Cavaleru Postat Octombrie 11, 2022 Share Postat Octombrie 11, 2022 (editat) Se pare ca s-a dat sentinta pentru motociclistul care a ucis un trotinetist https://stirileprotv.ro/justitie/motociclistul-care-a-ucis-un-barbat-aflat-pe-trotineta-in-capitala-a-fost-condamnat-la-13-ani-de-inchisoare.html 13 ani de inchisoare nu inteleg asta: Prin aceeași sentință de condamnare, motociclistul a primit interdicția de a mai conduce orice autovehicul până la finalul executării pedepsei. daca e in puscarie ce ar putea conduce? dc nu e pe viata luat acest drept? Editat Octombrie 11, 2022 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 11, 2022 Share Postat Octombrie 11, 2022 Cumva asa o fi in mintea jusitiei: pedeapsa este de 13 ani. Dar ca este in varsta, ca mai scrie o carte, ca pana mea ce se mai gaseste si dupa 2-3 ani este liber pe strazi, interdictia de conducere ramane pentru cei 13 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 11, 2022 Share Postat Octombrie 11, 2022 Daca iese mai devreme cu 2-3 ani pentru buna purtare sau alt motiv, ramane interdictia de a conduce. Pacat, pentru o secunda de prostie s-au distrus doua vieti. @Silver Arrow, aia cu cartile s-a scos din cate stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 11, 2022 Autor Share Postat Octombrie 11, 2022 o secunda de prostie, dar ala tot mort ramane si pt asta trebuie sa-si duca pedeapsa. totusi nu stiu daca poate iesi anticipat avand in vedere ca e recidivist avand in vedere sentinta de la primul accident.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Octombrie 11, 2022 Share Postat Octombrie 11, 2022 Cred că e vorba de autovehicul, nu de vehicul. Zic și eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 11, 2022 Autor Share Postat Octombrie 11, 2022 Acum 5 minute, Bart Bz a spus: Cred că e vorba de autovehicul, nu de vehicul. Zic și eu... multumim pentru contributia ta la acest topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Octombrie 11, 2022 Share Postat Octombrie 11, 2022 Eee, ești un adevărat cavaler! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Octombrie 12, 2022 Share Postat Octombrie 12, 2022 era si recidivist... Deci ii face pe toti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Octombrie 20, 2022 Share Postat Octombrie 20, 2022 La 11.10.2022 la 12:03, TETEA. a spus: Daca iese mai devreme cu 2-3 ani pentru buna purtare sau alt motiv, ramane interdictia de a conduce. Pacat, pentru o secunda de prostie s-au distrus doua vieti. @Silver Arrow, aia cu cartile s-a scos din cate stiu. In stire zice ca interdictia de a conduce e valabila pana la finalul executarii pedepsei. Deci daca iese mai devreme, inseamna ca si-a executat pedeapsa, si poate si conduce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 20, 2022 Share Postat Octombrie 20, 2022 (editat) E irelevant, oricum. Dar stiu ca acea "codita" de pedeapsa neexecutata ramane undeva, si daca e condamnat din nou cu inchisoare dupa ce iese, pentru alta infractiune in intervalul ala de 13 ani, codita neexecutata se adauga pedepsei primite pentru noua infractiune. Posibil sa ma insel dar e irelevant dupa cum am zis. Cred ca si pentru el, nu doar pentru noi. Editat Octombrie 20, 2022 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate