ENEOS Postat Noiembrie 9, 2023 Share Postat Noiembrie 9, 2023 1 oră în urmă, foxbat a spus: dorm cu el in casa Cam așa, dar cu vizsle. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 20, 2023 Autor Share Postat Decembrie 20, 2023 Cum zice Sefu' Kristian - cine isi pune un Super Cub sub brad anul asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 20, 2023 Share Postat Decembrie 20, 2023 Păi nu mai sta, ia-l în (ruc)sac, inhamă renu' ️ și depune cubu' sub bradul cuiva! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 22 Autor Share Postat Ianuarie 22 Ha Ha. n-are anvelope de iarna bre. Pret nou - 50 % reducere. Valabil o vreme cred. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat Ianuarie 22 Share Postat Ianuarie 22 49 minutes ago, foxbat said: Pret nou - 50 % reducere. Valabil o vreme cred. Caterinca sau pe bune? Care e pretul actual? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 22 Autor Share Postat Ianuarie 22 caterinca sau pe bune e interesant de vazut daca nu e un model pe care sa l placa lumea sau se sta"la ocazie". pretul este cat lasa Kristian van-van-ul:) ba chiar e gratis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Ianuarie 22 Share Postat Ianuarie 22 Daca este redus la 50% il vreau eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 23 Autor Share Postat Ianuarie 23 50 % din 0 ?:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Dacă prețul e 0 îl vreau eu! Și așa am nevoie de ceva pe 2 roți mai ușor. Asta dacă nu vine o ofertă care să mă sară, una cu "-". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 La 09.02.2023 la 13:52, foxbat a spus: ....... 3000 eur. Acum 15 ore, foxbat a spus: Pret nou - 50 % reducere. Valabil o vreme cred. deci il vinzi cu 1500?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Cum s-ar spune, clickbait :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 (editat) Acum 5 ore, foxbat a spus: 50 % din 0 ?:) NU... 50% din pretul de vanzare cerut.... Este o oferta serioasa! Editat Ianuarie 23 de Papa_Bear Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 23 Autor Share Postat Ianuarie 23 Acum 5 ore, ENEOS a spus: Dacă prețul e 0 îl vreau eu! Și așa am nevoie de ceva pe 2 roți mai ușor. Asta dacă nu vine o ofertă care să mă sară, una cu "-". petru tine, oricand. ti o aduc la poarta cand ai nevoie Acum 4 ore, apriliacluj a spus: deci il vinzi cu 1500?? daca asa vrea Kristian, da:) 1 oră în urmă, Papa_Bear a spus: NU... 50% din pretul de vanzare cerut.... Este o oferta serioasa! s-a notat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 25 Autor Share Postat Aprilie 25 lume lume. Kristi a facut o reducere serioasa (2900 Eur) evindent - si eu la fel. Nu e pacat sa stea 2 motorase faine degeaba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 25 Share Postat Aprilie 25 Bine ca nu vindeti femei ca amandoi ati fi fost nef…. De peste 1 an Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Aprilie 25 Share Postat Aprilie 25 (editat) Angajamentul meu de a cumpara motoreta la promotia de 50% anuntata in 22.01.2024 ramane valabil... Editat Aprilie 25 de Papa_Bear Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 28 Autor Share Postat Mai 28 Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 31 Autor Share Postat Mai 31 Poze noi. Poze noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 31 Share Postat Mai 31 Cum ai luat ITP-ul cu gumele alea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 7 Autor Share Postat Iunie 7 Am facut programare si m-am prezentat. atat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 2 Autor Share Postat August 2 Deci.dupa ani si ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 2 Share Postat August 2 Mă oftic, fireşte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 2 Autor Share Postat August 2 Unde e topicul lui Kristi?vreai van van! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 2 Share Postat August 2 La cum arata parisul si poponeata..cubeul din el sigur miscarea de poponeata.cubeu va cauta cub eul tau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 4 Autor Share Postat August 4 Pielea pe tine.ptiu ptiu. Negociez cu grecu'dar cred ca tot Kristian ma rezolva.pacat,nu e o orange. Power by van van. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate