V-FOUR Postat Iunie 13, 2023 Autor Share Postat Iunie 13, 2023 "... dar spre dezamagirea noastra asemenea mestesugari cu greu mai pot fi intalniti. Cinste celor care-i pretuiesc pe masura si meritul cuvenit" Tot respectul pentru Maestrul Pinnochio, un om deosebit, mulțumesc încă o data pentru ajutor. Proiectul este 99% terminat( întotdeauna mai apare ceva de 1%) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Iulie 3, 2023 Autor Share Postat Iulie 3, 2023 Jupiterul tocmai a primit atestatul de Vehicul Istoric, urmează RAR-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Iulie 10, 2023 Autor Share Postat Iulie 10, 2023 Azi am fost și la RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 11, 2023 Share Postat Iulie 11, 2023 Foarte bine arata,zici ca e nou. Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Iulie 11, 2023 Autor Share Postat Iulie 11, 2023 Acum 5 ore, ALEX-CRUISER a spus: Foarte bine arata,zici ca e nou. Felicitari Mulțumesc frumos, aștept sa fie gata noul CIV și apoi urmează DRPCIV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat August 7, 2023 Share Postat August 7, 2023 Salutare! Cei ce atunci avut Jupiter 3, ce carburator recomandări pt o funcționare bună? P.s aștept păreri serioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat August 7, 2023 Autor Share Postat August 7, 2023 Eu pe Jupiter 4 am K68, la fel si la Ij 56, bineînțeles sunt diferite in interior După ce am trecut de RAR, unde a funtionat totul perfect, am constatat ca nu mai funcționează farul, de vina a fost butonul care comuta între faza scurta/lunga, am ales sa cumpar ambele comenzi de pe ghidon de la Gașpar, dar sunt niște chinazarii care doar arata bine, asa ca am înlocuit unele componente cu cele de la butonul original si acum totul e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat August 22, 2023 Autor Share Postat August 22, 2023 Deși am curățat rezervorul, tot se colmateaza robinetul Alta problema pe care o intalnesc e oxidarea jigloarelor din carburator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Ianuarie 2 Autor Share Postat Ianuarie 2 20231227_135033.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Ianuarie 3 Share Postat Ianuarie 3 Ai protectiile din cauciuc la lant? Se mai gasesc noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Ianuarie 3 Autor Share Postat Ianuarie 3 Acum 11 minute, cinezicealae a spus: Ai protectiile din cauciuc la lant? Se mai gasesc noi? Sigur ca da și eu le-am schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Aprilie 23 Autor Share Postat Aprilie 23 Prima participare la Retromobil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Întrebare pt cunoscători ! Cine poate sa îmi spună și mie care este avansul la in Jupiter ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Mai 16 Share Postat Mai 16 avansul (arvuna/căpară) aproximativ 250 evra,in functie de starea de nefunctionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Mai 16 Share Postat Mai 16 On 5/9/2024 at 8:54 PM, cornelilinca84 said: Întrebare pt cunoscători ! Cine poate sa îmi spună și mie care este avansul la in Jupiter ? 2.5-3mm. iti recomand 2.5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Mai 19 Autor Share Postat Mai 19 20240519_141327.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 (editat) Te râzgâi i!!!!!! Editat Mai 19 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Mai 20 Autor Share Postat Mai 20 Da, ieri am reușit sa ma plimb și cu Mz-ul și cu Jupiterul, a fost foarte fain, cu Jupiterul am mers vreo 80 km, cel mai lung drum pana acum și a mers perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Iunie 5 Autor Share Postat Iunie 5 (editat) Îl mai plimbam puțin pe sate, ca vad ca ii place Editat Iunie 5 de V-FOUR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat August 5 Autor Share Postat August 5 Retro Parada Verii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate