XaeL Postat Ianuarie 14, 2022 Share Postat Ianuarie 14, 2022 A reusit cineva sa transfere clasa bonus de pe auto/moto vanduta pe una nou cumparata, pe firma? Brokerul meu nu reuseste dar uneori pare mai .... prostuț. Legea e asta, o găsesc peste tot, doar ca am nevoie de cineva care o poate si aplica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 14, 2022 Share Postat Ianuarie 14, 2022 Teoretic, se procedeaza asa cum scrie in lege. Practic, daca asiguratorul o lalaie, cam totul se duce dracului de acolo. Pe aia-i doare-n basca de ce vrei tu, daca ei nu au chef sa faca ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 14, 2022 Share Postat Ianuarie 14, 2022 + că au comision % din primă, deci să fie maaareeee, ca la McD! Ce fer ți-ai luat, tot unu' mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2022 7 minutes ago, ENEOS said: + că au comision % din primă, deci să fie maaareeee, ca la McD! Ce fer ți-ai luat, tot unu' mare? Rav4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anpetre Postat Ianuarie 15, 2022 Share Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 13 ore, XaeL a spus: A reusit cineva sa transfere clasa bonus de pe auto/moto vanduta pe una nou cumparata, pe firma? Brokerul meu nu reuseste dar uneori pare mai .... prostuț. Legea e asta, o găsesc peste tot, doar ca am nevoie de cineva care o poate si aplica. Da, eu am reusit. Cand am vandut masina anterioara am discutat cu broker-ul si am intrebat / solicitat exact ce doresti tu. Mi-a zis ca se poate. La inmatricularea urmatorului vehicul i-am amintit si s-a rezolvat. Deci, prin broker, care vrea sa te aibe de client, nu sa iti cumperi RCA prin pint.ro sau asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 15, 2022 Share Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 3 ore, anpetre a spus: Da, eu am reusit. Cand am vandut masina anterioara am discutat cu broker-ul si am intrebat / solicitat exact ce doresti tu. Mi-a zis ca se poate. La inmatricularea urmatorului vehicul i-am amintit si s-a rezolvat. Deci, prin broker, care vrea sa te aibe de client, nu sa iti cumperi RCA prin pint.ro sau asa ceva... eu cu cei de la pint.ro am imi fac asigurarile. ei m-au ajutat sa transfer bonus malus cand am vandut motoru si am luat masina dar si sa imi recuperez o parte din valoarea asigurarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Ianuarie 15, 2022 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2022 1 hour ago, GoodKat said: Imi scapa ceva... Faptul ca pe persoana juridica clasa B/M este separata pe fiecare pereche CUI/VIN, in timp ce pe persoana fizica e una singura pe CNP. La persoana fizica se face automat totul. La PJ e procedura asta in care isi prinde urechile brokerul meu. Intre timp am descoperit ca nu expirase RCA la masina vanduta. Dar expira maine, deci luni poate totusi reușește si brokerul transferul. Daca nu si nu, apelez la al lui @anpetre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 15, 2022 Share Postat Ianuarie 15, 2022 Lucrurile stau cam așa: - in cazul persoanelor fizice, indiferent de numărul vehiculelor deținute anterior, se preia în mod automat clasa B/M actuala, in cazul in care se achiziționează un nou autovehicul, tariful fiind calculat in funcție de perechea CNP - VIN. - in cazul persoanelor juridice, in momentul in care in parcul auto apare un nou autovehicul, acesta are in mod automat clasa B0, cu excepția cazului de mai sus in care se cumpără un vehicul și se radiază un altul. Tariful este calculat in funcție de perechea CUI - VIN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate