Jump to content

De 3 Lei CuiE

Membru
 • Posts

  279
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  iulian.vasile19@yahoo.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucuresti
 • Motocicleta
  neagră
 • Numar Moto
  819

Recent Profile Visitors

1,686 profile views

De 3 Lei CuiE's Achievements

 1. Adevarat! !n sectorul 6, asa este. Si asta este adevarat, DAR, programarea online poate sa fie în 2-3 saptamani, poate o lună (cu putin noroc, în cazul în care renunta cineva, în 2-3 zile).
 2. Salut! Scuze de întârziere, dar... Am ramas mult in in urma cu somnul si am adormit aseară deveme. Locul de intalnire: Benzinaria Mol de la ieșirea spre Autostrada Soarelui, ora 8.30 Motoare : BMW 1200 GS, SUZUKI GSX750F, KTM Se merge lejer. Ora de plecare, 9.00.
 3. Salutare! Avem o propunere de traseu pentru sâmbătă. Bucuresti - Tulcea - Cheile Dobrogei - Cherhanaua Tasaul - Mamaia - pentru o racoreala (daca timpul ne permite, as sugera Vama) - Bucuresti (pe autostrada) Plecarea sâmbătă cel tarziu la ora 09.00. Locul de plecare, urmeaza sa-l dezbatem. Pana acum, sunt 2 amatori: subsemnatul si Flipper. Sa auzim de bine!
 4. Si daca tot am scris la "bucătari", fac un anunț : Elev silitor, "tânăr" speranță a motociclismului, caut prieteni pe distanțe, medii, scurte sau lungi Aviz Flipper, Flower & Co... PS: Hai cu ieșeala!
 5. Stii ce cred eu? Flower nu a uitat motociclitul si sunt convins ca-i lipsesc ieșirile cu "băieții '. Dar, in egala măsură, are o viață a ei pe care si-o trăiește după propriile reguli /dorințe. Flipper, sa stii ca si eu aștept propunerea ei de traseu si sunt convins ca va veni anu' asta. Pana atunci, eu ii urez concediu plăcut si astept "provocarea" ei pentru urmatorul traseu. Sau... Ce zici? Facem noi o baiețească pentru un traseu? Asa, poate ii aducem aminte ca anu' asta nu a motociclit "organizat".
 6. Pfiuuu... Tu lucrezi la categoria grea. Voiam sa ma laud si eu cu saratelele mele facute in weekend, dar m-am razgandit. La ce ai pus tu, tare sunt curios următorul îndrăzneț ce va posta.
 7. Eu zic ca tu nu iti doresti sa renunti. Daca inclinai mai mult in a renunta, nu mai scriai aici pe forum, intrebai un „prieten” care nu simpatizeaza cu mersul pe 2 roti si treaba era rezolvata. Parerea mea este ca tu cauti argumente in a pastra agregatu', motiv pentru care te adresezi motociclistilor. Ma gandesc ca nu ai tovarasi cu care sa motociclesti, iar acest fapt iti genereaza intrebarile legate de moto. Capu' sus! Viata e frumoasa...mai ales pe 2 roti
 8. Pfiuuu... Multumesc mult pentru informatii și pentru timpul alocat. Avand in vedere detaliile furnizate, o sa iau in calcul un maxiscuter. Am intrebat de motor, gandindu-ma ca ar putea fi mai ieftin decat o masina. Oricum, multumesc tare mult! Toate bune!
 9. Salutare! Intentionez sa merg in august in Madrid pentru doua saptamani. Poti sa-mi spui (daca stii), te rog, daca gasesc motociclete de inchiriat si la ce preturi sunt? Ma intereseaza un touring confortabil pentru doua persoane. Multumesc!
 10. Salutare! Ma interesează tare mult cat a fost Kawasaki Versys SE. Am in plan o achiziție a acestui model si as vrea sa știu pe unde stau cu banii (prețul orientativ, il stiu, dar ma interesează cat a fost pe "varianta Motologistic-Marcel). Multumesc! Toate bune!
×
×
 • Create New...