Jump to content

De 3 Lei CuiE

Membru
 • Posts

  285
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  iulian.vasile19@yahoo.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucuresti
 • Motocicleta
  neagră de 750
 • Numar Moto
  819

Recent Profile Visitors

1,796 profile views

De 3 Lei CuiE's Achievements

 1. Bună asta. Să dai o informatie la o postare de acum 8 ani.
 2. Eu cred ca poți sa asortezi busuiocul cu asta. Cum? Tu știi! Daca nu știi, întreabă chinezu'. Sumt convins ca iese ceva bun, asiatic sau d-al nostru. Balaurii așteaptă. Ospăț la olteni. Grătar si sarmale. Oare se încadrează in 1700?
 3. Eu cred ca asta a fost modul lui de a aprecia preparatele. A scos in evidență partea pozitivă punand-o pe tapet cu ceva "negativ".
 4. Adevarat! Dar ca sa ies in strada principala, sa trec de semafor + inca vreo 2 semafoare in fata, cam atat imi ia. Iar printre masini, pot sa merg doar daca imi fac loc (de foarte multe ori, da), daca nu, astept cuminte pana cand se pun in miscare. Si ar mai fi „varianta” cand intersectia este blocata de masini si nu ai pe unde sa mergi decât pe trotuar (ceea ce nu fac). Toata operatiunea asta, dureaza intre 5-7minute.. Am vazut ca esti din Bucuresti. Nu stiu la ce ora iesi cu mobra, dar eu plec dimineata la 7.10 din zona Favorit, printre blocuri, ies in Timisoara, Afi, Apaca, etc... (da, la ora 7.10 -7.20 este aglomerata zona asta). Iar dimineata, multi „nu si-au baut cafeaua”, prin urmare, merg cu „ochii mari”. PS: Uite, dimineata pe traseul mentionat anterior, de la Apaca spre Leu, coborâre spre Cotroceni, stanga la pod Cotroceni si oprit dupa 200m, am facut 17 minute. De ce? Blocata iesirea in Timisoara,, bara la bara de la Afi la Apaca, blocata intersectia de la Apaca, dupa ceea, pot sa spun ca se merge bine. Si unde mai pui ca motorul frige.
 5. La cum arata, zic ca se impun si detalii (parerea mea), daca tot ne activezi papilele gustative. Saramura?
 6. Si a mea este pe carburatie. Dimineata o las cel putin 2 minute, dupa care, în primii 5-600 m (facuti in 5-7 minute, printre masini), nu o turez..
 7. Salut! Nu stiu daca se potriveste, dar iti expun o situatie cu un motor kawasaki, aceeasi problema (oarecum), o parere, asa cum ai zis. Acum ceva timp am facut o tura cu cineva cu un motor kawasaki. Dupa cateva sute de km, i s-a oprit motorul in mers, la viteza mica. Viteza mica era pentru ca urma sa alimenteze intr-o benzinarie. Nu a mai pornit. De mentionat: motorul manca ulei. Nu a mai vrut sa porneasca. A luat-o din benzinarie cu platforma. A dus-o la mecanic si rezultatul a fost: din cauza faptului ca manca ulei, a scazut nivelul și am inteles ca are un senzor, cand scade uleiul sub limita (o limita setata, probabil), nu mai porneste. Sper sa-ti fie de folos informatia. Toate bune!
 8. Spune de unde esti, poate este pe forum cineva de la tine din judet csre a trecut prin aceeasi situatie si te poate ajuta. Bafta!
 9. Bine zis! Eu cand am facut scoala acum 11 ani, nu voiam sa vad altceva decat chopper. Eram indragostit de Suzuki Boulevard. Dupa scoala, sa-mi fac mana, mi-am luat (ceva ieftin) Suzuki GSX 600F, acum am GSX 750 F, iar la anu' , o sa vina una ca a ta. Si uite cum am trecut de la Suzuki Boulevard la Kawasaki Versys 1000.
 10. Adevarat! !n sectorul 6, asa este. Si asta este adevarat, DAR, programarea online poate sa fie în 2-3 saptamani, poate o lună (cu putin noroc, în cazul în care renunta cineva, în 2-3 zile).
 11. Salut! Scuze de întârziere, dar... Am ramas mult in in urma cu somnul si am adormit aseară deveme. Locul de intalnire: Benzinaria Mol de la ieșirea spre Autostrada Soarelui, ora 8.30 Motoare : BMW 1200 GS, SUZUKI GSX750F, KTM Se merge lejer. Ora de plecare, 9.00.
 12. Salutare! Avem o propunere de traseu pentru sâmbătă. Bucuresti - Tulcea - Cheile Dobrogei - Cherhanaua Tasaul - Mamaia - pentru o racoreala (daca timpul ne permite, as sugera Vama) - Bucuresti (pe autostrada) Plecarea sâmbătă cel tarziu la ora 09.00. Locul de plecare, urmeaza sa-l dezbatem. Pana acum, sunt 2 amatori: subsemnatul si Flipper. Sa auzim de bine!
×
×
 • Create New...