ianachim Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 ce poți face intr o zi de toamna târzie .....o super ieșire de câteva sute de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 (editat) pfff clipuri fumate... nu vrea nimeni sa le vada. vezi ca iti iau fata tinerii care isi iau pumni in cap si fac accidente Editat Octombrie 24, 2022 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 Acum 4 ore, ianachim a spus: ce poți face intr o zi de toamna târzie .....o super ieșire de câteva sute de km Știu, sunt cârcotaș, dar poza de la titlul filmului e de pe Cheia. Să îți fie de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 ce imi faci pofta de o fuga pana la piatra arsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2022 Autor Share Postat Octombrie 24, 2022 prea frumos sa rămân doar pe hardul meu Acum 55 minute, Doctor X a spus: Știu, sunt cârcotaș, dar poza de la titlul filmului e de pe Cheia. Să îți fie de bine! eu așa ajung la Sinaia....o cotesc pe cheia și retur pe dn Acum 56 minute, tzunoi a spus: ce imi faci pofta de o fuga pana la piatra arsa mergi cat e soare si în cursul săptămânii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 Pun mobra la punct, dupa care m-as baga si eu. Frumos ca intotdeauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 Ce e qr code-ul ala din dreapa jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 Acum 9 ore, tzunoi a spus: Ce e qr code-ul ala din dreapa jos? Certificatul verde? O fi link spre canalul omului? (Mi e frica de viruși și de aia nu ii dau scan - cel mai ușor de aflat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2022 Autor Share Postat Octombrie 25, 2022 Acum 9 ore, tzunoi a spus: Ce e qr code-ul ala din dreapa jos? QR este link catre lumea reala ….nu l scanati daca vreti sa ramaneti in MOTOCCLISMUL de tastatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 Ma bag si eu in seama cu niste imagini de la o escapada prin Bucegi - Podu' cu florile Urcarea: urcare.mp4 In cariera: in cariera.mp4 cateva poze: Coborarea: coborare.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate