frigider Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Acum 2 ore, Christian 1 a spus: M-am mai linistit, de la distanta parea wc turcesc cu gaura bucuriei cam prea in colțișor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Acum 36 minute, Flower-Power a spus: Cam ghei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Cum să zic măi PTR..decât deloc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 (editat) Snecherie... aGdwr80_460svvp9.webm Editat Mai 19, 2020 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Gânduri de concediu... aEP1OLn_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Allah akbar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 O fi început bătaia? "Un gălățean infiltrat în guvern a pus în practică un plan care riscă să arunce o bucată de Moldova în război civil. Gălățeanul a adăugat pe șeștache într-o ordonanță legată de combaterea coronavirusului un articol prin care Brăila devine parte a zonei metropolitane Galați, însă cu rang inferior. Brăileanul infiltrat în Guvern a descoperit în cele din urmă declarația de război a gălățeanului și i-a înfipt un cuțit în spate, dar era prea târziu: ordonanța tocmai se publica în Monitorul Oficial și devenea lege. Nimic nu se mai poate face, Brăila este de azi încolo oficial parte a metropolei Galați. E greu de anticipat cum vor reacționa brăilenii când vor afla că vor deveni moldoveni nu doar cu accentul, ca în prezent, ci și după cartea de identitate. Asta pentru că toți brăilenii vor fi nevoiți să-și actualizeze adresa din buletin, astfel încât să fie trecuți ca aparținând de zona metropolitană Galați. ”Imediat ce primul brăilean se va trezi cu Galațiul trecut ca reședință va izbucni războiul civil în zonă”, este sigur reputatul istoric Decebal Popescu. ”Și nu are ce să iasă bine dintr-o astfel de încleștare, că va fi practic un război între două triburi de moldoveni.” https://www.timesnewroman.ro/life-death/razboi-civil-iminent-guvernul-a-bagat-braila-in-zona-metropolitana-galati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Acum 2 ore, john17 a spus: O. M. G. 1 oră în urmă, Christian 1 a spus: Ala sarak...pfff. De ce man? Pai a mea consuma 8-9 in oras, legal. Apoi reising? Acum 52 minute, Baxxter a spus: Allah akbar! 72 virgine? Poate merita? M-mmmm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Din categoria: cum sa transformi o petarda in bomba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Era si topic pe aici cu GPL pe scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Nu uitați, niciodată să nu cumpărați motociclete din Australia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 (editat) Și o problemă simplă pentru voi să vă mai dezmorțiți..să vedem cine o face Editat Mai 19, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 1. Pui pe un taler 4 si pe alalalt 4. Alea 4 mai grele le arunci. 2. Pui cate 2 (din alea ramase) pe fiecare taler. Pe alea 2 mai grele le arunci. 3. Cate una pe fiecare taler. Aia mai grea o arunci si ramai cu aia mai usoara. Asa o fi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 (editat) Spunând că una este mai ușoară, sunt suficiente 2 cântăriri. Dacă spuneai, una este diferită, trebuiau 3. Editat Mai 19, 2020 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 32 minutes ago, September said: Spunând că una este mai ușoară, sunt suficiente 2 cântăriri. Dacă spuneai, una este diferită, trebuiau 3. Poti avea chiar 9 bile dintre care una mai usoara. Tot din doua cantariri. 2 hours ago, Flower-Power said: Sa mor io ca fara desenul ajutator nu ma prindeam ce e aia o bila si nici nu stiam sa rezolv problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 Acum 8 ore, adidas a spus: 1. Pui pe un taler 4 si pe alalalt 4. Alea 4 mai grele le arunci. 2. Pui cate 2 (din alea ramase) pe fiecare taler. Pe alea 2 mai grele le arunci. 3. Cate una pe fiecare taler. Aia mai grea o arunci si ramai cu aia mai usoara. Asa o fi?! Da, așa este. Acum 8 ore, September a spus: Spunând că una este mai ușoară, sunt suficiente 2 cântăriri. Dacă spuneai, una este diferită, trebuiau 3. Ce vrei să spui? Dezvoltă, te rog. Acum 7 ore, XaeL a spus: Poti avea chiar 9 bile dintre care una mai usoara. Tot din doua cantariri. Sa mor io ca fara desenul ajutator nu ma prindeam ce e aia o bila si nici nu stiam sa rezolv problema Dezvoltă varianta cu 2 cântăriri și sper că nu luăm în calcul probabilitățile. Desenul e făcut pentru copii dar mă bucur că l-ai găsit util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 (editat) Editat Mai 20, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 (editat) @Flower-Power daca iti spun ca din 9 (sau 8 ) bile cantaresti prima data 3 cu 3, te prinzi mai departe? Editat Mai 20, 2020 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 dezvoltă varianta cu 8.. Cu 9, de acord. @XaeL, ce faci fată? Pregătești power pointul? Cred că și-a dat seama că nu are cum.. Revin după o reflecție mai profundă..2 grupe de 3 și una de 2.. Varianta 1 cele două grupe de 3 sunt egale, o cântărire și a 2 cântărim cele 2 bile din grupul de 2 fiecare bilă pe un taler.2 cântăriri Varianta 2 cele 2 grupe de 3 bile nu sunt egale..din grupul de 3 mai ușoare cântărim 2 bile..caz in care facem a doua cântărire și aici avem două variante ,talerul este perfect echilibrat caz în care a 3 bila e cea mai ușoară fară să fie nevoie să o cântărim , sau talerul nu este echilibrat și facem găsim prin a doua cântărire bila mai ușoară. Da! Mea culpa.. Se poate.. Mă duc să îmi pun o batistă rece pe frunte că a fost greu dar am reușit.. Acum ,vă las..mă duc să stau un pic la colț sau să mă bag sub o piatră ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 Aseară mă gândeam că ar trebui să-mi cumpăr o tabletă, brusc au început să-mi apară numai reclame la tablete pe calculator. E clar, mă duc să-mi cumpăr folie alimentară de aluminiu şi-mi fac o şepcuţă frumoasă cu ea. Aaa, acopăr şi fruntea, sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate