adidas Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Chuck Norris poate face wheelie cu un monociclu. Si stoppie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=fAI1_1xGq1I . Astia-s oameni care ne reprezinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Un turist, intr-un sat din Apuseni: - Bade, da inapoiati mai sunteti, in satul asta nici curent electric nu aveti! Macar pot cumpara niste branza de oaie de la careva de p-aici? Poti sa-mi dai o adresa? - No apai cum nu, domnule, ci numai noteaz-o matale: www.branzadeoaie.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Tablou chinezesc pictat pe la 1085-1145 NSTRUCTIUNI Deplasati cursorul de-alungul ecranului. Imediat ce apar cadrele patrate , click-ati asupra lor Acest tablou este foarte celebru in China. A fost pictat in perioada 1085-1145, in timpul dinastiei Cantecul de Nord. Apoi a fost repictat in timpul dinastiei Qing. Masoara 5,28 m in lungime si 24,08 m in inaltime.. E considerat un tezaur national al artei chineze si este expus intr-un muzeu de arta din Hong-Kong. Controlati viteza de derulare in functie de pozitia cursoruluyi fata de centrul ecranului.Nu uitati sa click-ati pe patratele care apar. http://www.npm.gov.tw/exh96/orientation/flash_4/index.html Sindromul Dorel Exercitii pentru solduri Editat Iunie 11, 2009 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Tablou chinezesc pictat pe la 1085-1145 NSTRUCTIUNI Deplasati cursorul de-alungul ecranului. Imediat ce apar cadrele patrate , click-ati asupra lor Acest tablou este foarte celebru in China. A fost pictat in perioada 1085-1145, in timpul dinastiei Cantecul de Nord. Apoi a fost repictat in timpul dinastiei Qing. Masoara 5,28 m in lungime si 24,08 m in inaltime.. E considerat un tezaur national al artei chineze si este expus intr-un muzeu de arta din Hong-Kong. Controlati viteza de derulare in functie de pozitia cursoruluyi fata de centrul ecranului.Nu uitati sa click-ati pe patratele care apar. foarte frumos...mi-a placut Editat Iunie 11, 2009 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirmir Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=fAI1_1xGq1I . Astia-s oameni care ne reprezinta E de ras dar si de plans! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 8:54 AM 6/12 Un tip care sta la casa cu curte se trezeste dimineata, iese pe terasa, se intinde, casca si observa in copac o gorila. Stupefiat suna la (ACGC) Asociatia Coboratorilor Gorilelor din Copaci: - Buna ziua, am o gorila in copac, puteti sa veniti sa o luati? - Sigur, ajung in jumatate de ora In jumatate de ora ajunge un tip cu o pusca, o bata, o pereche de catuse si un caine chiwuawua. Proprietarul il intreaba: - Nu va suparati, dar cum o sa procedati? - Pai, eu ma urc in copac, ii dau o bata in cap la gorila, gorila cade jos, cainele vine si il musca de testicule, isi pune mainile in cap si tu ii pui catusele... - Ok, dar cu pusca ce facem? - Fii atent aici, daca o sa cad eu primul sa impusti chiwuawua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Relaxarea este o modalitate psihofiziologica de depasire a crizei de adaptare. In mod normal, o minte care este supusa incontinuu unui efort considerabil va avea de suferit de pe urma acestei presiuni. Iata mai jos o metoda de relaxare in 5 pasi simpli, foarte eficienta, care te poate ajuta intotdeauna: 1. Imagineaza-ti ca te afli la munte, langa un izvor. 2. Pasarile se aud ciripind in aerul rece si curat. 3. Nimic nu te poate deranja aici. Nimeni nu cunoaste locul tau secret. 4. Sunetul unei mici cascade creaza un fundal sonor linistitor. 5. Incearca sa-ti imaginezi cat mai clar figura persoanei pe care o tii cu capul sub apa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 http://www.collegehumor.com/video:1914206 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=s-jvLGf0DVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=s-jvLGf0DVA Malaele e bestial, fantastic. Pacat ca Romania nu il pretuieste indeajuns. Spre exemplu uitati va la cate views are clipul anterior si cate are un videoclip de al lui Guitza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) E un pic furata din filmul "The Stupids" - I'm my own grandpa. Editat Iunie 12, 2009 de mkl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) asta da comunitate de motociclisti si mai ales asta da demonstratie de forta. 12 843 de motociclisti defileaza pe autostrada 7 din germania. io cred ca noi in toata romania, cu scuteristi cu tot, n-avem atatia. Editat Iunie 12, 2009 de crazyahmed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombinatoru Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 http://fr.evilox.com/videos/moto-300-jumelles-police HA-HA-HAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 poate nu a mai fost pus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 O fetita ii spune tatalui ei: - Tata, mi-as dori o surioara. Zambind, tatal ii replica: - Frumoasa mea, dar tu ai o surioara. Dar nu o vezi pentru ca, atunci cand intri pe usa din fata, surioara ta iese pe usa din spate. Micuta, ingandurata, ii zice: - Vrei sa spui ca face precum celalalt tatic al meu? ******** Un cuplu intr-o masina pe serpentine. - Dragul meu, doresc sa divortez si motivul va fi impotenta ta. El, calm, mareste viteza. - La partaj voi cere casa, custodia copiilor, conturile din banca si pensie alimentara. El, mareste viteza. - Bine, dar tu nu-ti doresti nimic??? - Am tot ce imi trebuie acum. - Bine, dar ce ai tu si eu nu am??? - Airbag si centura de siguranta. ********* Un nebun se plimba prin curtea spitalului cu o sfoara de care era legat un CD. - Ce faci cu sfoara aia?, intreaba doctorul. La care nebunul, smecher: - Trag muzica! ********* Ionel si Marioara erau pacienti intr-un spital de boli mintale. Intr-o zi, Ionel sare brusc in piscina spitalului si e pe cale sa se inece. Marioara il salveaza. La auzul faptei lui asistenta a ordonat ca Marioara sa fie externata. - Marioara, am o veste buna si una rea. Cea buna este ca vei fi externata, iar cea rea e ca Ionel s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. La aceasta, Marioara raspunse: - Nu s-a spanzurat. L-am pus eu acolo sa se usuce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Ieri am vazut la tv : http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport...kes/8099343.stm mai avea o tura , nu stia, l-au depasit si a terminat pe 4 pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Un barbat la spovedanie: - Parinte am pacatuit !!! S-a mutat o tipa pe scara cu mine ... ce mai, am pacatuit parinte ... - Zii fiule ... zii ...Dumnezeu iarta ! - Parinte am ajutat-o sa se mute, parinte era imbracata cu niste colanti si-i intrau... parinte ... - Zii fiule ... zii ...Dumnezeu iarta! - ...si avea un maieu transparent ... fara nimic ... se vedeau sfarcurile parinte - Zii fiule... zii ...Dumnezeu iarta ! - ... si ... ce mai, AM PACATUIT PARINTEE ... - CUM fiule?... CUM?... - Cu GANDUL parinte ! cu GANDUL ! - Canon fiule, canon ... timp de o saptamina sa bei cate o galeata de apa de trei ori pe zi ! - ...? Dar de ce atita parinte ? - Atata bea un BOU, fiule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gruparea de gherila Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Ieri am vazut la tv : http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsport...kes/8099343.stm mai avea o tura , nu stia, l-au depasit si a terminat pe 4 pana la urma Uite link VIDEO, ca cel dat de tine e numa' pentru englezoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 http://www.aurelm.com/?p=562 LOL.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 ce elefant are mosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate