The Mentalist Postat Septembrie 25, 2021 Share Postat Septembrie 25, 2021 Buc-Novaci-Ranca-Obarsia Lotrului-Voineasa-Brezoi-Buc. Plecare pe la 9.30, daca inteteseaza pe careva sa dea un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 25, 2021 Share Postat Septembrie 25, 2021 Exista vreo șansă să evităm autostrada aia infernală București-Pitesti? Si ca raspuns: m-as baga eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 25, 2021 Autor Share Postat Septembrie 25, 2021 Nu, ca e drum lung si macar aia 220km ii facem repede. Sunt cam 600km, 10 ore în şa, asa ca nu are rost sa pacalim autostrada pe ceva secundare ca pierdem mai mult timp. E posibil sa fim 3-4, o sa confirme mai pe seara. Iti scriu aici ora si locul de plecare. Strangerea la 9.15, plecarea la 9.30 de la Petrom-ul de la iesirea din Militari spre A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 25, 2021 Share Postat Septembrie 25, 2021 + 1 cu ??? Daca da te sun pe seara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 25, 2021 Autor Share Postat Septembrie 25, 2021 Ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 25, 2021 Admin Share Postat Septembrie 25, 2021 Plecarea la 07:00 dacă vreți să vă întoarceți pe lumină. Plus că e duminica, foarte aglomerat la retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 25, 2021 Autor Share Postat Septembrie 25, 2021 Stiu ca e tarziu, dar unii se scoala mai greu duminica si e si frigutz la prima ora. Probabil ne va prinde intunericul, dar acu ce sa facem, daca nu mergem acu nu mai mergem anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 25, 2021 Share Postat Septembrie 25, 2021 Cu echipamentul potrivit se poate la 9 si intalnire pt. gaz si o cafea la 8:45 zic si eu ,,, 30 ' conteza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 25, 2021 Autor Share Postat Septembrie 25, 2021 Suntem 5, asta a fost concluzia brainstormingului facut inainte de a hotari ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 25, 2021 Share Postat Septembrie 25, 2021 Cu alte cuvinte, brainstorming-ul este o situație în care un grup de oameni se întâlnesc pentru a genera idei și soluții noi în jurul unui domeniu specific de interes prin eliminarea inhibițiilor. Oamenii sunt capabili să gândească mai liber și sugerează cât mai multe idei noi spontane posibil. Toate ideile sunt notate fără critici și după sesiunea de brainstorming ideile sunt evaluate. Termenul a fost popularizat de Alex Faickney Osborn în cartea din 1953 Applied Imagination. Sunt depasit de evolutia comunicari ,,, si poate de media de deplasare ,,, drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 25, 2021 Autor Share Postat Septembrie 25, 2021 Victore, nu mai bine pleci tu exact cum zici, mai devreme, apoi ne intalnim in Novaci si facem impreuna Novaci-Brezoi? In felul asta nici nu te alergam pe autostrada si pe zona pana la Novaci, toata lumea multumita. Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 25, 2021 Share Postat Septembrie 25, 2021 9,30 este foarte tirziu dupa mine, eu am facut acum o luna Cheile Dmbovicioarei-Rinca-Jina-Avrig, peste 400 km, plecat la 9 cazat la 8,30, rupt. In iarna a fost la schi la Vidra, drumul este destul de stricat, nu puteti sa va apropiati de estimarile Google Maps+duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 25, 2021 Share Postat Septembrie 25, 2021 Eu m-am apucat de un șpriț așa că nu garantez că ajung mâine la 9:15. Daca e sa vin mai dau eu un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 25, 2021 Autor Share Postat Septembrie 25, 2021 Ok, ramanem 5, daca nu o sa mai cada si altii prada bauturii pana maine dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 26, 2021 Admin Share Postat Septembrie 26, 2021 Gata, a plecat fetilii, sau o ardeți tot în benzinărie ca să se încălzească vremea? Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Septembrie 26, 2021 Share Postat Septembrie 26, 2021 (editat) La 9 trebuia sa fiti deja sus la Ranca,ca sa puteti spune ca ati mers cu moto,in voie ,la plimbare..la 12 acolo este deja ca in Bucuresti,Vineri la 8 dimineata Iar pe coborare,dupa amiaza….e aventura suprema. Editat Septembrie 26, 2021 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Septembrie 26, 2021 Share Postat Septembrie 26, 2021 14 hours ago, bmwio said: In iarna a fost la schi la Vidra, drumul este destul de stricat Din cate am vazut au lucrat vara aceasta la drum, portiunea spre Voineasa. Dar pe partea cealalta cred ca tot urat e si e urat rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 26, 2021 Share Postat Septembrie 26, 2021 E rău tare de la Petroșani la Obârșia Lotrului, nu știu spre Sebeș că n-am fost. Obârșie - Brezoi e bunicel și în iunie îl mai cârpeau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 26, 2021 Share Postat Septembrie 26, 2021 Acum 10 ore, l.u.v a spus: Gata, a plecat fetilii, sau o ardeți tot în benzinărie ca să se încălzească vremea? Drum bun! Vremea a fost perfectă. Nu prea am ars-o prin benzinării, drept pentru care la 7 intram în București. Pe lumină! Între obârșia lotrului și Brezoi a fost puțin stricat asfaltul, dar totuși acceptabil. În rest o tură super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 26, 2021 Share Postat Septembrie 26, 2021 Viteza medie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 26, 2021 Autor Share Postat Septembrie 26, 2021 Cum le stiti voi pe toate de acasa din canapea! Am plecat fix la 9.30, in drum spre Pitesti s-a mai alaturat un coleg, deci 5 motoare. Autostrada la dus acceptabila, sus la munte vreme superba, asfalt bun. De la Obarsie la Voineasa se peticeste,asfalt acceptabil. O singura zona te cam zgaltaie, de la Voineasa la Brezoi, parca. Odata intrati in Valea Oltului ne-am intors cu valu' de duminica, foarte aglomerat, dar ne-am strecurat, la 19 am intrat in Buc. Pauza de mancare la stana, pauza de cafea la DaDa pe Valea Oltului, in rest mers sustinut. Cred ca a fost ultima iesire la munte anul asta pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 26, 2021 Share Postat Septembrie 26, 2021 Frumos, îmi pare rău că nu am mai venit dar nah. Busa gen 3 e a ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 26, 2021 Admin Share Postat Septembrie 26, 2021 Acum 47 minute, The Mentalist a spus: Cred ca a fost ultima iesire la munte anul asta pentru mine. Păcat, nu știi ce pierzi! Sfârșitul lui Octombrie aduce culorile fabuloase la munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 26, 2021 Autor Share Postat Septembrie 26, 2021 Nu, eu am gen 2, gen 3 e a lui Cristi Tornada. Oricum, postatul plimbarilor pe forum devine inutil. Inainte mai intalneam pe cate unu- altu de aici de pe forum. Acum toti partenerii de plimbare sunt din alte surse. Aici se stiu mediile orare, se mai face o caterinca, dar nu se mai intalesc decat poate motoveteranii sau ceva posesori de anumite motociclete. Drept care voi inceta de a mai posta plimbarile si aici, deoarece este inutil. Sa ne auzim sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 Așa e , nici forumul nu mai e ce a fost :))) @l.u.v pentru turele ca asta nu ai ce cauta in oct la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate