Cutuhan Petrica Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Salutare tuturor, acum 3 luni am achizitionat o statie ITP pe care am redeschis-o dupa multa bataie de cap cu acte si autorizatii... Va asteptam cu drag in locatia noastra din str. Alexandru Anghel nr. 10 (zona Luica la intersectie cu soseaua Giurgiului) Suntem o echipa cu experienta si iti punem la dispozitie servicii de calitate superioara. Vino la noi si te asteptam cu o cafea buna din partea casei Daca ai intrebari ma poti contacta pe acest numar 0721 670 265 Asfalt uscat! Verificare frane moto.mp4 Locatie google https://goo.gl/maps/zeSx6JvVdT7X72927 Fa itp-ul si fii pregatit de sezon.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Salut, statia este a RAR? daca nu, de ce le-ai face reclama, de ce te-ai asocia direct cu logo ul lor? E suficient sa spui ca este acreditata RAR, fa un logo propriu si aia e. SPOR LA TREABA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutuhan Petrica Postat Martie 9, 2022 Autor Share Postat Martie 9, 2022 Acum 16 minute, Kristian K a spus: Daca se pot face si programari online,posteaza si o adresa de e-mail. Momentan se pot face rezervari la telefon, in curand o sa lansam si site-ul oficial cu rezervari online. Cu respect Acum 15 minute, Adrian M. a spus: Salut, statia este a RAR? daca nu, de ce le-ai face reclama, de ce te-ai asocia direct cu logo ul lor? E suficient sa spui ca este acreditata RAR, fa un logo propriu si aia e. SPOR LA TREABA! Multumesc de feedback, mai sunt o gramada de facut si corectat, acum mai descopar si eu.. Este acreditata RAR Cu respect Am lansat o super oferta doar pentru voi! In lunile Martie si Aprilie ITP-ul costa doar 90 ron. Pregateste-te de sezon! Acum 3 ore, Cutuhan Petrica a spus: Salutare tuturor, acum 3 luni am achizitionat o statie ITP pe care am redeschis-o dupa multa bataie de cap cu acte si autorizatii... Va asteptam cu drag in locatia noastra din str. Alexandru Anghel nr. 10 (zona Luica la intersectie cu soseaua Giurgiului) Suntem o echipa cu experienta si iti punem la dispozitie servicii de calitate superioara. Vino la noi si te asteptam cu o cafea buna din partea casei Daca ai intrebari ma poti contacta pe acest numar 0721 670 265 Asfalt uscat! Verificare frane moto.mp4 Locatie google https://goo.gl/maps/zeSx6JvVdT7X72927 Fa itp-ul si fii pregatit de sezon.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 8 ore, Cutuhan Petrica a spus: Am lansat o super oferta doar pentru voi! In lunile Martie si Aprilie ITP-ul costa doar 90 ron. Pregateste-te de sezon! La moto cel mai mult am platit 70 de lei, la masini parca 85, la oferta e mai scump? Toate le-am facut in Bucuresti, o singura data am facut una in Cluj si aia a fost mai scumpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Eu numa' câte 100 am plătit, și am făcut ceva itp-uri moto, tot în București. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 8 minute, AdrianB1 a spus: La moto cel mai mult am platit 70 de lei, la masini parca 85, la oferta e mai scump? Toate le-am facut in Bucuresti, o singura data am facut una in Cluj si aia a fost mai scumpa. În ce an ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 1 oră, ENEOS a spus: Eu numa' câte 100 am plătit, și am făcut ceva itp-uri moto, tot în București. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 4 ore, Djebelu' a spus: Fa un autocolant mai mic unde sa scrie ca statia voastra este acreditata RAROM. Asa cum arata acut, mai risti si amenda de la dumnealor...asa ca de inceputul afacerii. Nu exista statii NE-acreditate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy24 Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 3 ore, AdrianB1 a spus: La moto cel mai mult am platit 70 de lei, la masini parca 85, la oferta e mai scump? Toate le-am facut in Bucuresti, o singura data am facut una in Cluj si aia a fost mai scumpa. Zi ne si noua unde ai facut cu 70 de lei ITP ul la mobra, ca ultima data cred ca a fost cam 150. Nu am mai vazut sub suta de cand era bunica fata mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WEASEL1 Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Am vazut statia de curand, locuiesc la cateva statii distanta iar ITP-ul la moto imi va expira pe 04.04, am sa vin la voi sa-l refac peste 2 saptamani :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutuhan Petrica Postat Martie 10, 2022 Autor Share Postat Martie 10, 2022 Acum 55 minute, WEASEL1 a spus: Am vazut statia de curand, locuiesc la cateva statii distanta iar ITP-ul la moto imi va expira pe 04.04, am sa vin la voi sa-l refac peste 2 saptamani :)) Buna ziua, va asteptam cu drag. Acum 12 ore, Jimmy24 a spus: Zi ne si noua unde ai facut cu 70 de lei ITP ul la mobra, ca ultima data cred ca a fost cam 150. Nu am mai vazut sub suta de cand era bunica fata mare Spune-mi si mie ca ma duc si eu la aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutuhan Petrica Postat Martie 28, 2022 Autor Share Postat Martie 28, 2022 Alti bikeri pregatiti de sezon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate