Contabil Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Diriginta îi roagă pe copii să-i spună cu ce se ocupă părintii lor. - Spune tu, Gigel! - Tata este pompier. El stinge incendiile și salvează viețile oamenilor. - Foarte frumos! E rândul tău, Titi. - Tata este medic, el ne consultă și ne prescrie medicamente atunci când suntem bolnavi. - Minunat! Dar tatăl tău, Bulă? - Tata este dansator într-un club gay. Dansează la bară, clienții îi bagă bani la chiloți și dacă plătesc bine, tata și-o pune cu ei în boscheții de la Ateneu... Oripilată de destăinuirile elevului, diriginta îi trimite pe copii în recreație, oprindu-l doar pe micul Bulă. - N-am știut că tatăl tău face asta, copile... zice precaută diriginta. - Iertați-mă doamna dirigintă, zice Bulă cu ochii în lacrimi, v-am mințit! Tata e consilierul lui Ciolacu, da' mi-a fost rușine să spun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 IMG_0553.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Care ești? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 E binecunoscutul DPL adică poliția locală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Care esti, fato?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 VID-20230622-WA0010.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 James Cameron abia așteaptă să facă filmul Titanic 2. Tom Hanks va fi din nou căpitanul care salvează situația. a5Xq7xN_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 O tipă de 18 ani ii spune mamei că i-a întârziat menstruația. Foarte îngrijorată, mama fuge la farmacie și cumpăra un test de sarcină. Rezultatul testului arată că fata este însărcinată. Plângând, înjurând și țipând mama spune "Cine e derbedeul care ți-a făcut asta?! Vreau să știu!" Fata ia telefonul și sună pe cineva. Jumătate de oră mai târziu la ușa casei parchează un Rolls-Royce. Un distins domn, matur cu păr cărunt și îmbrăcat impecabil într-un costum Armani coboară din Royce și intră în casă. Se așează pe canapea împreună cu tata, mama și fata și spune "Bună ziua, fiica dvs m-a informat despre problemă. Nu mă pot căsători cu ea din cauza situației mele personale de familie dar o să am grijă de tot." "Plătesc pentru tot și o să am grijă de fiica dvs pentru tot restul vieții. În plus, dacă este fată o să primească un Royce, o pensiune, un apartament de lux, o casă pe plajă, o vilă la munte și un cont cu 2 milioane de euro. Dacă este băiat moștenirea mea sunt câteva fabrici și un cont de 4 milioane de euro. Dacă sunt gemeni vor primi fiecare câte o fabrică și câte 2 milioane de euro. Cu toate astea, dacă se întâmplă ceva și pierde sarcina ce îmi sugerați să fac?" În acel moment, tata, care rămăsese mut, își pune mâna pe umărul bărbatului și ii spune "O f☆ți din nou." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Fain bancu,finalu ma asteptam,ca omu sa-si anunte nevasta la rânduit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate