Kassu Postat Mai 4, 2021 Share Postat Mai 4, 2021 Donez un PC Desktop P4, 4Gb RAM, 80Gb HDD, DVD Writer, cam bătrâior, dar perfect functional. Trebuie instalat SO. Se da fara monitor! Cine il vrea, vine dupa el. Bucuresti, sector 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Donez invertor sudura MIG-MAG defect.Tip Javak 165 C.Făra pistolet si cleste masă.Posibil sa aibe defectiune minora.Cine-l vrea,vine dupa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Acum 1 oră, pinnochio a spus: Donez invertor sudura MIG-MAG defect.Tip Javak 165 C.Făra pistolet si cleste masă.Posibil sa aibe defectiune minora.Cine-l vrea,vine dupa el. Salut. As avea mare nevoie de invertor. Daca platesc in avans transportul, mi-l dai mie? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Aș fi și eu interesat, dacă mai e valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Acum 27 minute, cinezicealae a spus: Salut. As avea mare nevoie de invertor. Daca platesc in avans transportul, mi-l dai mie? Multumesc Salut,are cam 10 kg,ziceam sa vina doritorul dupa el,de teama curierilor,sa nu-l trantească.Ati trimit pm cu nr meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Acum 36 minute, pinnochio a spus: Salut,are cam 10 kg,ziceam sa vina doritorul dupa el,de teama curierilor,sa nu-l trantească.Ati trimit pm cu nr meu. Baga-l si tu in ce poti, carpe, saci...ce-o fi. Te sun dupa 5. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Invertorul pleacă. la colegul cinezicealae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 Acumulator Duracell DRSBX1 stare perfecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goethaust Postat Mai 16, 2021 Share Postat Mai 16, 2021 Salut, Cine este interesat poate sa-mi trimita PM. L-am primit la achizitionarea unei masini acum vreo 5 ani, iar de atunci sta in cutie. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Mai 23, 2021 Share Postat Mai 23, 2021 Action camera, ce se vede in poza Contact: PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Mai 23, 2021 Share Postat Mai 23, 2021 Ave! Donez doua motoare de 50cc 4t, cu cutie in 4 trepte, foarte asemanatoare, marca gibigiongbongbong. Pentru unul dintre ele am si actele de inregistrare la primarie ale mopedului pe care a fost montat. Ofer fiscal cui are nevoie , CI si CVC. Ambele sunt functionale. Le donez si le transport pe o raza de 150km moca. Mai departe plateste primitorul benzina ca nu are tata rafinarie Mai donez si un generator de 220V/800W Einhel, functional dar cam jumulit. Poze la cerere : 0731 918 716 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata207 Postat Mai 23, 2021 Share Postat Mai 23, 2021 1 oră în urmă, cinezicealae a spus: Ave! Donez doua motoare de 50cc 4t, cu cutie in 4 trepte, foarte asemanatoare, marca gibigiongbongbong. Pentru unul dintre ele am si actele de inregistrare la primarie ale mopedului pe care a fost montat. Ofer fiscal cui are nevoie , CI si CVC. Ambele sunt functionale. Le donez si le transport pe o raza de 150km moca. Mai departe plateste primitorul benzina ca nu are tata rafinarie Mai donez si un generator de 220V/800W Einhel, functional dar cam jumulit. Poze la cerere : 0731 918 716 Rezerv generatorul daca mai este valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Mai 23, 2021 Share Postat Mai 23, 2021 Generatorul si motorul cu acte au fost rezervate. A mai ramas motorul fara acte. Revin maine cu noutati dupa ce ma suna oamenii sa stabilim ce si cum. O sa mai am si altele de dat de prin ograda. Va multumesc pentru intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistretzu_ro Postat Mai 24, 2021 Share Postat Mai 24, 2021 Acum 18 ore, soran a spus: Action camera, ce se vede in poza Contact: PM Salutare, As vrea eu camera, daca mai e disponibila zi-mi cu procedam pt transport, ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Mai 24, 2021 Share Postat Mai 24, 2021 Acum 18 ore, soran a spus: Action camera, ce se vede in poza Contact: PM Se preda catre klausu25 in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat Mai 24, 2021 Share Postat Mai 24, 2021 Am preluat-o, multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo G Postat Mai 24, 2021 Share Postat Mai 24, 2021 Salutare ! Donez casca Nolan N84, masura L, culoare negru. La exterior arata bine, doar cateva mici zgarieturi de pe la depozitarea in topcase . Viziera nu este zgariata, casca nu a suferit niciun accident, din fericire . Interiorul se prezinta si el bine, cu exceptia buretelui din crestet, care s-a cam faramitat din cauza varstei. Trimit si in tara, cu plata transportului la destinatar. Contact aici pe PM . Acum 19 minute, Geo G a spus: Salutare ! Donez casca Nolan N84, masura L, culoare negru. La exterior arata bine, doar cateva mici zgarieturi de pe la depozitarea in topcase . Viziera nu este zgariata, casca nu a suferit niciun accident, din fericire . Interiorul se prezinta si el bine, cu exceptia buretelui din crestet, care s-a cam faramitat din cauza varstei. Trimit si in tara, cu plata transportului la destinatar. Contact aici pe PM . Casca merge la colegul @De 3 Lei CuiE . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Mai 24, 2021 Share Postat Mai 24, 2021 La 23.05.2021 la 22:05, cinezicealae a spus: Ave! Donez doua motoare de 50cc 4t, cu cutie in 4 trepte, foarte asemanatoare, marca gibigiongbongbong. Pentru unul dintre ele am si actele de inregistrare la primarie ale mopedului pe care a fost montat. Ofer fiscal cui are nevoie , CI si CVC. Ambele sunt functionale. Le donez si le transport pe o raza de 150km moca. Mai departe plateste primitorul benzina ca nu are tata rafinarie Mai donez si un generator de 220V/800W Einhel, functional dar cam jumulit. Poze la cerere : 0731 918 716 Marfa a fost livrata azi cu succes. Revin cu ce mai am. Si mii de multumiri lui pinnochio pentru invertor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunechild Postat Mai 24, 2021 Share Postat Mai 24, 2021 La 16.05.2021 la 15:38, goethaust a spus: Salut, Cine este interesat poate sa-mi trimita PM. Numa' bine! Preluat! Multumesc, goethaust! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Am gasit prin dulap setul Bluetooth Motorola din imagini, achizitionat in urma cu mai bine de 10 ani, cred ca l-am folosit de maxim 3 ori. Contact: PM Acum 49 minute, soran a spus: Am gasit prin dulap setul Bluetooth Motorola din imagini, achizitionat in urma cu mai bine de 10 ani, cred ca l-am folosit de maxim 3 ori. Contact: PM Rezervat momentan pentru @de3leicuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Va salut. Nu stiu daca asta e sectiunea potrivita dar incerc si eu. Am nevoie IMPRUMUT de un burghiu de pamant cu motor ca sa-mi instalez panourile solare. Pe la Dedeman n-am gasit de inchiriat si nici n-as vrea sa cumpar unul sa raman cu el pentru 20 de gauri... M-ar interesa sa fac gauri de 100-130mm diametru si 500-700mm adancime. Daca are cineva si poate sa vina cu el sau sa mi-l imprumute, as fi recunoscator. Fireste ca ma ocup de transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.alexandru Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 On 4/18/2021 at 12:26 PM, vlad.alexandru said: Salut, Donez o pereche de manusi Alpinestars GPX, marimea L. Cusatura este rupta la degetul mijlociu si inelar, manusa stanga. Pentru cine este interesat, eu port marimea M, insa la modelul asta s-a potrivit L. Predare la Piata Progresul, Bucuresti. Au fost donate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 26, 2021 Share Postat Mai 26, 2021 Acum 21 ore, cinezicealae a spus: Va salut. Nu stiu daca asta e sectiunea potrivita dar incerc si eu. Am nevoie IMPRUMUT de un burghiu de pamant cu motor ca sa-mi instalez panourile solare. Pe la Dedeman n-am gasit de inchiriat si nici n-as vrea sa cumpar unul sa raman cu el pentru 20 de gauri... M-ar interesa sa fac gauri de 100-130mm diametru si 500-700mm adancime. Daca are cineva si poate sa vina cu el sau sa mi-l imprumute, as fi recunoscator. Fireste ca ma ocup de transport. Salut,un burghiu de mana,pot sa-ti fac.Nu costa nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Mai 26, 2021 Share Postat Mai 26, 2021 Salut. Daca are cineva de dus/adus ceva de la Timisoara in weekend, am un drum. Orice care incape intr-un MCV am sa trec si pe ruta Sibiu si prin orsova tr severin-craiova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 26, 2021 Share Postat Mai 26, 2021 Se doneaza flex mare,230 mm,functionează,dacă-i pui carbuni(perii) E la Timisoara,daca-l vrea cineva,de pe ruta colegului cinezicealae dati un semn aici,sau transport cu posta romana la alta locatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate