razvanppn Postat Martie 17, 2022 Share Postat Martie 17, 2022 Salut! am un cross de 80cc motor in 2t si mi-asi dori sa il fac sa sune ceva m-ai sporiv. Motorul e echipat cu toba finala sport, dar sunetul este subtire! Ce sa fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Martie 17, 2022 Share Postat Martie 17, 2022 La 2T .....poti doar sa-l strangi de c.... roti ....dar ma tem ca o sa sune mult mai subtire . Nu prea ai ce sa-i faci . Scoate untul din el si data viitoare ia un 4T daca te coafeaza atat de mult acest aspect Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanppn Postat Martie 17, 2022 Autor Share Postat Martie 17, 2022 salut! merci de raspuns! am trecut la o husqvarna te 250 4t acela era un proiect si am crezut ca mai pot scoate putin zgomot din el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Martie 17, 2022 Share Postat Martie 17, 2022 Daca vrei neaparat motocicleta cu zgomot, pune si tu un subwoofer pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanppn Postat Martie 17, 2022 Autor Share Postat Martie 17, 2022 :)))))))))) nu zici rau :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Pune si tu un pet la spite, cum fac copii pe biciclete, daca tot vrei sa devii complet insuportabil pe moto...pfff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 (editat) 125 în 4 timpi + burlan, this îs ză șit! Când aud zgomote sinistre prin oraș sigur apare și unul d'ăsta aplecat ca mm 93 și deplasându-se cu 40 km/h într-o hărmălaie demnă de mai mult... Editat Martie 18, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Singurele motoare in 2 timpi chiar și monocilindru care au un sunet magnific sunt cele din gama Detroit (Lanz sau multe altele). Dar e altă mâncare de pește, altă construcție. În cazul tău, nu ai ce să îmbunătățești. uite un exemplu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Acum 47 minute, ENEOS a spus: 125 în 4 timpi + burlan, this îs ză șit! Când aud zgomote sinistre prin oraș sigur apare și unul d'ăsta aplecat ca mm 93 și deplasându-se cu 40 km/h într-o hărmălaie demnă de mai mult... Acum cateva zile, eram in masina in pasajul Victoriei, era gol ,eu pe banda 1. Se aude maaaare harmalaie, de zici ca vine o herghelie de diavel uri :)) aveam maxim 60, eram chill. trece pe langa mine o flasneta de 125 sportiva, cu ceva lindab in loc de toba finala, cu ceva ce nu se poate descrie in cuvinte, cand vine vorba de zgomot. Si cel mai funny, cred ca avea....65? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daviddd Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 2t orice ai face se aude urat a drujba, eu am avut o gilera dna de 70 cu toba ceva șmecherie de la malossi stage 6 pro nuj cum, era și omologata, cap coada din motor pana la finala și tot urat se auzea Cum zic oamenii mai sus, 125 4t rupe pe sunet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate