vik55 Postat Noiembrie 4, 2021 Share Postat Noiembrie 4, 2021 S-ar mai risca cineva [ normal daca vremea permite ] la o iesire max 500 Km . Plecare undeva pe la 10 ,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Noiembrie 4, 2021 Share Postat Noiembrie 4, 2021 Ma bag! Fara pretentii de traseu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 4, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2021 Ok. Poate un adm. s a modifice data , este in 6 / 11 ,,, Da man vb maine seara si vedem si cum stam cu vremea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew2 Postat Noiembrie 4, 2021 Share Postat Noiembrie 4, 2021 daca mergeti spre sud atentie la conditiile de intrare in bulgaria, sambata trecuta au cerut pcr pe langa certificat verde.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 4, 2021 Share Postat Noiembrie 4, 2021 la bulgari acum o sapt cereau pcr eu tranzitand spre grecia nu a trebuit sa l prezint puteti sa le ziceti ca … tranzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 4, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2021 Ms.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Noiembrie 4, 2021 Share Postat Noiembrie 4, 2021 Confirm, e se solicita test PCR la intrare in tara. Daca vii din tara ROSIE... adica si Romania,ca na, nu poate lipsi martie din post... trebuie Test indiferent daca ai sau nu vaccin. Si cu tranzit si intors in aceeasi zi... nu stiu ce sa zic... Noi voiam sa facem o tura de toamna la Buzludzha duminica dar, am zis ca ne sta mai bine cu 500 de lei in buzunar. :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 4, 2021 Share Postat Noiembrie 4, 2021 05.11.2021 este Vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Noiembrie 5, 2021 Share Postat Noiembrie 5, 2021 eu ma uit pe vreme si arata ploaie peste tot in afara bucurestiului, voi pe unde va ganditi sa mergeti avand in vedere ca bg este inchisa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 5, 2021 Share Postat Noiembrie 5, 2021 Maine, sambata, plecare la ora 11 de la Petromul de la iesire de pe soseaua Giurgiului, spre Daia-Oltenita-Calarasi-Buc, probabil mancam la domeniul Greaca sau pe undeva pe la Calarasi-Chiciu, vedem. VIn si baieti linistiti, nu se va alerga (eu am ajuns la martori cu cauciucurile, deci chill). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Noiembrie 5, 2021 Share Postat Noiembrie 5, 2021 1 oră în urmă, The Mentalist a spus: Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 5, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2021 Ok . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 5, 2021 Share Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 2 ore, d a n a spus: Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 5, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 17 ore, MirceaB a spus: 05.11.2021 este Vineri. Acum 17 ore, MirceaB a spus: 05.11.2021 este Vineri. Poate un adm. s a modifice data , este in 6 / 11 , Chiar acum, vik55 a spus: Poate un adm. s a modifice data , este in 6 / 11 , multumit ??? Acum 1 oră, The Mentalist a spus: VIn si baieti linistiti, . Acum 53 minute, vik55 a spus: Poate un adm. s a modifice data , este in 6 / 11 , VIn si baieti linistiti, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 5, 2021 Share Postat Noiembrie 5, 2021 Eu am zis asa pentru ca mereu am plangeri ca eu cu ai mei usual suspects mergem prea tare. Si am clarificat ca de data asta nu vom merge ca de obicei, ca mai vine lume la plimbarea pe care am srabit-o eu cu Vlad si ca poate va cuplati si voi, cei care cautau o plimbare maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 5, 2021 Admin Share Postat Noiembrie 5, 2021 Buc - Călărași, pfff, numai ture lungi faceți nebunilor, ture de băieți mari, cu experiență! Arcul de Triumf - Casa Presei - Magheru - Parlament nu vă coafează? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 5, 2021 Share Postat Noiembrie 5, 2021 Niciodata n-am zis ca sunt un 'motociclist adevarat'! Pentru 6 noiembrie, 200km facuti pe zona de caldura 11-17, e tot ce isi poate dori un fitzobiker de weekend care mai apoi baga motorul la iernat. Hai s-aveti gust si miros! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Noiembrie 5, 2021 Share Postat Noiembrie 5, 2021 Da BG e buna pentru mare, dar avem aici zeci de trasee, ia vedeti aici daca aveti rabdare, Sau aici Noi miine plecam la Caciulata la bai termale, drumul este aglomerat dar frumos, 250 km in 5 ore, apoi relaxare. https://www.turistinfo.ro/caciulata/cazare-caciulata/motel_cozia-c105739.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 6, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2021 Neata, daca baieti s au sculat ziceam ca poate o taiem mai devreme si mai facem ceva Km ,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Noiembrie 6, 2021 Share Postat Noiembrie 6, 2021 Eu sunt pentru, era mai bine sa plecam la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 6, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2021 Mda asta este poate totusi vin mai devreme eu pe la 10:15 sunt la o cafea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Noiembrie 6, 2021 Share Postat Noiembrie 6, 2021 Ok, ma pregatesc si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Noiembrie 6, 2021 Share Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 22 ore, The Mentalist a spus: Maine, sambata, plecare la ora 11 de la Petromul de la iesire de pe soseaua Giurgiului, spre Daia-Oltenita-Calarasi-Buc, probabil mancam la domeniul Greaca sau pe undeva pe la Calarasi-Chiciu, vedem. VIn si baieti linistiti, nu se va alerga (eu am ajuns la martori cu cauciucurile, deci chill). Vin și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 6, 2021 Share Postat Noiembrie 6, 2021 Sunt mai multi care nu vin de pe forum, nu mai pot schimba ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Noiembrie 6, 2021 Share Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 17 ore, The Mentalist a spus: am plangeri ca eu cu ai mei usual suspects mergem prea tare. N-are cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate