reverend Postat Ianuarie 5, 2023 Share Postat Ianuarie 5, 2023 Salut Caut pt prietena mea un moto de cumparat. Are 1.54m si vreo 46kg. Rebel.ul de 500 ii vine ca o manusa dar ei ii plac nakeds. Are cineva pe aici ceva super lasat de vinzare? Buget cam 4-5k euro. De preferat zina Cluj, dar nu neaparat Mersi si astept raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orangefresh2 Postat Ianuarie 5, 2023 Share Postat Ianuarie 5, 2023 Poti lua orice naked si ii puneti voi kit de coborare .. 1 oră în urmă, reverend a spus: Salut Caut pt prietena mea un moto de cumparat. Are 1.54m si vreo 46kg. Rebel.ul de 500 ii vine ca o manusa dar ei ii plac nakeds. Are cineva pe aici ceva super lasat de vinzare? Buget cam 4-5k euro. De preferat zina Cluj, dar nu neaparat Mersi si astept raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Ianuarie 6, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2023 Ms si stiu. Ne.am informat destul de mult. Ideea e ca poate avea cineva ceva deja modificat si la vanzare. Asa poate sa.l si probeze gata coborit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 6, 2023 Share Postat Ianuarie 6, 2023 Cfmoto 300 nu-i destul de "low"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 6, 2023 Share Postat Ianuarie 6, 2023 monsterul e una din motoretele joase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Ianuarie 6, 2023 Share Postat Ianuarie 6, 2023 KTM Duke 390, CFmoto 300 chiar si CFmoto 700 mi s-a parut joasa. Eu am si ktm 390 Adventure, care e inalta rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Ianuarie 6, 2023 Share Postat Ianuarie 6, 2023 (editat) 1 hour ago, reverend said: Ms si stiu. Ne.am informat destul de mult. Ideea e ca poate avea cineva ceva deja modificat si la vanzare. Asa poate sa.l si probeze gata coborit. Uite aici. Ca să-ți faci o idee, fiindcă ești din Cluj îl poți ruga pe @apriliacluj să te ajute cu o probă, eu sunt cam departe pentru asta. Baftă! Editat Ianuarie 6, 2023 de Kagemusha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 6, 2023 Share Postat Ianuarie 6, 2023 Acum 14 ore, reverend a spus: Salut daca vrei, hai la mine o data cu prietena si se poate urca pe un Duke 390 coborat si cu seaua modificata, ingustata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Ianuarie 6, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2023 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: daca vrei, hai la mine o data cu prietena si se poate urca pe un Duke 390 coborat si cu seaua modificata, ingustata Ms fain de idee. Tinem legatura pentru februarie, in ianuarie sintem plecati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 6, 2023 Share Postat Ianuarie 6, 2023 OK, oricand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Ianuarie 6, 2023 Share Postat Ianuarie 6, 2023 7 hours ago, Kristian K said: Sorry,am uitat ca il ai la vanzare. Nicio problemă, doar am pus linkul pentru inițiator, dacă-l interesează e bine, dacă nu, la fel de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate