teofil Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 pana la urma care e masura la cel ingust ? multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 in josul paginii; postez si aicea sa mearga treaba mai repede /index.php?/topic/217437-donatii/page-37&do=findComment&comment=3823975 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 (editat) in josul paginii; postez si aicea sa mearga treaba mai repede /index.php?/topic/217437-donatii/page-37&do=findComment&comment=3823975 saluuut, vreau eu haina de camuflaj sau cea cu steagul german plz pe cea cu steagul nemtesc, arata misto Editat August 28, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) @Gabi M, ai PM Numarul 1 si 2 pleaca luni, va rog folositi PM!Asfalt uscat! Editat August 29, 2014 de hora09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusutul Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 da multumesc!oricum daca are cineva o casca ceva niste manusi,orice il ajut sa se scape de ele ca nu am decat motoru altceva nimik ca nu mi-a mai permis bugetu deocamdata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arheologul Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) da multumesc!oricum daca are cineva o casca ceva niste manusi,orice il ajut sa se scape de ele ca nu am decat motoru altceva nimik ca nu mi-a mai permis bugetu deocamdata! Am o pereche de manusi Probiker modelul din linkul de mai jos, marimea XL, purtate dar in stare buna. Le-am primit si eu de la un valcean dar imi vin mari si ma jeneaza la folosirea comenzilor. Daca ti se potriveste marimea respectiva, lasa un PM si fac si poze. Trimit doar prin Posta iar taxele de trasport le suporta destinatarul. Is numai bune pentru KLE-ul tau. http://motorai.ro/manusi-probiker-pr-09--product--201323 Editat August 29, 2014 de arheologul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxmihai_2010 Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 zi.mi si mie ce marime are cauciucul spate te rog k tomai ce am faut pana in seara asta pe spate am un kawasaki ninja de 750 si dak mai sunt valabile si manusile eventual as fi foarte recunoscator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) gumele au asa 120/70/17 si 200/55/17...la dot nu m-am uitat...or avea ceva barba...naiba mai stie LOL...pentru manusi....ai gresit "gaura" Editat August 29, 2014 de Unchiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arheologul Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Pentru cei care m-au intrebat prin PM legat de manusi, astept raspunsul lui mariusutul si daca nu le vrea aplic regula urmatorul sosit, urmatorul servit. Oricum, e weekend momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusutul Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 salut,ti-am trimis pm,imi sunt bune sigur ca stau bine cu degetele,platesc normal transportul!ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arheologul Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Manusile merg la tine. Ti-am trimis PM. Imi pare rau pentru ceilalti dar el a fost primul. salut,ti-am trimis pm,imi sunt bune sigur ca stau bine cu degetele,platesc normal transportul!ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 in josul paginii; postez si aicea sa mearga treaba mai repede /index.php?/topic/217437-donatii/page-37&do=findComment&comment=3823975 bluza "sucară" de neamt a ajuns la mine. Ms Horatiu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Ma puteti contacta la numarul ; 0740942607 Eduard » Post actualizat in 02 Sep 2014 16:59Nu raspund la mesaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arheologul Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Salut, daca becurile semnalizarilor sunt de 21 W, sunt interesat. Fata si/sau spate. Eu am cumparat fara sa stiu ca au becuri de 10 W si nu mai clipesc intermitent. In caz ca am noroc, o sa le donez si eu pe ale mele cui are nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Frumos gest! Respect! Am si eu de donat o oglinda de aprilia sr. Cine o vrea sa dea pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Salut! Pe mine m-ar interesa un ghidon, mai exact primul de jos( daca-l mai ai). Te sun maine si vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 (editat) pe mine ma intereseaza lampile de semnalizare (cu sau fara bec, nu conteaza); dar sa fie pereche! ...si angel eye-ul! Merci! Editat Septembrie 3, 2014 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Ghidonul de aluminiu, angel eyes, tastaturile, semnalizarile, cauciucul de strada, handguard-urile, casca motorola, 2 seturi de oglinzi, s-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunechild Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 As vrea eu tastaturile, pentru o casa de copii. Te sun maine. » Post actualizat in 03 Sep 2014 19:32 Acum am citit ca s-au dat... sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusutul Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 multumesc tare mult,manusile au ajuns azi la mine sunt ok imi sunt perfecte,sa termin cu munka si sa ies la o proba!mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arheologul Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 multumesc tare mult,manusile au ajuns azi la mine sunt ok imi sunt perfecte,sa termin cu munka si sa ies la o proba!mersi mult Sa le porti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andorros Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Donez set cauciucuri destul de bunicele pentru cel care are nevoie.Am achizitionat recent un motor si am tinut sa-i schimb incaltarile. Intr-o perioada de 6 luni, nu am avut probleme cu dansele respectiv pene sau alte belele, efectiv eu nu le-am dat aer. Tyres, Front 100/90 x S 19 Tyres, Rear 130/80 x S 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvinio Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 donez casca nolan destul de batrana si trecuta printr-un accident , insa....inca fereste capul pasagerului cel putin sau chiar al pilotului(pentru cei cu posibilitati reduse). poate o viziera noua daca se gaseste , o vopsea o spalare o aranjare la interior si cine stie... mai iese casca din ea. zona hala traian. accept o bere, bauta in cinstea si sanatatea celui care o da dar o dau si fara, nici o problema !! » Post actualizat in 06 Sep 2014 10:58marimea M apropo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Donez set cauciucuri destul de bunicele pentru cel care are nevoie.Am achizitionat recent un motor si am tinut sa-i schimb incaltarile. Intr-o perioada de 6 luni, nu am avut probleme cu dansele respectiv pene sau alte belele, efectiv eu nu le-am dat aer. Tyres, Front 100/90 x S 19 Tyres, Rear 130/80 x S 17 Cat costa transportul pentru un cauciuc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Se mai adauga la donatie. 0740942607 Eduard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate