MirceaB Postat Decembrie 30, 2022 Share Postat Decembrie 30, 2022 (editat) Se apropie momentul in care se va da startul unei noi editii de Dakar. Din ce am vazut pe site-ul oficial , la clasa moto (171 de participanti) ne reprezinta doar Emanuel Gyenes. La clasa auto nu pare sa fie cineva din Romania. Ceva pronosticuri in ceea ce priveste castigatorii? Editat Decembrie 30, 2022 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Ianuarie 1, 2023 Share Postat Ianuarie 1, 2023 Mai apar filme si pe canalul asta. Si pe canalul asta vad ca apar chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 2, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2023 Dupa prima etapa Gyenes se claseaza pe locul 38. Castigatorul de anul trecut la clasa moto (Sunderland) a cazut si s-a retras din cursa. La categoria camioanelor, in lipsa Kamaz-urilor, cam orice se poate intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 7, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2023 Dupa etapa cu numarul 7, Gyenes se claseaza pe locul 34. Dupa parerea mea, buna treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 7, 2023 Share Postat Ianuarie 7, 2023 Cum naiba de plouă în deșert? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 7, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2023 Si inca ce ploaie !!! A format in cateva minute rauri, in care multi au ramas blocati incercand sa le traverseze. Nasol a fost si pentru masinile de asistenta, autocare si alte autovehicule care asigurau materiale necesare pentru buna desfasurare a concursului. Foarte putini au fost pregatiti cu adevarat pentru asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 7, 2023 Share Postat Ianuarie 7, 2023 Acum 28 minute, ENEOS a spus: Cum naiba de plouă în deșert? ca nu e sahara, aici mai si ninge din cand in cand mi-a placut o faza in care locul 1 si 2 la camioane s-au oprit sa scoata dintr-un rau 2 side by sideuri din care unu o luase deja la vale din cauza puterii apei camaderie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 8, 2023 Share Postat Ianuarie 8, 2023 Las' că zilele trecute nu s-au oprit, și nu cred că erau cei care mergeau la victorie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 8, 2023 Share Postat Ianuarie 8, 2023 (editat) Acum 10 ore, ENEOS a spus: Las' că zilele trecute nu s-au oprit, și nu cred că erau cei care mergeau la victorie! Toma Necredinciosul, ce v-o place unora sa va contraziceti aiurea uite articolul si filmarea din etapa 5 https://www.roadandtrack.com/news/a42406120/watch-dakar-truck-teams-help-recover-two-side-by-side-racers-from-flash-floods/ clasament final dupa etapa 5 Editat Ianuarie 8, 2023 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 8, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2023 Incredibil ce lupta stransa la clasa moto. Dupa mai bine de 800 km prin desert, diferenta de timp intre primii patru clasati este de sub doua minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 8, 2023 Share Postat Ianuarie 8, 2023 Acum 2 ore, Cavaleru a spus: Toma Necredinciosul, ce v-o place unora sa va contraziceti aiurea uite articolul si filmarea din etapa 5 Nu contest, doar că în transmisiunea de la eurosporc am văzut o situație opusă în care nu au oprit cei cu camionul. Deci 1:1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 8, 2023 Share Postat Ianuarie 8, 2023 (editat) Acum 20 ore, MirceaB a spus: Si inca ce ploaie !!! A format in cateva minute rauri, in care multi au ramas blocati incercand sa le traverseze. Nasol a fost si pentru masinile de asistenta, autocare si alte autovehicule care asigurau materiale necesare pentru buna desfasurare a concursului. Foarte putini au fost pregatiti cu adevarat pentru asa ceva. Înseamnă că habar n-au de viața lor. Și anul trecut a plouat la Dakar. În vara asta a mai fost o viitură care a spălat prin deșert. Deci, e ceva firesc. O fi blestemul Africii pe care au părăsit-o. O fi Arabia plină de deșert și are și bani de muls, dar nu-i ca-n Africa. Mă uit pe rute și majoritatea-s prin aceleași locuri, trec de 2-3 ori prin acelasi zone. O fi cel mai tare concurs de rally raid dar a început să pălească. O să ajungă ca formula 1. Acum 1 oră, ENEOS a spus: Nu contest, doar că în transmisiunea de la eurosporc am văzut o situație opusă în care nu au oprit cei cu camionul. Deci 1:1. Am văzut și eu faza, cam de c.cat... Apropo' de camioane, Dakaru' fără Kamaz e ca nunta făra lăutari. Acum 2 ore, MirceaB a spus: Incredibil ce lupta stransa la clasa moto. Dupa mai bine de 800 km prin desert, diferenta de timp intre primii patru clasati este de sub doua minute. În afară de Toby Price, nu mai e vreunul care să fie extraordinar. Și ăsta după atâtea accidente e destul de circumspect. Puștanu' ăla american merge incredibil de bine. Să vedem dacă termină... Probabil va fi anul lui Skyler Howes... dacă n-o dă de gard până la final. Editat Ianuarie 8, 2023 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 11, 2023 Share Postat Ianuarie 11, 2023 din pacate un spectator a decedat dupa camionul condus de Ales Loprais a trecut peste el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 11, 2023 Share Postat Ianuarie 11, 2023 Așa pățești dacă stai ca prostu-n drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 11, 2023 Share Postat Ianuarie 11, 2023 adevaru e ca nu ai ce cauta dupa duna fix pe urmele pe care trec masinile.... ala mort, pilotul cu o trauma psihica cu care va trai tot restul vietii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 11, 2023 Share Postat Ianuarie 11, 2023 Mda, s-a aflat la locul nepotrivit in momentul nepotrivit....., pacat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 11, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2023 Dupa etapa cu numarul zece, Gyenes pe locul 30 la general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 13, 2023 Share Postat Ianuarie 13, 2023 nu am urmarit pe indelete..., are sansa de primii 20, sau s-a dus trenul ala?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 13, 2023 Share Postat Ianuarie 13, 2023 (editat) Tu ce crezi? https://www.dakar.com/en/competitor/34 Editat Ianuarie 13, 2023 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 13, 2023 Share Postat Ianuarie 13, 2023 se pare ca 2023 nu-i anul lui norocos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 13, 2023 Share Postat Ianuarie 13, 2023 Nu cred că-i de noroc, e de vârstă... Plus accidentările care probabil îl fac să meargă mai prudent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 13, 2023 Share Postat Ianuarie 13, 2023 totusi Mani concureaza la clasa maraton malle moto sau cum naiba ii zice. e cam greu sa iasa primul la overall. vad ca in clasament e trecut in clasa rally 2 si acolo e pe 11 dar la 5 ore diferenta de primul. insurmontabila diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Ianuarie 13, 2023 Share Postat Ianuarie 13, 2023 Acum 20 minute, Cavaleru a spus: totusi Mani concureaza la clasa maraton malle moto sau cum naiba ii zice. e cam greu sa iasa primul la overall. Contează omul și țara... Uite-l pe Skiler Howes. Venit în Dakar în 2019 ca privat, cu bani de-acasă. Anul ăsta l-a luat Husqvarna și a condus la general aproape tot Dakarul, acum e pe 2... Ross Branch venit de nicaieri, dintr-o țară obscură... A prins loc la Yamaha anii trecuți, acum e la chinezii de la Hero și câștigă etape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 13, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2023 (editat) Ce-mi pare mie incredibil, este diferenta intre primii clasati, de sub 3 minute si asta dupa mai bine de 4100 km de probe speciale. Daca nu se intampla vreun accident sau intervine vreo defectiune tehnica o sa fie un rezultat final foarte strans. In ceea ce-l priveste pe Gyenes, apreciez foarte mult faptul ca nu incaseaza penalitati de timp (l-am urmarit si anul trecut in legatura cu acest aspect). Editat Ianuarie 13, 2023 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 14, 2023 Share Postat Ianuarie 14, 2023 Bre, care știți, quad-urile astea de merg la Dakar sunt 4x4 sau 4x2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate