yzefeeR Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Si fetelor, nu uitati: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 This probably wasn't mentioned in the travel brochure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ma, ai baut apa dupa IceLord?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 This probably wasn't mentioned in the travel brochure. ;) Ce mutre au...elefantii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 arta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ma, ai baut apa dupa IceLord?? Imi place sa ma exprim liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ma, ai baut apa dupa IceLord?? Imi place sa ma exprim liber viva la revolution Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 viva la revolution yeaaah si sa nu fiu offtopic : http://www.tashy.ro/politicienii-nostri-pe...desene-animate/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Saracu' ... O sa aiba de lucru la spalat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Buna,ia uitati ce fac motociclistii din cehia:) http://www.cancan.ro/2009-06-04/Goala-pusca-pe-motor.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Bah m-ati spart. Dupa ce ca sunt vechi de ani intregi pozele alea, au inceput sa apara nspe topicuri si alte gramezi de posturi pe aceeasi tema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) Doi naufragiati intr-o barca in mijlocul oceanului. Dupa cateva zile, gasesc plutind lampa lui Aladin. Iese duhul si zice: - Ba, baieti, io nu mai am putere decat pentru o dorinta... Unul din naufragiati, insetat, zice: - Transforma oceanul in bere rece? Duhul se conformează. Celalalt naufragiat zice: - Bo.ule! Acum trebuie sa ne pisam in barca!!! Editat Iunie 4, 2009 de vane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 http://www.muralmosaic.com/Cochrane.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Din procese verbale de la "accidente" : "Am vazut cum autoturismul din fata mea a lovit pietonul, dar pietonul s-a ridicat si atunci l-am lovit si eu", marturisea un conducator auto.... "Nu credeam ca se mai ridica", si-a sustinut omul nevinovatia? De altfel si intr-un accident in care au fost implicate mai multe masini, se pare ca tot un pieton a fost de vina: ,,O femeie se prefacea ca traverseaza. Pe soferul din fata mea l-a pacalit si a franat. Am oprit si eu, dar soferul din spatele meu, care si el isi daduse seama ca femeia se preface, a intrat in mine si m-a impins in masina din fata. Pe urma a fost cum am spus eu. Femeia nici n-a mai traversat..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 nush daca a mai fost, dar iata un scuter cu probleme. Oamenii is problema lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Un tip cu o maimuta intra intr-un bar. Se duce omul la bar si comanda o bere. Maimuta incepe sa sara de colo colo si baga in gura tot ce gaseste: mananca maslinele si ciresele de pe bar, sare pe masa de biliard si inghite bila 8. Barmanul stupefiat, il intreaba pe tip ce-i cu maimuta. Acesta ii raspunde: - Stai linistit, e maimuta mea, asa face. Nu-ti face griji, pune totul pe nota si platesc. Zis si facut. Dupa vreo 2 saptamani, acelasi tip, aceeasi maimuta, acelasi bar. Incepe maimuta sa sara ca nebuna. Sare pe bar, ia o maslina o baga in fund, o scoate si apoi o inghite. La fel si cu o cireasa. Barmanul, mirat, se adreseaza tipului: - Ce-a patit ma maimuta ta? E de-a dreptul scarbos ceea ce face! - De cand cu bila de biliard, mai intai le masoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) Editat Iunie 5, 2009 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) CE NAIBA ? Mai are si tatuaj...... Editat Iunie 5, 2009 de maryan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 :P ba, mancam si io, ce dreacu... nush daca a mai fost, dar iata un scuter cu probleme. Oamenii is problema lui si daca stiai il puneai oricum, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 http://www.trilulilu.ro/adimoga/751bf80e2b06f4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Un negru mic ajunge in rai. Intr-o buna zi se trezeste ca i-au aparut o pereche de aripi. Se duce la Dumnezeu si intreaba: - De azi sunt inger? - Pe naiba, esti batman! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate