john17 Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 Spuneti drept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 Ti-am zis ca e fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 ( si ) nici nu mi-am dat seama "A mai durat mult aseara?" - asta era intrebarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 stai sa fiu la inaltime, ca tot e dragobetele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 Una mai rasuflata putin: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 Doi colegi.- Nevasta-mea a avut azi noapte un vis ciudat: ca era nevasta unui miliardar...- A mea ziua viseaza asta, tot timpul cand merge la cumparaturi!sau -Draga, tu dupa ce faci sex, faci dus?-Da, de ce?-Fa si tu sex mai des!sau Azi-noapte, nevasta-mea a tipat in somn. Din reflex, m-am sculat si am dus gunoiul » Post actualizat in 24 Feb 2018 14:14moda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Februarie 25, 2018 Share Postat Februarie 25, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Februarie 25, 2018 Share Postat Februarie 25, 2018 Sau asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 26, 2018 Share Postat Februarie 26, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 26, 2018 Share Postat Februarie 26, 2018 Am constatat că madam Firea nu poate să conducă! Explicația e simplă: Toată viața a fost păcălită că un lat de palmă are 25 de centimetri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 Mno,una in stare buna...: https://www.olx.ro/oferta/vand-motocicleta-IDasxNB.html#53f5dca0e5 "stare tehnica buna, urme de folosinta corespunzatoare varstei" ... 90% dintre anunturile de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 suna misto Akrapovic-u asta https://9gag.com/gag/anMbw5n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 UN COPIL DIN CAPITALĂ, CARE NU ȘTIA CĂ S-AU ÎNCHIS ȘCOLILE, S-A ÎMPIEDICAT DE UN BULGARE DE ZĂPADĂ ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ Un copil, care nu s-a uitat la televizor, nu și-a dat seama că a nins și a vrut să meargă la școală în aceasta dimineață. Pe la jumătatea drumului, copilul spune că s-a împiedicat de ceva alb și moale... La fața locului au ajuns: poliția, televiziunile, Raed Arafat și d-na primar general - Gabriela Firea. Copilul spune că probabil a fost un bulgăre de zăpadă care s-a topit între timp și că el vrea să meargă în continuare la școală, dar a fost imobilizat de oamenii legii, care au ajuns și ei între timp, pentru a nu se împiedica din nou. De la balcoane, oamenii revoltați au început să strige, să fie lăsat în pace copilul, poate, poate, o mai ninge și poate și el să se joace prin zăpadă, să se dea cu sania și să facă îngerași în zăpadă. Reprezentanții statului l-au speriat pe copil, că, dacă nu se întoarce acasă, o să-l prindă nenea Soroș și o să-i dea o bursă de studiu să plece în străinătate. Copilul a spus că preferă să meargă la școală, să găsească căldură în clasă și să se bucure de iarnă. Autoritățile i-au atras atenția că iarna ne-a luat prin surprindere, că nu mai avem combustibil pentru căldură și că dacă va mai comenta îi va fi scăzută nota la purtare. Într-un final, copilul a fost dus cu forța acasă, așezat în fața calculatorului și obligat să apeleze la serviciile unui psiholog, pentru a fi ajutat să se uite mai mult la televizor, să afle de fiecare dată când ninge puțin și se închide școala și să stea acasă. S-a constatat că bulgărele de zăpadă a fost făcut de un alt copil obraznic care deschisese un geam și adunase zăpada de pe pervaz făcând bulgărele respectiv, cu greu că nu prea era multă zăpadă, aruncându-l apoi de la etajul 1 direct în stradă. În urma constatărilor și el va trebui să meargă la psiholog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 https://www.facebook.com/LADbible/videos/4511877325526089/?hc_ref=ARQoSBXXKvvZo7PpxGlHRz14o6nQ4VMA_6I3erB7KQhj7u8Cmwvuy4J8aVnYkaGzT5o&fref=gs&dti=273111222711079&hc_location=group https://www.facebook.com/ViralWorldEntertainment/videos/741793192587474/?hc_ref=ARSG2e8fCkXSh2FIn4JAxLxXdMcIl52mj2zMYL0SdgZOFIftzmjCjaM78NieVFTZv7s&fref=gs&dti=273111222711079&hc_location=group Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 . mai da-l draqu ca nu tine ala roata de fata pe asfalt fara alta canapea pe ghidon... wtf??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 Las si eu asta aici: https://stirileprotv.ro/divers/un-elev-din-gorj-a-cerut-isu-sa-inchida-si-scolile-din-judetul-lui-ce-raspuns-a-primit.html Patria noastra i o comoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 Guvernul a anunțat că autostrăzile neconstruite nu sînt afectate deloc de zăpadă! Fiind doar pe hîrtie, este de ajuns să le scuture! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 Las si eu asta aici: https://stirileprotv.ro/divers/un-elev-din-gorj-a-cerut-isu-sa-inchida-si-scolile-din-judetul-lui-ce-raspuns-a-primit.html Patria noastra i o comoara Se pare că şi ăstuia de la ISU i-au închis şcoala cam devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 1, 2018 Share Postat Martie 1, 2018 LINK De la Motorteam cetire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 1, 2018 Share Postat Martie 1, 2018 Motociclisti clubberi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D.D. Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate