Puc Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 emo in blugi albastri?? e fake... plus ca n-are unghiile de la picioare date cu negru... e sigur fake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Darts in varianta EMO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=aYYvz_CaNnM Raluka din timisoara e minciuna pe langa ashtia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=aYYvz_CaNnM Raluka din timisoara e minciuna pe langa ashtia cum sa ma inregistrez ? va bag eu melodie drogu e periculos(bum bum) si multi au murit[aaaaaaa](bum bum)[aaaaaaa]lasa te acum si veo fii mai fericit[nu te drogaa!!!nana] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=aYYvz_CaNnM Raluka din timisoara e minciuna pe langa ashtia e ca faza aia din southpark, cand vin niste ratati sa le spuna copiilor ca tigarile nu-s bune. "Nu fuma daca vrei sa ajungi ca noi! ta da!" dupa aia erau toti in spatele scolii speriati tragand la tutun. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Sotul isi ia inima in dinti si se hotaraste sa-i spuna sotiei ca are o amanta. Ii cumpara flori, pregateste o cina romantica, dupa care trec la o partida de sex. Cand era placerea mai mare el ii spune: - Stii, draga, eu mai am una... La care sotia raspunde: - Baga-mi-o in fund... ) Un baietel vrea de ziua lui o bicicleta si se duce si ii cere mamei lui. Ea ii zice: ai fost baiat bun? ai fost cuminte? ai ajutat in casa? Si el pleaca suparat. Se duce in camera lui si incepe sa ii scrie o scrisoare lui Dumnezeu..si zice: - Dear God stiu ca nu am fost cel mai bun dintre baietei.. se razgandeste si rupe foaia. Se apuca iar de scris.. - Dear God stiu ca nu sunt un baietel bun..se razgandeste si rupe foaia... Sta un pic si se gandeste si dupa aia se duce in sufragerie, ia statuia cu Maica Domnului, o inveleste intr-un prosop si o pune intr-un sertar si se apuca din nou sa scrie o scrisoare.. - Dear God, if u ever want to see your mother again... Nevasta, este adevarat ca ai avut mai multi barbati inainte sa te mariti cu mine? - Mai, barbate! Mai, barbate! Mancare buna ai? - Am! - Haine curate ai? - Am! - Aseara ti-a placut? - Mi-a placut! - Da’ alalta-seara ti-a placut? - Si inca cum!… - Pai, cum crezi tu ca se invata toate astea? La fara frecventa?!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Views: 30,056,834 . Rating 5/5. Enjoy , eu unul rad de fiecare data cand il vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 sorry mate, didn´t see you... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sattana Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoox Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 http://nakedfunny.com/?id=633 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Poezie EMO: Sunt un EMO depravat Am o freza de c..cat Seman cu-n extraterestru Si la plans eu sunt maestru Eu vreau sa ma sinucid Ca la minte nu-s lucid Lumea spune ca sunt varza Da mereu am vrut sa fiu barza In oras eu ies machiat Sa arat ca un stricat In roz ma imbrac mereu Sunt o fata, sa mor eu Acum vreau sa va cant ceva Si va spun e prea belea ?i love to cry i wanna die my veins i?m gonna cut i swear , and i am a slut? Hai pa eu tre sa plec Am intalnire cu iubita pe net Defapt e un iubitel Si eu ube mult la el P.S. Vai pe net n-a mai intrat Mi se pare c-a plecat Nesimtitu ma-nselat Vreau sa mor, sunt un c..cat Editat Iunie 5, 2008 de danutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Poezie EMO: Sunt un EMO depravat Am o freza de c..cat Seman cu-n extraterestru Si la plans eu sunt maestru Eu vreau sa ma sinucid Ca la minte nu-s lucid Lumea spune ca sunt varza Da mereu am vrut sa fiu barza In oras eu ies machiat Sa arat ca un stricat In roz ma imbrac mereu Sunt o fata, sa mor eu Acum vreau sa va cant ceva Si va spun e prea belea ?i love to cry i wanna die my veins i?m gonna cut i swear , and i am a slut? Hai pa eu tre sa plec Am intalnire cu iubita pe net Defapt e un iubitel Si eu ube mult la el P.S. Vai pe net n-a mai intrat Mi se pare c-a plecat Nesimtitu ma-nselat Vreau sa mor, sunt un c..cat a nu stiu cata oara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 a nu stiu cata oara.. Esti off topic. Altceva decat carcotit mai stii? Doi politisti: -Cati? -Cinci.. -Ce cinci? -... Ce cati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=aYYvz_CaNnM Raluka din timisoara e minciuna pe langa ashtia Eu am luat 5 la muzica in generala, dar daca ma fortez poate fac treaba mai buna! http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw O fi si asta o treaba nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 a nu stiu cata oara.. sorry. n-am stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Doi indieni merg printr desert. La un moment dat vad niste semnale cu fum ridicandu-se in departare. -Ce zice? intreaba unul. Celalalt sta, se uita putin apoi, plictisit, zice: -Nimic, doar spam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 DIVORTATI Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este ultima pensie alimentara pe care i-o dau, asa ca am chemat-o si i-am zis: - Fetita mea, vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca: Asta este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei, nenorocita! si sa vii sa-mi spui ce mutra face. Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, a intrebat-o: - Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fata a facut? - Mi-a zis ca astepta ziua asta ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Uita-te in spate inainte de a face o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) tare topicul Editat Iunie 6, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ved Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 :) crima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Cradle of Filth - Her ghost in the fog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Cradle of Filth - Her ghost in the fog sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 sigur? Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate