Flower-Power Postat Septembrie 21, 2019 Share Postat Septembrie 21, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 22, 2019 Share Postat Septembrie 22, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 La 20.09.2019 la 8:45, Contabil a spus: Incintati dupa prima saptamina de scoala, copiii intreba cind urmeaza prima vacanta. cred că mai degrabă părinţii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 (editat) Eu nu ma incadrez in acestia .... am cu baiatul an greu, a-VIII-a ..... la sfirsit examen. -Nevasta mea umbla prin casa asa cum a venit pe lume. (Prietenul) -Goala? -Nu, urlind. Editat Septembrie 23, 2019 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 24, 2019 Share Postat Septembrie 24, 2019 Recunoașteți personajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 24, 2019 Share Postat Septembrie 24, 2019 (editat) 16 minutes ago, Flower-Power said: Recunoașteți personajul @paulynos ? Editat Septembrie 24, 2019 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 24, 2019 Share Postat Septembrie 24, 2019 știu după ce ți-ai dat seama..off, a fost prea simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 https://www.unilad.co.uk/news/police-tesla-in-high-speed-chase-runs-low-on-battery/?source=facebook&fbclid=IwAR2x3mYhwiDRFeFdZskvxVNCKzkWMf1t42_ZYP0D5gbOwFRp_tcldeG9A3w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 28, 2019 Share Postat Septembrie 28, 2019 VID-20190928-WA0006.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 29, 2019 Admin Share Postat Septembrie 29, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 În disputa Băsescu - Geoană, din 2009, Băsescu era văzut drept marele reformist sau “răul cel mic”, iar Geoană era etichetat drept omul rușilor. Zece ani mai târziu, în 2019, Geoană este adjunct al secretarului general NATO, iar Băsescu este - oficial - colaborator al Securității. Fericiți cei ce se îngroapă în certitudini, căci a lor este împărăția… Și alta: Planul P Să zicem că ești un cetățean în vârstă și nu mai poți să te îngrijești singur, iar guvernul zice că nu mai există niciun loc disponibil la azil pentru tine. Deci, ce faci? Optezi pentru “Planul P de îngrijire medicală”. Acest plan oferă fiecărei persoane peste 75 ani un pistol (de unde numele de Planul P) și un cartuș. Primești autorizația să împuști un politician inutil. Acest lucru înseamnă că, pentru tot restul vieții, vei merge la închisoare, unde vei primi trei mese pe zi, o locuință, încălzire centrală și aer condiționat, televiziune prin cablu, bibliotecă și toată îngrijirea medicală de care ai nevoie. Ai nevoie de o nouă dantură? Nicio problemă! Ochelari noi? S-a rezolvat! Îți trebuie o proteză auditivă, proteză de șold, de genunchi, transplant de rinichi, de plămâni, de inimă, sau operație de schimbare de sex? Totul este decontat! Ca bonus suplimentar, copiii pot veni să te viziteze cel puțin la fel de des ca și în prezent. Și cine plătește toate acestea? Același guvern, care tocmai ți-a spus că nu-și permite să te trimită într-un azil de bătrâni. Și, în același timp, ai scăpat țara de un politician inutil. În plus, pentru că ești un deținut, nu vei mai plăti impozite! Nu-i așa că avem o țară mișto? Nu știu dacă sunt de râs sau de plâns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 (editat) Geoană fusese recrutat de CIA in post la New York, de acolo azi NATO, iar Băse declarase public la ProTv în anii 90: Hă, hă, vă trebuie camion măi să cărați tot ce am scris eu în post la Anvers. Astea fiind la adevăruri istorice. Not fun. Editat Septembrie 30, 2019 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 16 minutes ago, September said: Geoană fusese recrutat de CIA in post la New York Washington, de acolo azi NATO, iar Băse declarase public la ProTv în anii 90: Hă, hă, vă trebuie camion măi să cărați tot ce am scris eu în post la Anvers. Astea fiind la adevăruri istorice. Not fun. Fixed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 30, 2019 Share Postat Septembrie 30, 2019 Nu stiu daca a mai fost: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 16 hours ago, Paca said: ...dar macar citeaza si sursele... Primite pe Uaț ap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 1, 2019 Share Postat Octombrie 1, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 3, 2019 Share Postat Octombrie 3, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Octombrie 3, 2019 Share Postat Octombrie 3, 2019 Acum 7 minute, Flower-Power a spus: :)) Dintre toate roast-urile de pana acum de la noi, Godina mi se pare ca a avut cea mai buna replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 3, 2019 Share Postat Octombrie 3, 2019 ae5bBWv_460svvp9.webm aqgbDLZ_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 3, 2019 Share Postat Octombrie 3, 2019 Oare aici tre' postata asta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 3, 2019 Share Postat Octombrie 3, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 3, 2019 Share Postat Octombrie 3, 2019 Acum 33 minute, ivan pedala a spus: Oare aici tre' postata asta?! Nu îmi place gluma..e totuși vorba despre o fetiță nu are ce căuta tenta sexuală în acest context. Numai pedofilii au astfel de viziuni și sper și cred că nu e cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate