vali1 Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Cinste tie.Pune anuntul si prin randul Pegasistilor [ai link mai jos]...poate,poate are cineva nevoie de ele! /index.php?/topic/80133-posesori-de-aprilia-pegaso-650uniti-va/page-365 Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusCB500 Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Daca nici Gangsterik nu le ia,manusile se doneaza in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Daca nici Gangsterik nu le ia,manusile se doneaza in continuare cam cat costa transportul ? :/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusCB500 Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Depinde si de zona,zic eu.de unde esti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 prahova ,valenii de munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 donez un contor de energie electrica, model mai vechiut, din cel cu carcasa de metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusCB500 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Manusile au ajuns la userul Gangsterik.sa le poarte cu placere si fara evenimente.Asfalt uscat tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 (editat) Donez cauciuc spate 120/90-17 Metzeler Tourance cu DOT 2010. Mai are inca destula "carne" pe el (vreo 5-6mm+ pe centru). Nu trimit cu posta, prefer sa-l dau in persoana (jud Buzau, pe DN10). Starea se poate vedea in poze. Editat Iunie 25, 2014 de captain_obvious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Manusile au ajuns la userul Gangsterik.sa le poarte cu placere si fara evenimente.Asfalt uscat tuturor. multumesc frumos,asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Donez cauciuc spate 120/90-17 Metzeler Tourance cu DOT 2010. Mai are inca destula "carne" pe el (vreo 5-6mm+ pe centru). Nu trimit cu posta, prefer sa-l dau in persoana (jud Buzau, pe DN10). Starea se poate vedea in poze. ar merge bine pe domi al meu,,,,,,,dar, daca zici ca nu trimeti,,,,,,, numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 incercati sa va faceti cont pe tocmai.ro transportul este gratis pana in 10 kg..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 OK, hai sa merg pana la capat atunci si sa trimit prin posta. Nu-s fan posta din cauza sistemului cam tampit si a angajatilor cu care nu-i chiar o placere sa ai de-a face. Lasa-mi pe PM un nume, adresa si nr de telefon si zilele astea o sa-l trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 OK, hai sa merg pana la capat atunci si sa trimit prin posta. Nu-s fan posta din cauza sistemului cam tampit si a angajatilor cu care nu-i chiar o placere sa ai de-a face. Lasa-mi pe PM un nume, adresa si nr de telefon si zilele astea o sa-l trimit. Daca nu il mai doreste andreizalau ,l-as vrea eu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 @andreizalau: da-mi te rog un PM pana diseara in caz ca mai doresti cauciucu'... in caz contrar il trimit la teofil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babalau Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 (editat) Salutare, Am si eu nevoi de un turometru cu 2 fira fara carcasa ,imi trebuie numai turometru gol Editat Iunie 26, 2014 de Babalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 @andreizalau: da-mi te rog un PM pana diseara in caz ca mai doresti cauciucu'... in caz contrar il trimit la teofil. Cam cat ar costa transportul ? ca in momentul de fata stau foarte prost cu banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 (editat) Transportul tot de mine e platit. E in jur de 10-15 lei cred. Am zis ca daca tot fac o donatie, sa fie pana la capat. LE: Daca nu aud de la andreizalau pana diseara, ti-l trimit tie. Esti in Valenii de Munte? Editat Iunie 26, 2014 de captain_obvious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 (editat) Transportul tot de mine e platit. E in jur de 10-15 lei cred. Am zis ca daca tot fac o donatie, sa fie pana la capat. LE: Daca nu aud de la andreizalau pana diseara, ti-l trimit tie. Esti in Valenii de Munte? Da ,sunt din valenii de munte . Daca nu il mai doreste baiatul acela sa imi spuneti pe PM si va voi lasa adresa, Multumesc anticipat ! Editat Iunie 26, 2014 de teofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Donez crash paduri no name pentru Honda Hornet de dupa 2007. Din pacate nu am suruburile de prindere. Va trebui sa va faceti singuri suruburile pe dimensiunea necesara. Se prind pe surubul care prinde motorul de cadru. Pentru mai multe detalii dati-mi PM si vorbim. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babalau Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Donez crash paduri no name pentru Honda Hornet de dupa 2007. Din pacate nu am suruburile de prindere. Va trebui sa va faceti singuri suruburile pe dimensiunea necesara. Se prind pe surubul care prinde motorul de cadru. Pentru mai multe detalii dati-mi PM si vorbim. Bafta! Salut ,le vreau eu doar sa imi zici cum le poti trimite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 salutari, donez "casca" shoei. Nu stiu ce model, marime, an ( probabil ca are 20 de ani ) este. Daca are cineva nevoie de ea, o dau cu cea mai mare placere o dau. p.s. - "casca" este intr-o stare destul de nasoala. sper ca nu supar pe nimeni cu aceasta "donatie" p.s.2 - dau si o doza de ciuc rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babalau Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Donez casca open face, no name, perfecta stare ,foarte buna pentru oras si mai ales scutere (sta degeaba si ocupa loc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Cauciucul a mers la @andreizalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusCB500 Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 @Babalau -as vrea eu casca daca mai este disponibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Salut.O casca comunista care sa asorteze o mobra 50 are cineva de donat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate