cio.infinitas Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 (editat) Salut, Maine am o zi libera de la munca. Plec din Campina. Cineva interesat de un TF sau poate Veliko? Eu am un CBF500 - mers cu viteza legala. Editat Octombrie 25, 2022 de cio.infinitas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 mers cu viteza legala...TF ....înseamnă ca ti mai iei încă o zi libera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 Acum 39 minute, ianachim a spus: mers cu viteza legala...TF ....înseamnă ca ti mai iei încă o zi libera Cata rautate:)))))))))))))) Am mai vazut de astea cu...viteza legala, si apoi...braaap. Poate nu vrea sa se incrimineze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cio.infinitas Postat Octombrie 25, 2022 Autor Share Postat Octombrie 25, 2022 Miercurea trecuta am facut Siriu si Cheia in 8 ore. Si pauza de masa. Am zis mers legal sa nu se astepte nimeni la medii de 170+ asa cum se vehiculeaza pe aici. Oricum motocicleta mea mai mult de 140 nu poate. Daca nu TF poate o Lepsa. Lepsa am mai facut intr-o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 25, 2022 Admin Share Postat Octombrie 25, 2022 Nu faci TF în 8 ore așa cum vrei să mergi, stai liniștit. Și du-te singur, nu înțeleg care e plăcerea să mergi la drum cu un necunoscut. În primul rând nu știi cum merge, apoi dacă unul este fumător și altul nu - încep discuțiile. Mergi singur, e cel mai mișto așa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 Acum 1 oră, l.u.v a spus: Nu faci TF în 8 ore așa cum vrei să mergi, stai liniștit. Și du-te singur, nu înțeleg care e plăcerea să mergi la drum cu un necunoscut. În primul rând nu știi cum merge, apoi dacă unul este fumător și altul nu - încep discuțiile. Mergi singur, e cel mai mișto așa. +1 De-aia credo-ul meu este: "Lonely Rider" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 Call me crazy, but... me too! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cio.infinitas Postat Octombrie 26, 2022 Autor Share Postat Octombrie 26, 2022 Pana la urma am decis sa ma duc pe Lepsa. Mai fusesem, stiam ca asfaltul e foarte bun si a fost foarte fain. Va multumesc pentru descurajarile pentru TF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate