Smooch Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Poezie EMO: Sunt un EMO depravat Am o freza de c..cat Seman cu-n extraterestru Si la plans eu sunt maestru Eu vreau sa ma sinucid Ca la minte nu-s lucid Lumea spune ca sunt varza Da mereu am vrut sa fiu barza In oras eu ies machiat Sa arat ca un stricat In roz ma imbrac mereu Sunt o fata, sa mor eu Acum vreau sa va cant ceva Si va spun e prea belea ?i love to cry i wanna die my veins i?m gonna cut i swear , and i am a slut? Hai pa eu tre sa plec Am intalnire cu iubita pe net Defapt e un iubitel Si eu ube mult la el P.S. Vai pe net n-a mai intrat Mi se pare c-a plecat Nesimtitu ma-nselat Vreau sa mor, sunt un c..cat a nu stiu cata oara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 a nu stiu cata oara.. Esti off topic. Altceva decat carcotit mai stii? Doi politisti: -Cati? -Cinci.. -Ce cinci? -... Ce cati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=aYYvz_CaNnM Raluka din timisoara e minciuna pe langa ashtia Eu am luat 5 la muzica in generala, dar daca ma fortez poate fac treaba mai buna! http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw O fi si asta o treaba nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 a nu stiu cata oara.. sorry. n-am stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Doi indieni merg printr desert. La un moment dat vad niste semnale cu fum ridicandu-se in departare. -Ce zice? intreaba unul. Celalalt sta, se uita putin apoi, plictisit, zice: -Nimic, doar spam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 DIVORTATI Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este ultima pensie alimentara pe care i-o dau, asa ca am chemat-o si i-am zis: - Fetita mea, vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca: Asta este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei, nenorocita! si sa vii sa-mi spui ce mutra face. Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, a intrebat-o: - Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fata a facut? - Mi-a zis ca astepta ziua asta ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Uita-te in spate inainte de a face o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) tare topicul Editat Iunie 6, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ved Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 :) crima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Cradle of Filth - Her ghost in the fog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Cradle of Filth - Her ghost in the fog sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 sigur? Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Iron Maiden - Rhyme of the Ancient Mariner Foarte fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Cred ca ati inteles gresit. Eu am zis de la ce melodie era videoclipul amestecat cu "My hump". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 RAZBUNARE FEMININA Un barbat care-si ofensa mereu sotia, chema un grup de prieteni sa-l acompanieze ca sa-si conduca sotia la aeroport, care pleca intr-o calatorie la Paris. In fata tuturor, la despartire, el ii dori calatorie placuta si striga tare: Iubito, nu uita sa-mi aduci la intoarcere o "mica si frumusica frantuzoaica" . Dupa 15 zile barbatul o primi la aeroport cu acelasi grup de prieteni si cu voce tare, o intreba: Mi- ai adus frantuzoaica promisa? Am facut tot ce mi-a fost in putinta, raspunse sotia, ramane doar sa ne rugam sa se nasca fetita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 RAZBUNARE FEMININA Un barbat care-si ofensa mereu sotia, chema un grup de prieteni sa-l acompanieze ca sa-si conduca sotia la aeroport, care pleca intr-o calatorie la Paris. In fata tuturor, la despartire, el ii dori calatorie placuta si striga tare: Iubito, nu uita sa-mi aduci la intoarcere o "mica si frumusica frantuzoaica" . Dupa 15 zile barbatul o primi la aeroport cu acelasi grup de prieteni si cu voce tare, o intreba: Mi- ai adus frantuzoaica promisa? Am facut tot ce mi-a fost in putinta, raspunse sotia, ramane doar sa ne rugam sa se nasca fetita. ce rol are grupu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ce rol are grupu'? Poate intelegi daca te pui in locul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ce rol are grupu'? invart la rasnita si ma uit la ea...mai trece vremea... :laugh: :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ByUizSUx_cQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) dar ca nu e nimic mai tare(am gasit o pe cocalari(DOT)(COM) Editat Iunie 8, 2008 de bidiutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 http://www.protv.ro/stiri/eveniment/un-sof...-fara-mila.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 http://www.protv.ro/stiri/eveniment/un-sof...-fara-mila.html A mai fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 http://www.protv.ro/stiri/eveniment/un-sof...-fara-mila.html scuza mi n00bismul dar ti se pare fun? hai frate la inmormantari sa vezi ce marfa(eu nu vad cutii) e acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate