SRJN Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Do YOU have a dirty mind? Let's see... http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID...page=1&nl=2 I see it! I see it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iii Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Nu stiu daca a mai fost pus...dar va rog eu frumos...nu faceti asta ...decat cu casca!! 2_proaste.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sika Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 sper ca nu a mai fost injuraturile romanesti explicate in engleza : http://en.wikipedia.org/wiki/Romanian_profanity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 sper ca nu a mai fost injuraturile romanesti explicate in engleza : http://en.wikipedia.org/wiki/Romanian_profanity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 As vrea sa merg pe la restaurantul cu pricina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 As vrea sa merg pe la restaurantul cu pricina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Cica se duce unu mare si tare la vanatoare de animale mari.asta il caracteriza zicea el... isi ia el o pusca mare si cu de toate cele si mere in siberia sa impuste ursi polari... monteaza el acolo puscociul si cand vede un urs mare alb trage: POC sii ce sa vezi ? greseste tinta vine ursu intro goana la el il prinde de ceafa si ii zice: uite care e treaba: ai doua variante: ori tzo pun la ochiu maro ori te mananc... vanatorul: pai decat sa ma mananci...si ursu io pune... vanatoru nervos se duce acasa si isi ia o pusca si mai mare si mai performanata mere el in siberia inapoi si isi monteaza pusca o juma de zi si sistemul de ochire o zi intreaga... vine un urs mare , si mai mare ca primu.. asta prostu trage: POC si of course da pe langa... iar vine si ursu asta in goana il prinde si il intreaba: baaaa, tu esti ala care ai tras sapt trecuta dupa varu' mio? ok! ai doua variante: ori tzo pun ori te mananc... vanatorul e de acord a doua oara sa io puna un urs... vanat de nervi se duce acasa si comanda un tun antiaerian total interzis cu ochire GPS si mira cu ultrasunete si laser si tot ce vrei mere prostu inapoi monteaza tot intr-o saptamana si asteapta....la un mom dat apare cel mai mare urs alb vazut vreodata... idiotu trage cu toata forta si....RATEAZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vine ursu la el, se invarte in jurul lui, il miroase...si la un mom dat il intreaba:BA, TU ESTI SIGUR CA VII AICI PENTRU VANATOARE????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Cica se duce unu mare si tare la vanatoare de animale mari.asta il caracteriza zicea el... isi ia el o pusca mare si cu de toate cele si mere in siberia sa impuste ursi polari... monteaza el acolo puscociul si cand vede un urs mare alb trage: POC sii ce sa vezi ? greseste tinta vine ursu intro goana la el il prinde de ceafa si ii zice: uite care e treaba: ai doua variante: ori tzo pun la ochiu maro ori te mananc... vanatorul: pai decat sa ma mananci...si ursu io pune... vanatoru nervos se duce acasa si isi ia o pusca si mai mare si mai performanata mere el in siberia inapoi si isi monteaza pusca o juma de zi si sistemul de ochire o zi intreaga... vine un urs mare , si mai mare ca primu.. asta prostu trage: POC si of course da pe langa... iar vine si ursu asta in goana il prinde si il intreaba: baaaa, tu esti ala care ai tras sapt trecuta dupa varu' mio? ok! ai doua variante: ori tzo pun ori te mananc... vanatorul e de acord a doua oara sa io puna un urs... vanat de nervi se duce acasa si comanda un tun antiaerian total interzis cu ochire GPS si mira cu ultrasunete si laser si tot ce vrei mere prostu inapoi monteaza tot intr-o saptamana si asteapta....la un mom dat apare cel mai mare urs alb vazut vreodata... idiotu trage cu toata forta si....RATEAZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vine ursu la el, se invarte in jurul lui, il miroase...si la un mom dat il intreaba:BA, TU ESTI SIGUR CA VII AICI PENTRU VANATOARE????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Sotul se intoarce din delegatie, isi agatza haina in cui si isi saluta sotia cu o strangere de mana. - Nu mai vrei nici macar sa ma saruti??? - Termina cu prostiile draga. Dupa 10 ani de casnicie inca iti mai arde de orgii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Sotul se intoarce din delegatie, isi agatza haina in cui si isi saluta sotia cu o strangere de mana. - Nu mai vrei nici macar sa ma saruti??? - Termina cu prostiile draga. Dupa 10 ani de casnicie inca iti mai arde de orgii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Attila mergand calare, intalni o apa mare Oparit la poponeata, la bilute, vrea sa faca el o baie. Cand sa iasa el la mal, (cuvant urat) haine, (cuvant urat) cal... Cine-a fost primu-n Ardeal??? ....ma scuzati, pe mine ma suna Attila tamplarul.... Un broscoi suna la linia ferbinte a unui medium si i se spune : "Ai sa cunosti o tanara frumoasa care va dori sa stie totul despre tine." "Minunat!", raspunde broscoiul. "O s-o cunosc la o petrecere?" "Nu", raspunde mediumul, "anul viitor, la ora de biologie." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Attila mergand calare, intalni o apa mare Oparit la poponeata, la bilute, vrea sa faca el o baie. Cand sa iasa el la mal, (cuvant urat) haine, (cuvant urat) cal... Cine-a fost primu-n Ardeal??? ....ma scuzati, pe mine ma suna Attila tamplarul.... Un broscoi suna la linia ferbinte a unui medium si i se spune : "Ai sa cunosti o tanara frumoasa care va dori sa stie totul despre tine." "Minunat!", raspunde broscoiul. "O s-o cunosc la o petrecere?" "Nu", raspunde mediumul, "anul viitor, la ora de biologie." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Bai Sherlock!! Vezi ca posturile de aici nu se contorizeaza, asa ca nu te mai chinui atat... Daca nu ai nimic interesant de adaugat la topicul asta, abtine-te.. Sincer, nu cred ca intereseaza pe nimeni cat de mult sau cat de putin razi tu, sau care glume ti-au placut din cele postate... Get a life!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Bai Sherlock!! Vezi ca posturile de aici nu se contorizeaza, asa ca nu te mai chinui atat... Daca nu ai nimic interesant de adaugat la topicul asta, abtine-te.. Sincer, nu cred ca intereseaza pe nimeni cat de mult sau cat de putin razi tu, sau care glume ti-au placut din cele postate... Get a life!!! Scuzati OT-ul... Bre, ce rautacios esti... NOOOOOT! Intelege-l... e si el mic, probabil e fascinat de bilutele alea albastre de sub avatar! PS: azi nu am glume in dotare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 http://www.jealouscomputers.com/footage.php?lang=uk_en si mai tare http://www.jealouscomputers.com/tips.php?lang=uk_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 http://www.jealouscomputers.com/footage.php?lang=uk_en si mai tare http://www.jealouscomputers.com/tips.php?lang=uk_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Screw that, watch this!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Scuzati OT-ul... Bre, ce rautacios esti... NOOOOOT! Intelege-l... e si el mic, probabil e fascinat de bilutele alea albastre de sub avatar! PS: azi nu am glume in dotare. Hai ma BooBoo... tocmai tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 LuceaFarul Autor: Loredana Cristea (student) A fost odată ca-n poveÂşti Pe malul Dâmboviței Pe unde foarte des găseÂşti Mirosul Âşliboviței Un renumit bărbat de stat Cu pieptul lat de nemeÂş Ce răspundea pe la palat La numele de RemeÂş ÂŞi era unu' în guvern Vă jur! Nu-i făcătură Dar dânsul se credea etern ÂŞef, la agricultură În umbra falnicelor bolți C-un ziarist stăteam Când, la o masă într-un colț Se-aÂşează cu Avram Acesta, Âşmecher mititel Cu râsul lui Birlic ÎÂşi vâră mâna-n sân la el ÂŞi scoate iute-un plic Traian Âşi RemeÂş cum v-am spus L-apucă pe sub masă Se uită-n jos, se uită-n sus Mai nu vrea, mai se lasă Avram vorbea codificat Nu-nțelegeai o vorbă Ba pomenea de-un Âşef de stat Ba o dădea pe Ciorbă Ministru-n morse răspundea Ciocnind două pahare În cercuri aerul rotea Cuprins de-aÂşa lucrare ÂŞi din adânc necunoscut Venea încet-încet Un ! tip distins, cam încrezut Era de la Parchet ,,Din sfera mea, aici la voi Venii tocmai de-acasă Ia scoateți iute amândoi ÂŞi înÂşirați pe masă Tot ce-n serviete ați dosit (Ciudat! Nu vorbea tare) De-asemeni, scoateți negreÂşit Ce-aveți prin buzunare!'' Povestea abia acu s-a-ncins E zarvă Âşi tam-tam Traian căzu sau fu împins Din sânul lui Avram Acesta mic, însă viteaz La fel ca un cocoÂş Răspunde ,,ia nu face caz Am drob Âşi caltaboÂş'' ,,ÂŞi-n plic, acolo oare ce-i?'' Traian, plângând, sughiță: ,,Sunt bani de la nepoții mei I-am luat din puÂşculiță!'' PriveÂşte poza lui Călin De jos, în tot înaltul ,,Ce-ți pasă ție chip hain Dac-oi fi eu sau altul Mi-ai spus ,,te du!'' Âşi iată, plec Mă sperie ancheta Pe la palat n-o să mai trec Să-ți văd motocicleta''. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Un tip se uita la televizor si se trezeste cu o tigaie in cap de la nevasta-sa. - Asta pentru ce este, draga? - Ce-i cu numele Laura Johnson scris pe biletul ala? - A, este numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai! Sotia pleaca linistita. A doua zi, sotul se trezeste cu o tigaie si mai zdravana in cap. - Asta pentru ce mai e, draga? - Te-a sunat calul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Printr-o fereastra deschisa, se aude un glas de barbat: - In casa asta eu comand!!! Apoi un glas de femeie: - Ia iesi de sub pat si mai spune o data !!! El si ea. Ea: Dragul meu, stii ce citesc in ochii tai? El: Ce iubito? Ea: Ca vrei sa te casatoresti cu mine. El: Analfabeto! - Am auzit ca te-a parasit logodnica. Da’ i-ai povestit despre unchiul tau cel bogat?? - Pai tocmai! Acum imi e matusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestia nera Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 ANUNT!! "angajam vanzatoare". Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza "fata draga noi nu zicem NU la clienti chiar daca nu avem produsul in stoc.... ii aburim, ii amanam". Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean: - manusi aveti? V: pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate? - de piele, normale V: cu un deget, cu 2 cu 5? - normale, cu 5. V: albe, rosii, verzi? - negre, normale. V: le purtati la palton sau la jacheta? - la palton, ca vine iarna V: domnule eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza. Pleaca omul fericit ca-l bagase cineva in seama, cand sa iasa pe usa intra val-vartej unul hiper-furios c-un colac de buda intr-o mana si c-o placa de faianta in cealalta: - Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu' ti l-am aratat ieri - ACUMA, IMI DAI HARTIE IGIENICA???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 A gentleman staying at the Ritz Hotel in London removes a card offering sexual services from a telephone box on Piccadilly. Back at the hotel he rings the number. A lady with a silky soft voice answers and asks if she can be of assistance. The gentleman says, "I'd like a blow job, some missionary work a little doggie-style, some mild bondage, finishing off with a pearl necklace .............. What do you think?" The lady says, "I think it sounds intriguing, sir, but you might like to press 9 first to get an outside line Bai Sherlock!! Vezi ca posturile de aici nu se contorizeaza, asa ca nu te mai chinui atat... Daca nu ai nimic interesant de adaugat la topicul asta, abtine-te.. Sincer, nu cred ca intereseaza pe nimeni cat de mult sau cat de putin razi tu, sau care glume ti-au placut din cele postate... Get a life!!! dar gata, ca daca si aici incepeti cu cearta si d-astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Numele lui era Fleming si era un sarman fermier scotian. Intr-o zi, pe cand muncea, a auzit un strigat de ajutor venind dintr-o mlastina invecinata. Si-a lasat uneltele si a alergat la mlastina. Acolo, plin de namol, se afla un baietel ingrozit care se lupta sa scape. Fermierul Fleming l-a salvat din ceea ce urma sa fie o moarte inceata si ingrozitoare. > > A doua zi, o trasura luxoasa s-a oprit la usa fermierului. Un nobil elegant a coborat din ea si s-a prezentat ca tatal baiatului pe care fermierul il salvase. > "Vreau sa te platesc", a spus nobilul. "Ai salvat viata fiului meu". > "Nu, nu pot sa accept bani pentru ceea ce am facut," i-a raspuns fermierul refuzand oferta. In acelasi moment, fiul fermierului a aparut in usa casei. > "Acesta este fiul tau ?" l-a intrebat nobilul .. > "Da", a raspuns mandru fermierul . > "Hai sa facem o afacere. Lasa-ma sa-i ofer aceeasi educatie pe care o va primi si fiul meu. Daca si el este ca tatal lui, cu siguranta va deveni un om cu care sa te mandresti." Si asta a facut. And that he did. > > Fiul fermierului Fleming a urmat cele mai bune scoli ale vremii, a absolvit Scoala de Medicina St. Mary's Hospital Medical School din Londra si a ajuns cunoscut in lume ca Sir Alexander Fleming, inventatorul penicilinei. > > Ani mai tarziu, fiul nobilului care fusese salvat din mlastina s-a imbolnavit de pneumonie. ... > > Ce i-a salvat viata de data aceasta? Penicilina. > > Numele nobilului ? Lord Randolph Churchill. Numele fiului sau ? Sir Winston Churchill. > > Cineva a spus candva: Ce pleaca se si intoarce. > > Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani > Iubeste ca si cum nu ai suferit niciodata . > Danseaza ca si cum nu te-ar vedea nimeni. > Canta ca si cum nu te-ar asculta nimeni. > Traieste ca si cum Raiul ar fi pe Pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate