vintze Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 asta se p.isa pe toate dap. si eu tot de audi ma feresc cand sunt in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klo Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) Da, au fost un fel de....barbati. Poveste reala spusa de un prieten care a stat o perioada pe acolo: de mici copii baietii sunt educati si crescuti (nu stiu exact daca intervin cu hormoni sau alte chestii) sa devina fete de consumatie. Prostitutia este cea mai mare industrie a lor si fac tot posibilul sa prospere. Conform spuselor acestui prieten, nu-i deloc funny cand te prinzi ca nu ai cunoscut o tipa ...asa ca acolo mai bine nu incerci sa cunosti deloc Am uitat sa specific; era un raspuns pentru intrebarea lui SilviuCBR Editat Mai 21, 2009 de klo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) dap. si eu tot de audi ma feresc cand sunt in trafic. # si nici sa nu'ti iei Audi vreodata..is proaste ! Editat Mai 21, 2009 de SilviuCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 God is tired, worn out. So he speaks to St. Peter, “You know, I need a vacation. Got any suggestions where I should go?” St. Peter, thinking, nods his head, then says, “How about Jupiter? It’s nice and warm there this time of the year.” God shakes His head before saying, “No. Too much gravity. You know how that hurts my back.” “Hmmm,” St. Peter reflects. “Well, how about Mercury?” “No way!” God mutters, “It’s way too hot for me there!” “I’ve got it,” St. Peter says, his face lighting up. “How about going Down to Earth for your vacation?” Chuckling, God remarks, “Are you kidding? Two thousand years ago I went there, had an affair with some nice Jewish girl, and they’re STILL talking about it!” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 mai na http://www.youtube.com/watch?v=PrC7JZyxXcQ...feature=related eu a-si da un audi pe asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 eu a-si da un audi pe asa ceva pune 2 audi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 eu a-si da un audi pe asa ceva vezi ca se scrie aud-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 O trupa de politisti se aduna in jurul sefului. Atentiune! zice sefu', incepem operatiunea! Portiviti-va ceasurile! E 11:48. Pentru cei care au afisaj digital: betisor, betisor, scaunel, om de zapada ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 http://www.beerclub.ro/citate_celebre/#voidEnjoy Uite una si pentru Beer Belly “ "Beer belly" It's not a beer belly, it is a fuel tank for a sex machine!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba: punem si botnita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba: punem si botnita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Stefan cel Mare in razboi cu turcii, inaintea unei batalii. La un moment dat, un strajer intra la Stefan in cort si ii spune: - Maria ta, turcii au adus un tun! - Nu-I nimic, infige un steag in pamant… Zis si facut. Nu trece mult timp si vine iar: - Maria ta, Inca un tun! - Mai pune un steag ma… Si ASA mai departe… Turcii au adus 100 de tunuri, moldovenii aveau 100 de steaguri. Baiazid se uita prin binoclu si nu intelege ce se intampla. Nu stie ce sa faca si mai bine se retrage… Peste 20 de ani, pe Coasta de Azur. Stefan cu Baiazid la un cockteil. Turcul intreaba: - Ia zi ba Fane, de ce AI facut ma faza aia cu steagurile? Pentru fiecare tun al meu TU AI infipt un steag in pamant? - Am vrut sa-it arat ca MI se falfaie… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Stefan cel Mare in razboi cu turcii, inaintea unei batalii. La un moment dat, un strajer intra la Stefan in cort si ii spune:- Maria ta, turcii au adus un tun! - Nu-I nimic, infige un steag in pamant… Zis si facut. Nu trece mult timp si vine iar: - Maria ta, Inca un tun! - Mai pune un steag ma… Si ASA mai departe… Turcii au adus 100 de tunuri, moldovenii aveau 100 de steaguri. Baiazid se uita prin binoclu si nu intelege ce se intampla. Nu stie ce sa faca si mai bine se retrage… Peste 20 de ani, pe Coasta de Azur. Stefan cu Baiazid la un cockteil. Turcul intreaba: - Ia zi ba Fane, de ce AI facut ma faza aia cu steagurile? Pentru fiecare tun al meu TU AI infipt un steag in pamant? - Am vrut sa-it arat ca MI se falfaie… fun, doar ca stefan s-a nascut la 30 de ani dupa ce a murit baiazid si a murit la 101 ani dupa. baiazid a fost dusmanul lui mircea cel batran, d-aia iti suna cunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 (editat) Titanicul dupa 40 de ani Editat Mai 22, 2009 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 fun, doar ca stefan s-a nascut la 30 de ani dupa ce a murit baiazid si a murit la 101 ani dupa.baiazid a fost dusmanul lui mircea cel batran, d-aia iti suna cunoscut Frate, asta era bancul, l-am primit pe mess si mi-a placut. Noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=SuoIDdhsB-0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 (editat) Editat Mai 24, 2009 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 > La un centru de cercetari nucleare directorul ingrijorat se > adreseaza inginerilor: > - Baieti s-a blocat calculatorul, mai stie cineva cum se > face o inmultire? > Medicul catre pacient: > - Aveti o boala contagioasa extrem de rara. O sa fiti > mutat intr-o camera separata si acolo veti manca numai pizza > si clatite. - Si astea ma vor ajuta sa ma fac bine? - Nu, > dar asta-i singura mancare care incape pe sub usa . > La un interviu: > - Si acum, daca aveti cumva vreo intrebare despre firma > noastra... > - Pai... m-ar interesa sa stiu cam cati oameni lucreaza in > firma dumneavoastra. > - In general, cam un sfert... > Sir si John erau naufargiati pe o insula. Dupa multe > luni John vine la Sir tipand: > - Sir, Sir, se vede un vapor la orizont!!! La care Sir ii > spune cu un calm tipic englezesc: > - Linisteste-te John, ce n-ai mai vazut vapoare? O planetă trece pe lângă planeta Pământ Âşi o întreabă: - Ce mai faci, soro? Nu te-am văzut de milioane de ani! - Nu prea bine... ÂŞtii... mi-au ieÂşit Homo Sapiens... - Nu te îngrijora, o să treacă! Am avut Âşi eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 ...O planetă trece pe lângă planeta Pământ Âşi o întreabă: - Ce mai faci, soro? Nu te-am văzut de milioane de ani! - Nu prea bine... ÂŞtii... mi-au ieÂşit Homo Sapiens... - Nu te îngrijora, o să treacă! Am avut Âşi eu! Ăsta îmi place foarte mult, e fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 gratar 45 lei, carbuni 10 lei, mici 20 lei, piept de pui 20 lei familia in jurul gratarului...priceless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 ce nefericit e cu meseria lui.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 ce nefericit e cu meseria lui.... E ca si cum ai lucra intr-o spalatorie moto, fara sa ai voie sa le incaleci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 ce nefericit e cu meseria lui.... Oribil frate. N-as face asa ceva nici pe un salariu foarte mare. E sanatatea mea mintala in joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate