Vlad Barla Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Salut! Vreau sa fac o copie pentru o cheie fara cip Yamaha. As vrea sa am copia identica cu originala. Exista un loc unde as putea sa fac operatiunea asta in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 La oricare chiosc/stand d-ala care face copieri de chei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Barla Postat Noiembrie 9, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 17 minute, SenorPink a spus: La oricare chiosc/stand d-ala care face copieri de chei Am intrebat in apropiere si au spus ca-mi pot face. Totusi pe mine ma intereseaza sa am copia identica cu cea originala, asta incluzand capul cheii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Pai in cazul asta îți iei tu cheie cu cap original și ei ți-o fac. Cheia va fi blank cum ar fi și după o sculptează ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Cheie originala neprelucrata gasesti pe AliExpress. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 https://www.motonfs.ro/carcasa-cheie-moto/3707-carcasa-cheie-moto-yamaha-negre-yzf-r1-r6-r6s-fz1-fz4-fz6-fz8-xj6-xjr-wmlx7-carcasa-de-cheie-este-demontabila-placuta-electrica-.html de exemplu. google it, nu i asa greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Barla Postat Noiembrie 9, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 36 minute, Adrian M. a spus: https://www.motonfs.ro/carcasa-cheie-moto/3707-carcasa-cheie-moto-yamaha-negre-yzf-r1-r6-r6s-fz1-fz4-fz6-fz8-xj6-xjr-wmlx7-carcasa-de-cheie-este-demontabila-placuta-electrica-.html de exemplu. google it, nu i asa greu Am gasit pe mai multe site-uri tipul asta de cheie. Totusi eu caut una care sa arate exact ca a mea, iar tipul acela l-am gasit doar pe ebay momentan. Voiam sa vad daca gasesc si in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 3 ore, Vlad Barla a spus: Am gasit pe mai multe site-uri tipul asta de cheie. Totusi eu caut una care sa arate exact ca a mea, iar tipul acela l-am gasit doar pe ebay momentan. Voiam sa vad daca gasesc si in Romania te duci la motodynamics cu cartea, talonul si CI (ca sa demonstrezi ca esti proprietarul) si iti comanzi cheia originala iti vine fix in formatul asta si direct pe butucul original al motoretei si se va potrivii daca nu a fost schimbat butucul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 ”Copie identică cu originalul.” Dacă va fi identică o să te încurci în ele și n-o să mai știi care e copie și care e original. Probabil că va trebui legalizată copia pentru a fi perfect identică. Început de topic de toamnă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Am copiat o cheie identica la MC Business. Sunt prezenti in centrele comerciale din Bucuresti, CORA, Kaufland...etc. Au niste magazine cu sigla rosie si inscriptii vizibile cu "SILCA". Spor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Barla Postat Noiembrie 9, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 6 ore, Cavaleru a spus: te duci la motodynamics cu cartea, talonul si CI (ca sa demonstrezi ca esti proprietarul) si iti comanzi cheia originala iti vine fix in formatul asta si direct pe butucul original al motoretei si se va potrivii daca nu a fost schimbat butucul Multumesc de sugestie, n-am stiut ca se poate face asta. Acum 5 ore, Muretto Grundieg a spus: ”Copie identică cu originalul.” Dacă va fi identică o să te încurci în ele și n-o să mai știi care e copie și care e original. Probabil că va trebui legalizată copia pentru a fi perfect identică. Început de topic de toamnă Nu o sa incurc copia cu originala, pentru ca cea originala are o vechime si se pot observa usor pe ea urmele mari de uzura. Pana la urma nu cred ca m-ar deranja daca le-as incurca intre ele atata timp cat functioneaza ambele. Acum 1 oră, Papa_Bear a spus: Am copiat o cheie identica la MC Business. Sunt prezenti in centrele comerciale din Bucuresti, CORA, Kaufland...etc. Au niste magazine cu sigla rosie si inscriptii vizibile cu "SILCA". Spor... Multumesc de sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate