paw Postat August 13, 2022 Share Postat August 13, 2022 Cumpăr evacuare originala BMW K1200R din anul 2005. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 13, 2022 Share Postat August 13, 2022 (editat) Vezi pe olx la cei care vând modelul ăsta de motocicletă cu tot cu evacuarea stoc - exemplu. Poate vând toba originală separat. Cel mai probabil se potrivește și de la K1200S. Editat August 13, 2022 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 13, 2022 Share Postat August 13, 2022 Posibil să mai am eu toba de la fostul meu K1200R sport. O să mă uit după ea zilele astea prin garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat August 13, 2022 Share Postat August 13, 2022 Am avut toba pana acum o luna, doi ani am tinut-o la vanzare si nu a cumparat-o nimeni, acum e topita probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenedmoto Postat August 14, 2022 Share Postat August 14, 2022 Am de R1200R dar nu cred ca se potrivesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paw Postat August 14, 2022 Autor Share Postat August 14, 2022 Acum 2 minute, kenedmoto a spus: Am de R1200R dar nu cred ca se potrivesc. Nu, este mai scurtă. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 14, 2022 Share Postat August 14, 2022 Acum 21 minute, kenedmoto a spus: Am de R1200R dar nu cred ca se potrivesc. Daca ai de BMW R 1200R din 2010 (sau echivalent) ma intereseaza pe mine. Ca sa nu poluam, trimite-mi te rog pe PM ceva poze cu toba si un pret. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenedmoto Postat August 15, 2022 Share Postat August 15, 2022 La 14.08.2022 la 19:55, ivan pedala a spus: Daca ai de BMW R 1200R din 2010 (sau echivalent) ma intereseaza pe mine. Ca sa nu poluam, trimite-mi te rog pe PM ceva poze cu toba si un pret. Multumesc! OK. Maine fac poze și îți trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 17, 2022 Share Postat August 17, 2022 Am de k1200s din 205 daca te intereseaza Cred ca se potriveste. Ofera-mi un pret sa nu te refuz :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Septembrie 2, 2022 Share Postat Septembrie 2, 2022 La 13.08.2022 la 17:10, paw a spus: Cumpăr evacuare originala BMW K1200R din anul 2005. Posibil sa am si eu pe a mea disponibila. k1200r an 2006. Vezi ce rezolvi cu cei de dinaintea mea si ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 2, 2022 Share Postat Septembrie 2, 2022 La 15.08.2022 la 22:05, kenedmoto a spus: OK. Maine fac poze și îți trimit. N-au mai ajuns pozele... Le mai astept?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenedmoto Postat Septembrie 5, 2022 Share Postat Septembrie 5, 2022 Da. Te rog sa ma scuzi dar am fost plecat și doar ieri am ajuns acasă. După masa fac pozele și ți le trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 5, 2022 Share Postat Septembrie 5, 2022 Ok, nu ma grabesc...doar ca am crezut ca ai uitat! Pune pozele aici, ca daca nu mi-o fi buna mie toba, o fi buna altuia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenedmoto Postat Septembrie 5, 2022 Share Postat Septembrie 5, 2022 Acum 6 ore, ivan pedala a spus: Ok, nu ma grabesc...doar ca am crezut ca ai uitat! Pune pozele aici, ca daca nu mi-o fi buna mie toba, o fi buna altuia! OK. Acum 1 minut, kenedmoto a spus: OK. Nu am apucat sa o lustruiesc puțin Prețul e de 100 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 5, 2022 Share Postat Septembrie 5, 2022 Da, seamana cu ce este pe capra mea...dar ma strange pretul! Am mai gasit (impecabila, fara cusur) si am refuzat-o la 400 lei cu transport inclus (dupa negocieri)! https://www.olx.ro/d/oferta/toba-evacuare-bmw-r1200r-k27-originala-impecabila-motor-piese-IDfCuD4.html?reason=observed_ad Daca (prin minune!) ajungi vreodata cu pretul la 300 lei, noteaza-ma! Pana atunci, merg cu toba sport! E omologata, cu ea am trecut prin RAR, si este muuult mai usoara! As fi preferat una OEM pentru zgomotul extrem de redus (zici ca-i motor electric), fata de MIVV care in ture scoate dracii din cutie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 5, 2022 Share Postat Septembrie 5, 2022 Acum 2 ore, ivan pedala a spus: Da, seamana cu ce este pe capra mea...dar ma strange pretul! Am mai gasit (impecabila, fara cusur) si am refuzat-o la 400 lei cu transport inclus (dupa negocieri)! https://www.olx.ro/d/oferta/toba-evacuare-bmw-r1200r-k27-originala-impecabila-motor-piese-IDfCuD4.html?reason=observed_ad Daca (prin minune!) ajungi vreodata cu pretul la 300 lei, noteaza-ma! Pana atunci, merg cu toba sport! E omologata, cu ea am trecut prin RAR, si este muuult mai usoara! As fi preferat una OEM pentru zgomotul extrem de redus (zici ca-i motor electric), fata de MIVV care in ture scoate dracii din cutie! care a stricat motocicleta cu petarda aia de trompeta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenedmoto Postat Septembrie 5, 2022 Share Postat Septembrie 5, 2022 Acum 2 ore, ivan pedala a spus: Da, seamana cu ce este pe capra mea...dar ma strange pretul! Am mai gasit (impecabila, fara cusur) si am refuzat-o la 400 lei cu transport inclus (dupa negocieri)! https://www.olx.ro/d/oferta/toba-evacuare-bmw-r1200r-k27-originala-impecabila-motor-piese-IDfCuD4.html?reason=observed_ad Daca (prin minune!) ajungi vreodata cu pretul la 300 lei, noteaza-ma! Pana atunci, merg cu toba sport! E omologata, cu ea am trecut prin RAR, si este muuult mai usoara! As fi preferat una OEM pentru zgomotul extrem de redus (zici ca-i motor electric), fata de MIVV care in ture scoate dracii din cutie! Dacă vrei ne înțelegem și facem schimb. Asta a mea e OEM și e foarte silențioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 Acum 11 ore, ianachim a spus: ...care a stricat motocicleta cu petarda aia de trompeta? Fostul stapan...un italean! Acum 10 ore, kenedmoto a spus: Dacă vrei ne înțelegem și facem schimb. Asta a mea e OEM și e foarte silențioasa. Stiu cum este, am avut si originala, doar ca un ametit s-a suit pe mine la un stop! Si asigurarile nu mi-au dat nici "buna ziua!"... Asa ca incerc sa gasesc o varianta ieftina, dar schimb nu fac! Oricum, iti multumesc pentru poze si intelegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenedmoto Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 Acum 9 ore, ivan pedala a spus: Fostul stapan...un italean! Stiu cum este, am avut si originala, doar ca un ametit s-a suit pe mine la un stop! Si asigurarile nu mi-au dat nici "buna ziua!"... Asa ca incerc sa gasesc o varianta ieftina, dar schimb nu fac! Oricum, iti multumesc pentru poze si intelegere! Ținem legătura, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 Frumoasa si a ta...cred ca-i foarte usoara, mult mai permisiva...si mai galagioasa! S-o stapanesti sanatos, fara incidente neplacute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenedmoto Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 Acum 1 oră, ivan pedala a spus: Frumoasa si a ta...cred ca-i foarte usoara, mult mai permisiva...si mai galagioasa! S-o stapanesti sanatos, fara incidente neplacute! Mulțumesc frumos, și tu la fel!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 La 13.08.2022 la 17:10, paw a spus: Cumpăr evacuare originala BMW K1200R din anul 2005. Salut ! Ti-ai gasit pana la urma evacuare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paw Postat Februarie 13, 2023 Autor Share Postat Februarie 13, 2023 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate