Leon Postat Mai 3, 2022 Share Postat Mai 3, 2022 Chiar ca a inceput sezonul. Aproape...ziua si accidentul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Mai 3, 2022 Share Postat Mai 3, 2022 Acum 36 minute, Leon a spus: Chiar ca a inceput sezonul. Aproape...ziua si accidentul! Iar asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 3, 2022 Share Postat Mai 3, 2022 2 hours ago, Leon said: Aproape...ziua si accidentul! Vorba unui prieten, merge banda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 4, 2022 Share Postat Mai 4, 2022 In mod evident a crescut numarul motocicletelor si al scuterelor ceea ce este foarte bine. Multe sunt noi sau SH-uri destul de tinere ceea ce este si mai bine. In schimb nivelul scolilor moto si a mentalitatii a ramas jos de tot. Multi sunt probabil soferi care au impresia ca asa cum se suie cu Gipu' pe tine, pot sa se suie si cu mobra..... 1. Ieri la pranz, la Statuia Aviatorilor: un scuterist se strecoara prin dreapta mea, eu fiind pe banda 3, adica cel mai in stanga. Cand se pune verde, plecam amandoi iar el imi taie scurt fata la stanga. Banuind ca este posibil sa faca mistretaria nu am plecat prea repede, mai ales ca am facut si eu tot la stanga. Opresc langa el si incerc sa ii spun sa nu mai faca asa ceva daca vrea sa ramana intreg. Mi-am luat o mooie, apoi manelisme. Gogule, daca citesti pe aici sa stii ca nu mai ai zile multe daca circuli asa. 2. Astazi dimineata la Hornbach Balotesti , 2 (doua) masini asteptau cuminiti sa parcheze cu spatele un autocar. Eu treceam in sens invers iar un flacau cu o mobra evident ca nu putea astepta 15 secunde in spatele celor 2 masins si a depasit intrand in fata mea. L-am ferit, i-am dat un claxon iar el mi-a facut un semn aprobator, asa parinteste Asa ca anul acesta pare ca inceput ''bine''. Va exista material suficient pentru stirile sangeroase de la ora 17:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate