XorX Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 mi s-a mancat garnitura de la cilindu la o motocoasa si e un model mai dubios, nu gasesc sa cumpar una gata facuta. Intrebare pentru cine a mai facut reparatii de genul la 2T, merge facuta din carton eventual dat un strat subtire de silicon sau o sa aiba viata scurta? Este vorba despre garnitura de sub cilindu, unde se strange cilindul pe carcasa ambielajului (habar nu am cum se numeste "zona" aia, zona incercuia cu rosu in poza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 se gaseste clingherit, nu-ti bate capul cu carton si alte porcarii! mi-as bate capul in schimb cu grosimea (daca nu e vreo chinezarie care nu respecta nici un fel de toleranta), conteaza mult la "distributie", ridica sau coboara ferestrele, dupa caz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 Merge din coperta de dosar cu sina, dar sa elimini sina! Copiezi in detaliu suprafetele si mai ales orificiile, putina vaselina si da-i bice! Asta in cazul in care nu ai masurat grosimea celei vechi si nu poti pune clingherit la nimereala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 ...Sper ca omu' a inteles ca-i vorba de dosar din carton; nici macar un novice nu ar pune plastic la garnituri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 Carton, dacă nu ai dosar ai calendar (de perete). 2T, 4T, același Otto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Ianuarie 5, 2022 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 4 ore, Asimplu a spus: Cea mai buna sansa o ai cu clingerit. Se gaseste la metru la Obor mai exact unde la obor? Acum 5 ore, MotoS Garage a spus: se gaseste clingherit, nu-ti bate capul cu carton si alte porcarii! mi-as bate capul in schimb cu grosimea (daca nu e vreo chinezarie care nu respecta nici un fel de toleranta), conteaza mult la "distributie", ridica sau coboara ferestrele, dupa caz... mda, ma gandeam ca grosimea o sa-mi afecteze putin compresia ca va micsora sau mari camera de ardere, dar ai dreptate, ca misca si ferestrele nu ma gandisem... o sa vad daca mai am vreo bucata ramasa sa o masor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 Părerea mea (de neștiutor total în ale coaselor) e că e prea gros clingheritul, aș merge pe coperta de dosar, cu probă de strivire la bujie (plastilină). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Ianuarie 6, 2022 Share Postat Ianuarie 6, 2022 Nu cred ca ar fi o mare diferentza de grosime (sutimi de MM ) dintre garnitura originala si cea din coperta de dosar. Oricum,diferentza de zecimi ( ! ) afecteaza mai degraba compresia decat admisia si evacuarea.Parere personala.Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Ianuarie 6, 2022 Share Postat Ianuarie 6, 2022 Recomand Marsit 0.5mm, se gaseste la magazinele de bricolaj, sigur la D....n 0,5 mi se pare este grosimea minima la carese gaseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 6, 2022 Share Postat Ianuarie 6, 2022 Acum 2 ore, patrick1 a spus: Raportul de comprimare, da. Ca să fim preciși. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate