Cbr125r mobra Postat Iulie 12, 2022 Share Postat Iulie 12, 2022 Salut. Am cazut cu motorul si sunt curios daca in talon scrie doar culoarea sau si codul? Daca scrie doar culoarea il revopsesc mai deschis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 12, 2022 Share Postat Iulie 12, 2022 Scrie doar culoarea, poți să schimbi nuanța. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 Acum 14 ore, Cbr125r mobra a spus: Salut. Am cazut cu motorul si sunt curios daca in talon scrie doar culoarea sau si codul? Daca scrie doar culoarea il revopsesc mai deschis. Salut, daca stii sa citesti, uita-te in talon. Acolo gasesti raspunsul la intrebarea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 13, 2022 Admin Share Postat Iulie 13, 2022 Cred că sensul întrebării lui e dacă este și codul trecut pe undeva în afară de culoare. Dar poate fi interpretată și cum zici tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cbr125r mobra Postat Iulie 13, 2022 Autor Share Postat Iulie 13, 2022 12 hours ago, MirceaB said: Salut, daca stii sa citesti, uita-te in talon. Acolo gasesti raspunsul la intrebarea ta. Nu am talonul la mine. De ce crezi ca intreb aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 (editat) Așadar, să înțeleg că tu conduci o motocicleta, dar până acum nu ai avut curiozitatea macar sa te uiți în el sa vezi ce date sunt trecute? Până acum nu te-ai uitat într-un certificat de înmatriculare sa vezi ce date conține, macar așa de curiozitate? Daca pe bune nu ai făcut treabă asta, cred că dai dovada de o ignoranță vecina cu ridicolul. Editat Iulie 13, 2022 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 Acum 1 minut, MirceaB a spus: dai dovada de o ignoranță vecina cu ridicolul. Nu e nici primul, nici singurul! Și oricum e mai la îndemână să-ți faci cont și să postezi întrebarea decât să citești ce scrie pe talon - sunt explicate rubricile -, mai ales că pt asta tre să-l scoți din buzunarul de la geaca aflată hăt, tocmai în cuier! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Omu era la magazinul de vopseluri cauta nuante si voi sunteti trolli pe aici. Daca avea talonul la el s.ar fi uitat sau macar punea o poza sa ne lamurim si noi. Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate