fredy_rock86 Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 27.10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 (editat) Wow. Rapid. Este bine atunci, sper sa prinzi vreme buna! Editat Octombrie 8, 2015 de ClaSiC0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Sa înțeleg atunci ca deși e nasol în poligon în brasov pentru ca... Mai mult nu avem decât avem... Măcar ne programează repede (an fost joi si m-a programat miercuri). Bafta la traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 (editat) Merci. La fel! Dureaza cam mult de la data la care te programeaza pana cand ai de dat examen. "Pe vremea mea" - cand am dat de B in 2007, am dat sala (pe hartie) si ne-au chemat pe platou in aceeasi zi, imediat dupa, Bine, din cauza boului de instructor care m-a tinut in masina (era decembrie, frig), n-am auzit ca se striga prezenta si m-a trecut absent, dar m-am reprogramat peste 2 zile. Acum e mult mai mult de asteptat. Editat Octombrie 9, 2015 de fredy_rock86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Era vorba de ca a durat 6 zile pana am dat eu... Eu am luat... Acum îmi caut moto... un cb500 vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 @fredy Si eu am probleme cu coloana, l4,l5,s1 si coccis fisurat. Prima data mi.am luat o yamaha xj ca incepator. E ok mortorul, daca merg pe drum fara denivelari, daca nu dupa 50 de km nu mai sunt bun de nimic vreo 2 zile. Saptamana asta mi.am luat un r6 si pot sa spun ca dupa un drum Bistrita-Sibiu prin Tarnaveni unde 20 km sunt doar petice nu am avut nimic. Poate pentru ca fiind mai aplecat socurile sunt preluate de brate si picioare, nu de coloana. Asa ca incearca sa te dai si pe o vitezana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Interesant. O sa incerc. Nici pe SV-ul de scoala nu ma doare, dar n-am cum sa ma pronunt la drum lung. In schimb ma dor mainile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Eu am făcut basici la prima ședință când am mers pe cb500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 am analizat si situatia sportivelor. sincer imi place unul. CBR 600 F4i, nu e ca RR-ul foare aplecat. Stiu ca o fata, Ravenitza are userul, detine asa ceva si am inteles ca e ok motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Hornetul nu iti place? mie mi-a placut insa e prea puternica ptr mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 daca ajung in sfera asta, prefer carenata si de F4 imi e frica, mai mult ca sigur as limita-o in primul an. mai mult ma intereseaza sa fie ok ca si pozitie pentru mine, puterea se poate limita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Eu cred ca le vom schimba dupa 1-2 ani... Nu neapărat pentru pozitie, ci pentru ca o sa stim ce vrem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Sper sa ma ajute pozitia pe asta, pentru ca pozitia fetei pe codita e infinit mai faina pe sport ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Eu sunt insurat.... Deci fara fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 ghinion, eu single si nelinistit deci titlul topicului: motociclist cu probleme cu coloana, caut motociclista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Interesant. O sa incerc. Nici pe SV-ul de scoala nu ma doare, dar n-am cum sa ma pronunt la drum lung. In schimb ma dor mainile Eu am făcut basici la prima ședință când am mers pe cb500 parca vad reclama.... "allways.... pentru motociclistul menstrual" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Las-o dreaqu de motoretă acum cât nu te-a prins microbu' ! Fugi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 (editat) Cel mai nepotrivit sfat ) Editat Octombrie 12, 2015 de fredy_rock86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 parca vad reclama.... "allways.... pentru motociclistul menstrual" Las-o dreaqu de motoretă acum cât nu te-a prins microbu' ! Fugi!!! Am vrut sa comentez ceva...dar aceste 2 posturi m-au lasat...fara cuvinte. Chiar nu stiu ce as putea sa raspund. In fine, fredy, cat ziceai ca mai ai pana la examen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Si doctorul mi-a spus printre altele sa las dracu mountaibike-ul. Drept urmare.... poza de mai jos e de la concursul de acum 2 saptamani. Examen am pe 27, dar cu vremea asta... slabe sanse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Pai stiu ce vorbesc. Am si eu problemele tale si as fi vrut sa existe altă variantă decât cea spre care mă îndrept. We have to live with it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 AI incercat sa mergi pe motor numai purtand lombostat? Eu asa intentionez sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 (editat) Bai fratii mei, voi sunteti constienti de faptul că trepidațiile sau un soc pe coloană va pot duce in stadiul in care să vedeți lumina zilei doar stand intinsi într-un pat?! Take it or leave it. Editat Octombrie 12, 2015 de Sergiu_KB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoangi Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 (editat) Nu e nicio problema la coloana daca mergi cu motocicleta...alege orice vrei. Sunt operat de protuzie discala si nu m-a durut spatele niciodata din cauza motocicletei. Nu m-a durut nici dupa un Thasos facut intr-un weekend. Pot aparea probleme cand mergi pe langa ea, ca atunci poti sa faci miscari mai anormale sau cand o scapi , pe loc, pe o parte si incerci sa o salvezi, oricum fara sanse. Restul sunt povesti. Editat Octombrie 23, 2015 de leoangi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 Cred ca e important sa stam un pic aplecati... Zic și eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate