Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 7, 2021 Share Postat Februarie 7, 2021 Aia din mijloc nu e deloc fun, aia e arta. Cine e tipul care a facut lucrarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 7, 2021 Share Postat Februarie 7, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 7, 2021 Share Postat Februarie 7, 2021 Acum 26 minute, AdrianB1 a spus: Aia din mijloc nu e deloc fun, aia e arta. Cine e tipul care a facut lucrarea? Clar e arta, dar de vreme ce te binedispune, am considerat ca e placut sa o postez aici. Din pacate nu stiu cine este autorul, dar as achizitiona maine un astfel de bustean pentru o asa minunatie de lucrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 7, 2021 Share Postat Februarie 7, 2021 Acum vreo 5 ani am vazut live cum se face o astfel de lucrare. Incredibil cat munca, viziune si dexteritate cu tot felul de unelte. Rezultatul unul deosebit. Gasesti asa ceva de cumparat in Elvetia, in unele "targuri" locale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 7, 2021 Share Postat Februarie 7, 2021 Acum 32 minute, MirceaB a spus: Acum vreo 5 ani am vazut live cum se face o astfel de lucrare. Incredibil cat munca, viziune si dexteritate cu tot felul de unelte. Rezultatul unul deosebit. Gasesti asa ceva de cumparat in Elvetia, in unele "targuri" locale. Ceva atat de mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 7, 2021 Share Postat Februarie 7, 2021 Ceea ce am vazut eu reprezenta o capra neagra si un ied pe o stanca. 80% din lucrare facuta cu drujba mare, medie si mica. Ca marime, apreciez ca era cam jumatate din ce se vede in filmuletul postat mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 (editat) Lucrarea facuta unde si de cine? Asta este important de stiut, mai ales pentru aprecierea corecta a omului. Editat Februarie 8, 2021 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 Creioanele alea imense din parcari tematice (aka targ de turism romanesc), gen Sinaia 2021, sunt tot in aceiasi liga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 (editat) La 06.02.2021 la 10:20, robert23mg a spus: Un fel de varianta feminină a lui guien. Trebuie sa specifici și dacă accepți vinituri sau doar lannisteri incestati :)) Uite alta idee de afacere cam pe același principiu https://9gag.com/gag/aZ0MOV6 Ești primul interesat nu ai de ce să îți faci atâtea griji. Editat Februarie 8, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 Acum 2 ore, farfuridi a spus: A-s fii si io interesat da bonuri de masa in loc de$ acepti? Nu, vă rog, nu m-ai in sista-ți. Tine-ți linia ocupată degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 Acum 13 ore, FlipperCo a spus: Lucrarea facuta unde si de cine? Asta este important de stiut, mai ales pentru aprecierea corecta a omului. Cu astfel de informatie nu te pot ajuta. Nu am fost interesat de numele celui care a facut lucrarea ci doar de rezultat in sine. Targul era organizat in Sannen-Gstaad Elvetia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 (editat) Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Unde sunt cele 5 etaje ale casei ca nu pricep? Altfel e interesant, exista multe “ciudateni imobiliare” in lume Editat Februarie 8, 2021 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 VID-20210207-WA0001.mp4 VID-20210208-WA0001.mp4 VID-20210208-WA0005.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 8, 2021 Share Postat Februarie 8, 2021 IMG_1537.MP4 IMG_1535.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 (editat) Acum 18 ore, FlipperCo a spus: Unde sunt cele 5 etaje ale casei ca nu pricep? Altfel e interesant, exista multe “ciudateni imobiliare” in lume Nu prea sunt.. happy Valentine sau dacă sunteți naționaliști hai cu dragobetele, măh , nu dormiți! Că acuș vă ia pe nepregătite cum sunt luate autoritățile când dă prima zăpadă.. eu v-am zis! Treaba voastră! Ce le luați jumătăților voastre cele mai bune? Poate un kultho , teilor? ..eu vă dau și alte idei. Editat Februarie 9, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Vorba multa fara rost! Barbatii cu adevarat batbati (peste 30 chiar), stiu ce, cum, cat si unde, indeferent de situatie. “Barbatii” noilor vremuri, vor aprecia cu siguranta imimioarele de plus cand se intorc de la pensat si epilat. Bine, “rebuturi” exista de orice varsta, dar nu despre extreme vorbim aici. IMG_1525.MP4 IMG_1069.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 (editat) E egalitatea drepturilor..nu ne mai batem pentru egalitatea accesului la funcție și aceleași drepturi salariale, acum ne luptăm cot la cot pentru a avea programare la epilat și pensat. https://m.emag.ro/rimel-pentru-barbati-mmuk-transparent-10-ml-mmms046/pd/DHMZLYMBM/?cmpid=93108&gclid=EAIaIQobChMIjr7Boafd7gIVG0eRBR04DQ3sEAQYASABEgJH8_D_BwE și voi vreți aceleași drepturi, noi suntem de treabă , vă lăsăm la cosmetică fără probleme. @FlipperCofilmulețele alea au mai fost Acum 4 ore, Starcream a spus: Apa, paie si bataie. Sau ciocolata, vin si p$#@ Doamne Ajută! vezi să nu îi rămâi dator. Editat Februarie 9, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: și voi vreți aceleași drepturi, noi suntem de treabă , vă lăsăm la cosmetică fără probleme. @FlipperCofilmulețele alea au mai fost NOI nu vrem aceleasi drepturi cu si guranta, doar o mica parte (care tinde sa se mareasca ingrijorator) Filmulletele da, au mai fost. Fiind dragute, am decis sa le pun din nou (pt cei ce le-au ratat), inainte sa le sterg Bancul zilei: Bulă și comorbiditățile Bulă are probleme de sănătate, obezitate, colesterol, tensiune mărită, ficat mărit, aşa că merge la doctor. Îl întreabă doctorul: – Ia zi, Bulă, obişnuieşti să fumezi? – Mmm… Aşa şi aşa… – Dar cât înseamnă "aşa şi aşa"? – Mmm… Păi cam 4 pachete pe zi. – Dulciuri mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Cam 5 ciocolate pe zi. – Sărat mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Cam o solniţă pe zi pun în mâncare. – Grăsimi mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Cam un kil- două de slană pe zi… – Prăjit mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Pe zi… Cam câte o omletă de 4 ouă şi cartofi prăjiţi, asezonaţi cu cârnaţi. – Aha… Dar de băut, bei? – A, da! De băut, beau! Acum 34 minute, FlipperCo a spus: NOI nu vrem aceleasi drepturi cu si guranta, doar o mica parte (care tinde sa se mareasca ingrijorator) Filmulletele da, au mai fost. Fiind dragute, am decis sa le pun din nou (pt cei ce le-au ratat), inainte sa le sterg Acum 34 minute, FlipperCo a spus: Bancul zilei: Bulă și comorbiditățile Bulă are probleme de sănătate, obezitate, colesterol, tensiune mărită, ficat mărit, aşa că merge la doctor. Îl întreabă doctorul: – Ia zi, Bulă, obişnuieşti să fumezi? – Mmm… Aşa şi aşa… – Dar cât înseamnă "aşa şi aşa"? – Mmm… Păi cam 4 pachete pe zi. – Dulciuri mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Cam 5 ciocolate pe zi. – Sărat mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Cam o solniţă pe zi pun în mâncare. – Grăsimi mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Cam un kil- două de slană pe zi… – Prăjit mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Pe zi… Cam câte o omletă de 4 ouă şi cartofi prăjiţi, asezonaţi cu cârnaţi. – Aha… Dar de băut, bei? – A, da! De băut, beau! Scuze pt repetitie! S-a intamplat o .... “intamplare” si n-am putut sa mai sterg traznaia ...cu S evident! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 (editat) La jumătate de preț din ce știe ea..super afacere. am talentul de a citi pe buze..țin minte că eram în mașină și el vorbea cu un prieten ceva mai departe de un metru de mașină și îi povestea cât a dat pe bocancii mammut pe care îi cumpărase. Evident un preț mai mic decât cel pe care mi l-a spus mie. Am deschis geamul și l-am apostrofat și amândoi au rămas ca la dentist. True story. De atunci îmi cumpăram și eu genți la jumătate de preț. blink blink Editat Februarie 9, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 Acum 17 ore, Flower-Power a spus: Poate un kultho , teilor? ..eu vă dau și alte idei Vrabia Mihai Viteazu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate