ioio_viola Postat Martie 15, 2022 Share Postat Martie 15, 2022 (editat) Propun sa discutam aici ce vedem in seria de 8 episoade din 2021. Interesant "blestemul" lui Razlan asupra lui Rossi cand nu l-a bagat in seama pentru un autograf la el "acasa". I-a zis ca nu mai castiga nici un campionat :)))) Editat Martie 15, 2022 de ioio_viola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 15, 2022 Share Postat Martie 15, 2022 Acum 42 minute, ioio_viola a spus: Interesant "blestemul" lui Razlan asupra lui Rossi cand nu l-a bagat in seama pentru un autograf la el "acasa". I-a zis ca nu mai castiga nici un campionat :)))) ahaha cum l-a blestemat rossi pe gibernau, dar gen sa nu mai castige 1 cursa parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Martie 15, 2022 Share Postat Martie 15, 2022 Lamuriti-ma si pe mine ce este Motogp unlimited. Vad ca toata lumea se agita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 15, 2022 Share Postat Martie 15, 2022 O prostie de serial dramatizat bazat pe ceea ce se întâmplă în MotoGP care să genereze audiență la americani (și la privitorii ocazionali). A urmat aceeași rețetă ca "Drive to Survive" pentru F1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 16, 2022 Autor Share Postat Martie 16, 2022 sunt filmari din culise si de acasa care nu apar la tv in transmisiunile live. ce am vazut eu pana acum: - Suzuki sunt cam suparati pe Rins ca se agita si da cu ea de pamant destul de des. - Jack e baiat fain, dar daca nu are rezultate anul asta nu mai il tin la echipa oficiala. - Aprilia stiu ca si-au luat un om sensibil in echipa :))))) - MM si-a dat seama ca e si el om si cazaturile dor tare - Jorge Martin cu atatea oase rupte a revenit pe circuit intr-o luna jumate. destul de tare baiatul. un feedback bun zic eu despre serie si primul episod: https://www.asphaltandrubber.com/reviews/motogp-unlimited-review-motomatters/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 16, 2022 Share Postat Martie 16, 2022 Acum 43 minute, ioio_viola a spus: - Aprilia stiu ca si-au luat un om sensibil in echipa :))))) m-ai convins sa ma uit la el :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 16, 2022 Share Postat Martie 16, 2022 După șase episoade nu m-am lămurit ce-i în capul lui Vinales. În rest, prea puține secvențe care nu s-au văzut deja pe site-ul MotoGP. S-au băgat un pic în viața personală a câtorva piloți și au mai scăpat câteva faze întâmplate în paddock sau la întâlniri ale șefilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 16, 2022 Autor Share Postat Martie 16, 2022 eu zic ca e interesant si cum(cand) Petronas au decis sa se retraga si cum cei de langa Razlan au vrut sa se opuna plecarii lui Morbidelli la echipa oficiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Mai 3, 2022 Autor Share Postat Mai 3, 2022 https://www.gpone.com/en/2022/04/29/motogp/dorna-freezes-filming-of-second-season-of-motogp-unlimited.html What we don't want is to rush things. We are very satisfied with the product that came out, however, there are always aspects that can be improved Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate