice ca ai sanse mai mari sa iti gasesti companion de drum daca detaliezi informatiile de le-am cerut. Si mai mult decat atat, un sfat personal, daca doar intrebi lumea de iesire, interesul e spre zero. Daca pui si un traseu, un interval de timp in care se desfasoara iesirea, orice alta informatie legata de propunerea ta, ai sansele semnificativ mai mari sa iti raspunda cineva De regula, daca vii cu intrebarea, propui si traseul. Editat Aprilie 9, 2021 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrumm Postat Aprilie 9, 2021 Autor Share Postat Aprilie 9, 2021 Acum 4 minute, misionaru a spus: Salutare! Inainte sa iasa lumea la iesire cu cineva necunoscut, trebuie sa stie cateva informatii de baza Asta e pentru mine, cel putin, un lucru important. Cam ce stil de mers ai? Cat peste viteza legala? Faci filtering sau depasesti doar cand iti permite contrasensul? Ce pretentii ai legate de grupul cu care mergi? accepti ca altii, pe anumite tronsoane sa se desfasoare (prin asta a se intelege ca merge in ritmul lui, fie mai rapid, fie mai incet), urmand ca ulterior, sa fie o regrupare? Sau esti adeptul grupului compact, indiferent de stilul fiecaruia de mers? intreb pentru ca, la o iesire, nu am precizat acest lucru si nu a fost ok, drept pentru care, prefer sa stiu dinainte. De asemenea, ar fi bine de mentionat daca esti incepator, sau mai bine zis, cam cati km ai acumulat pana acum. Sau lasa, exagerez deja... Fireste, nu te obliga nimeni sa raspunzi la intrebari, dar as zice ca ai sanse mai mari sa iti gasesti companion de drum daca detaliezi informatiile de le-am cerut. Si mai mult decat atat, un sfat personal, daca doar intrebi lumea de iesire, interesul e spre zero. Daca pui si un traseu, un interval de timp in care se desfasoara iesirea, orice alta informatie legata de propunerea ta, ai sansele semnificativ mai mari sa iti raspunda cineva De regula, daca vii cu intrebarea, propui si traseul. :))) Suna mai mult a agatat ce zici tu... E pe modelul “ enjoy the ride”nu “getting late” caci meeg pe premisa ca avem cu totii ce ne trebuie acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Aprilie 9, 2021 Share Postat Aprilie 9, 2021 Pe bune??? :)))) Suna a agatat ce zic eu? :))) Ok, cu asta, multa lume si-a facut o parere despre tine. Vezi, a ajutat si informatia asta la ceva. Sucecs cu iesirile de pe forum! NO HOMO! :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrumm Postat Aprilie 9, 2021 Autor Share Postat Aprilie 9, 2021 Acum 30 minute, misionaru a spus: Pe bune??? :)))) Suna a agatat ce zic eu? :))) Ok, cu asta, multa lume si-a facut o parere despre tine. Vezi, a ajutat si informatia asta la ceva. Sucecs cu iesirile de pe forum! NO HOMO! :)) Daca mi-ai zis replica aia puternica...abandonez treaba asta cu “zi-mi la cate ture depasesti, ca sa iti spun cine esti” nu cadreaza cu o iesire amarata pe care o propuneam.N-am vrut sa starbesc fabteziile nimanui asa ca imi cer scuze...vroiam doar sa stiu daca s-a adunag vrro e hipa cu vreun gand N-am nimic cu comunitatea LGBT, va rog nu ma intelegeti gresit...incerc sa ii raspund colegului curios caf mai politically correct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Aprilie 9, 2021 Share Postat Aprilie 9, 2021 Iti dau un sfat: reciteste maine, dupa ce te trezesti, ce ai scris si poate revii cu o completare. As paria ca acum, la aceasta ora, nu mai judeci corect. Se intampla oricui. Daca si maine vei avea aceeasi parere, abandoman subiectul. Somn usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrumm Postat Aprilie 9, 2021 Autor Share Postat Aprilie 9, 2021 Acum 14 minute, misionaru a spus: Iti dau un sfat: reciteste maine, dupa ce te trezesti, ce ai scris si poate revii cu o completare. As paria ca acum, la aceasta ora, nu mai judeci corect. Se intampla oricui. Daca si maine vei avea aceeasi parere, abandoman subiectul. Somn usor! Man...iar m-ai inteles gresit...nu am nimic cu ce cauti tu...doar ca eu vroiam doar sa ma plimb un pic... Daca te-am ofensat, iarta-ma. Cred ca sunt alte locuri unde sa gasesti baieti si sa afli la cat dau inferioara...aici e forum de moto si nu e mereu sinonim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Aprilie 9, 2021 Share Postat Aprilie 9, 2021 (editat) Incep sa cred ca esti ori idiot, ori prost... Daca te-am ofensat, iarta-ma. Editat Aprilie 9, 2021 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrumm Postat Aprilie 9, 2021 Autor Share Postat Aprilie 9, 2021 Deloc...nu ai cum sa ma ofensezi... Reprezinti o minoritate si trebuie sa fim atenti cu ce spunem. Daca aici simti ca poti sz gasesti pe cineva, feel free ...dar nu pe topicul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 9, 2021 Share Postat Aprilie 9, 2021 Sari calul grav colegu ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Aprilie 9, 2021 Share Postat Aprilie 9, 2021 No, intru si eu sa vad idei de traseu si când colo ce găsesc? Omu citeste mesajele pe diagonală. Amu dacă mai intreb si dacă tura ii scurtă sau lungă, se duce pe apa sâmbetei topicul. Asa ca nu întreb. Mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 9, 2021 Share Postat Aprilie 9, 2021 Daca iesiti in grup sa va protejati la prima intalnire... purtati masca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate