AlexRO Postat Martie 24, 2022 Share Postat Martie 24, 2022 Salutare forum, Vreau sa cumpar un Suzuki V-Strom 650 si pentru ca nu gasesc un dealer care sa ofere test ride, m-am gandit sa va cer ajutorul. Asadar, gasesc pe cineva disponibil sa-mi arate/imprumute ( contra cost ) si cu garantie palpabila ( $$$ ) pentru 10 ( zece ) minute un V-Strom 650 dupa 2017 sa pot sa imi dau cat de cat seama daca e sau nu pentru mine? Am specificat dupa 2017 pentru ca asta vreau sa si cumpar, 2017 sau mai recent. Mentionez ca stau in Bucuresti si ajung usor oriunde in Ilfov Va multumesc frumos pentru ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 24, 2022 Share Postat Martie 24, 2022 Motorteam nu oferă testride? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 24, 2022 Share Postat Martie 24, 2022 Mai simplu, sari in avion, mergi la vecini, iei 2 zile inchiriat, si gata. vezi In ungaria, Polonia, Austria, ce gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Martie 24, 2022 Share Postat Martie 24, 2022 Salut! Daca te intereseaza dl650 XT 2016 , ma poti contacta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 Cum a propus PzKpfW. Suna la motorteam si intreaba. Nu stiu daca si-au inceput "sezonul" de teste. Am testat acum 2-3 ani de la ei un Strom de 650 de care cauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRO Postat Martie 25, 2022 Autor Share Postat Martie 25, 2022 6 minutes ago, Ciprian_B said: Cum a propus PzKpfW. Suna la motorteam si intreaba. Nu stiu daca si-au inceput "sezonul" de teste. Am testat acum 2-3 ani de la ei un Strom de 650 de care cauti. Salut! Am incercat la toti in Buc., nu au nimic de test. Nu au nici in stoc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Martie 26, 2022 Share Postat Martie 26, 2022 Vezi la BARDAK în Domnesti, dacă nu mă înșel au unul pe stock...măcar vezi cum stai pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate