Sari la conținut

Numere De Masini Care Au Intins-o De La Locul Faptei


ishmael
 Share

Postări Recomandate

A avut conserva STOP si soferul a ignorat TOT ce tine de lege si de bun simt si pe langa ca te-a lovit a plecat fara probleme ?

 

Blonda se ruja si a schimbat benzile PESTE TINE dupa care a scos telefonu si a inceput sa se orienteze exit stage right ?

 

TAXIMETRISTUL se grabea la comanda si te-a facut sa te imprastii pe jos iar tie la reclamatii ti s-a spus ca probabil nu ai vazut bine ?

 

DACA DA , SAU ALTELE DE GENUL , POSTEAZA-I NUMARUL AICI alaturi de fapta ..... IN SCOPURI PUR PREVENTIVE !!! (sa ne ferim de ei daca ii intalnim :rose: ).

 

Replyurile pot contine si adrese sau rute sesizate ale celor in cauza (evident tot ca sa ne ferim de ei) :blink: .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

unu fresh de 2007 :D .

 

in fiecare oras exista intotdeuna extremele cu care toata lumea are de a face in randuri repetate , macar cei fresh sa stie de dinainte ... if that :rose:

 

iar in rest, ce sa zic ... RETINE-i aici , sa retinem mai multi :blink:

 

astept sugestii pentru un sticker imprimabil de pus pe automobil la dulcea revedere(cea mai pasnica, usoara, rapida, dar durabila solutie) evident si asta tot in scopuri informativ/preventive pentru cei care nu apuca sa citeasca aici pe forum dinainte :lol:.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca tu iti pierzi timpul in traficul supra aglomerat din RO ca sa te uiti dupa numere de inmatriculare atunci ai o problema si ar trebui sa renunti la motor ca sa nu iti rupi gatul in vreun canal deschis in timp ce vanezi "numere de care sa te feresti".

 

Hai sa traiesti, dar e lame faza.

 

Plus ca nu e regula ca un sofer care nu a gresit pana acum sa nu greseasca in viitor sau unul care a gresit sa nu conduca exemplar in viitor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va spun eu unu' care ma enerveaza zilnic. E un Logan albastru cu nr. ceva de genu': Mai 829603 (nu-l retin exact), da' e un bulangiu mare. :bigstar: :grinbandit:

Nu esti bărbat daca nu te opresti lângă dânsul si ii dai un pumn sanatos in capota (cel putin) si daca incearca sa coboare vreunul din masina foote repede si un picior in usa sa-l inveti minte pe nemernic :baldy: :haha: :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sal.

cred ca stiu opel-ul negru b.0x.nos.tie ce ti-a facut?

asfalt uscat!

glumeste misto cu motociclistii..nu numai cu mine.ori franeaza in fata ta,ori se face ca te loveste..mie mi-a facut amandoua si o data l-am si batut cand l-am prins,dar merita mai multa bataie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Noi degeaba punem nr de inmatriculare a soferilor neatenti atata timp cat ne uitam doar noi pe forum,mai indicat ar fi sa se vada ei, si sa observe ce spun alti despre felul cum conduc.

 

Cat despre baiatul cu B XX NOS, parerea mea e sa-l oprim si sa-i dam o Mobra si sa-i facem si lui aceleasi manevre, sa guste un pic de asfalt (chiar dc viteza e mica) :grinbandit:

 

Numai bine.Asflat uscat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca merita sa trecem numerele celor care ne lovesc, ca nu sunt atenti. Astia sunt doar prosti, si dupa o sa fie mult mai atenti. De cautat sunt doar cei ce fac pe "jmecherii" pe sosea, cum ar fi cel cu "nos" :cheers: . La aia tre dat sa le treaca de condus cate 2-3 luni.

Editat de RIPSON
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hmm.... am cunostinta de un Opel Vectra, cu nr B-XX-NOS, stiu pe unde isi face veacul uneori, dar nu sunt sigur ca este una si aceeasi masina. Asta are culoarea Bleumarin, nu negru. E posibil sa faceti voi confuzie in privinta culorii???

Mi se pare foarte rara probabilitatea ca un 2 Opel Vectra sa aiba cam acelasi numar (stiu si cifrele, dar nu le dau aici). Masina de care vorbesc eu este modelul GTS - Opel Vectra GTS, cu numarul de mai sus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

S-a intamplat azi - un nesimtit a parcat masina chiar langa a mea astfel incat eu sa nu pot iesi. Eram de fata, a iesit din masina exact cand eu ma indreptam spre a mea ca sa plec. I-am zis sa isi mute masina sau sa o parcheze corect, a inceput sa ma ia cu "tu nu stii cine sunt eu..." si tot tacamul pe care il dau in general soferii(aceia de proasta educatie) care conduc masinile firmei. Asta s-a intamplat in Iasi, masina era un Fiat grena break cu numarul (de leasing, evident) B 9242.

Sper ca n-are copii ca sa nu perpetuam specia :D)

Editat de MDL2a
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

B-47-EXR dubita MAxiTaxi transport pasageri. A sters motorul uni forumist "DaKiller" incercad sa-l depaseasca pe partea dreapta cu 2 roti iesite de pe carosabil. Pututi gasi detalii la rubrica de Accidente in postul initiat de DaKiller.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...