Romeo Ilok Postat Aprilie 11, 2021 Share Postat Aprilie 11, 2021 Vind motocicleta cu ataș MZ ETZ 250.Modificari: rezervor de IJ FESTIVAL,ghidon înălțat,comenzi avansate,sa din doua piese,kit pentru side case,cadru de MZES1962 si bascula spate vopsite electrostatic,motor in stare buna,instalație electrică nefinalizata.Pret 600 euro,tel 0758678296. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 11, 2021 Share Postat Aprilie 11, 2021 Nu e noutate ca s-a intors lumea cu fundul in sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 13, 2021 Share Postat Aprilie 13, 2021 ITP, fiscal?? ....hahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Aprilie 13, 2021 Share Postat Aprilie 13, 2021 Ataș de Ij pe cadru de Es nu se potrivește, nu va rezista cadrul motocicletei la greutatea atasului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 13, 2021 Share Postat Aprilie 13, 2021 Eu nu stiu cum de are cadru motocicleta aia... ETZ-ul nu are cadrul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 13, 2021 Share Postat Aprilie 13, 2021 La 11.04.2021 la 15:53, Romeo Ilok a spus: cadru de MZES1962 Acum 2 minute, TETEA. a spus: ETZ-ul nu are cadrul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 13, 2021 Share Postat Aprilie 13, 2021 Merci, mi-a scapat, m-a derutat titlul topicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Aprilie 14, 2021 Share Postat Aprilie 14, 2021 (editat) Daca retin bine, eu l-am ajutat cu informatii pt omologarea cu atas si ceva maruntaie pt prinderea atasului pe moto. Deci, motocicleta este omologata cu atas si luata in evidenta exact in aceasta forma la RAR. Si motorul mergea ok cand l-am vazut ultima data. In consecinta, pretul e mai mult decat decent pentru ce se ofera. Editat Aprilie 14, 2021 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Aprilie 15, 2021 Share Postat Aprilie 15, 2021 Numai cine nu a trecut prin furcile caudine a înmatriculărilor, a omologărilor motocicletelor cu ataș poate comenta acest preț. Dincolo de aspect, faptul că ai un motor funcțional, un cadru cu seriile bune, un ataș în acte, justifică prețul cerut. Sper să ajungă la cineva care o va aprecia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Romeo Ilok Postat Aprilie 20, 2021 Autor Share Postat Aprilie 20, 2021 Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate