apriliacluj Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 so far so good!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iulie 21, 2021 Share Postat Iulie 21, 2021 It's alive!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 21, 2021 Autor Share Postat Iulie 21, 2021 Da..!! E viu! Și are o foameeeeee...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 foame de benzina sau de lucru?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Foarte tare! Eu sunt praf la mecanica, si cu atat mai mult mi se pare foaaarte misto. Spor in continuare. Am urmarit si topicul cu senilata. Cupele, le faceti dinti ,decupati placile sudate ? Sau va trebuie cupa dreapta ? Totusi sa nu uitati de siguranta inainte de toate, ca la presiunile acelea de lucru nu i de joaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Acum 21 ore, pinnochio a spus: Da..!! E viu! Și are o foameeeeee...!!! Cred ca este mai bine la partea care intra in pamant sa ai niste dinti, pe care sa ii poti si inlocui. Cu lama continua va intra foarte greu in pamant. Cu dinti , acestia vor intra si pamantul se va sfarama. Apreciez la superlativ perseverenta ta. Astept cu nerabdare poze cu evolutia proiectului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Coming soon: homemade airplane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 22, 2021 Autor Share Postat Iulie 22, 2021 Salutare! Multumim de gândurile bune! Cupele vor fi drepte in gură.Dracovenia(daca va functiona) o vom folosi mai mult la nivelat,incarcat,descarcat.Daca o fi de facut vreun sanț pin ogradă,cred ca merge si fara dinti...usurelAm pozitionat sistemu de miscare a bratului.La amiaza au sosit si cei 2 cilindri de pe brat.Peste cateva zile...sa-l chemam si pe cel care miscă cupa cea flamandă! Problema e că nu stiu ce nume sa-i dauAveti propuneri???? Exclus Titanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EarthFish Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 (editat) 10grop (te-ngrop) T-Sap Spor la treaba Editat Iulie 22, 2021 de EarthFish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 X-Cava-d'Oro Groparul Hidraulic Cercetașul Fefeleaga Șănțuitorul Pionierul Viril Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Acum 4 ore, cinezicealae a spus: Coming soon: homemade airplane http://www.rhcforum.ro/topic/50449-goat4/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 23, 2021 Share Postat Iulie 23, 2021 Acum 9 ore, loco a spus: http://www.rhcforum.ro/topic/50449-goat4/ sunt surprins ca poti omologa pentru zbor asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 24, 2021 Share Postat Iulie 24, 2021 Păi ce, gua aerorarului să nu mânce și ea ceva?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bizonu rosu Postat Iulie 24, 2021 Share Postat Iulie 24, 2021 La 22.07.2021 la 20:44, pinnochio a spus: Problema e că nu stiu ce nume sa-i dauAveti propuneri???? Deșănțatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 27, 2021 Autor Share Postat Iulie 27, 2021 20210727_144957.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 30, 2021 Share Postat Iulie 30, 2021 noutati? ai mai apucat sa mesteresti ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 30, 2021 Autor Share Postat Iulie 30, 2021 Da,este! Taietorii cu plasma au facut prinderile cilindrilor,3 cilindri functioneaza deja.Astazi prind segmentul doî de brat,pe care va sta cupa. Da,este! Taietorii cu plasma au facut prinderile cilindrilor,3 cilindri functioneaza deja.Astazi prind segmentul doî de brat,pe care va sta cupa. Am pus un video mic pe Youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 30, 2021 Share Postat Iulie 30, 2021 Poate nu ar fi rau sa gasesti o valva de reglaj al debitului. Ca sa se miste mai dulce, fara smucituri. Arata bine balaurul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bizonu rosu Postat Iulie 30, 2021 Share Postat Iulie 30, 2021 Ești meseriaș ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 30, 2021 Share Postat Iulie 30, 2021 bravos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 30, 2021 Autor Share Postat Iulie 30, 2021 Acum 8 ore, Silver Arrow a spus: Poate nu ar fi rau sa gasesti o valva de reglaj al debitului. Ca sa se miste mai dulce, fara smucituri. Arata bine balaurul. Cam...smuceste,oricât de fin trag maneta,dar numai pe cilindrul care ridică bratu.Am mutat furtunele pe alta pozitie a distribuitorului...la fel face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 30, 2021 Share Postat Iulie 30, 2021 Ai putea incerca cu un niplu cu sectiune pe jumatate fata de cat au conexiunile tale si sa vezi cum se comporta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 30, 2021 Autor Share Postat Iulie 30, 2021 Ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iulie 31, 2021 Share Postat Iulie 31, 2021 Mi-a explicat cineva că sunt sisteme in care dacă tragi putin de manetă, se mișcă pistonul puțin și rămâne acolo, nu continuă să se miște pana la cap. Cam ca la servo direcție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 31, 2021 Share Postat Iulie 31, 2021 Acum 1 oră, cinezicealae a spus: Mi-a explicat cineva că sunt sisteme in care dacă tragi putin de manetă, se mișcă pistonul puțin și rămâne acolo, nu continuă să se miște pana la cap. Cam ca la servo direcție. Eu.nu am vazut ceea ce spui tu. Ar fi o catastrofa sa se miste singur pistonul cap-coada respectiv excavatorul cand ii dai doar un impuls. Oricum.valve mecanice cu automentinere inca nu am vazut. Exista valve pilotate electric, adica cu comanda electrica nu mecanica, pe care le poti comanda electric cu miscare completa automata. Daca se reduce debitul pompei punand la iesirea acesteia o valva de debit reglabila (adica un robinet) o sa gasesasca debitul corect ca sa aiba un control real din distribuitor. @pinnochio ma gandeam acuma: termina mai intai balaurul. Apoi cand functioneaza mecanic si hidraulic cum trebuie, iti montezi un fel de padala de acceleratie care va fi de fapt valva proportionala cu actionare manuala. Asadar apesi pe pedala si creste debitul, vei avea viteza de manevra mai mare. E drept ca poti realiza acelasi lucru din viteza motorului care actioneaza pompa ta. Diferenta ar fi ca daca scazi turatia pompei vei avea la turatii mici atat debit mai mic cat si presiune mai mica. Adica viteza mica = forta mics. La varianta cu valva de debit presiunea ramane aceeasi (pompa fiind la turatie constanta) si inseamna ca si la viteze mici vei avea aceeasi forta ca la viteze mari. In felul acesta nu o sa mai ai nevoie de bloc de valve propotionale, adica cat dai de maneta atata de repede se face manevra. (Inca nu mi-am dat seama daca blocul ala al tau este doat ON/OFF sau proportional, adica debit de iesire controlat din pozitia manetei...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate