ricomuerte Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Boom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qKfXatOMMXY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 ...si asta e melodia originala: http://www.youtube.com/watch?v=2y8lRoRRDoE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 femeile astea http://www.youtube.com/watch?v=kAgjH3s_TcA&feature=share belea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bradu Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 hahaaha, super. deci evidenta spune una, si se vede, in schimb expertu' din franzela impreuna cu reporteru' cnn sustin opusul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 A sunat la teleshopping si a vorbit exact ca ei http://www.profm.ro/alarmaprofm/au-sunat-la-teleshoping-si-au-vorbit-exact-ca-ei-continuarea-este-geniala-asculta-momentul-de-la-alarmaprofm.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Viitoarea mea cumnata.....ÂÂÂEram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietenacu care maintalneam de mai bine de 1 an, asa ca ne-am decis sa necasatorim. Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa eisora mai mica.Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cufuste mini (extrem demini), iar in vocabularul ei nu existacuvantul sutien, darmite ingarderoba ei. Culmea era caintotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cateceva pejos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste maimultdecat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru caasemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata. Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-asunatsi m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta.Am luat-o debuna si i-am spus ca vin in cateva minute.Era singuracand am sosit si ainceput sa imi sopteasca ce dorinte sisentimente are pentru mine. Mi-aspus cat de mult ma doreste sica ar vrea sa facem dragoste macar o datainainte de a ma insurasi a ma darui surorii ei pentru intreaga viata.Eram total socatsi nu am putut scoate un cuvant. Mi-a spus ca merge la ea indormitor iar daca doresc un ultim salbatic"zbor" nutrebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana depiatra, stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urcascarile. Am stat asa cateva momente, apoi m-am intors si m-amindreptatspre iesire. Am deschis usa , cautand cu privirea loculunde mi-amparcat masina, cand au inceput ropote de aplauze.Toatafamilia viitoareimele sotii era adunata in fata casei si maaplauda. Cu lacrimi in ochi,viitorul meu socru s-a apropiat demine si a inceput un mic speech:"Nici nu iti poti imaginacat de mandri suntem de tine ca ai trecut cufelicitari acesttest. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiicamea daca ascauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!"Morala: INTOTDEAUNA pastreazaprezervativele in masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Jurnalul lui tanti AglaeEste cam lunga povestea, dar e palpitantă. Duminica,4 octombrie. Azi prajeam peste, cu usa deschisa la apartament ca sanu-mi afum carpetele cu Rapirea din Serai, si trageam cu urechea lastiri. Candcolo,ce aud? Martea viitoare se aduc moastele sfintei…aaa… n-am inteles cesfanta, dar ideea e ca se aduc niste moaste la catedrala de pe deal. Doamne, iti multumesc! Or sa ne dea sarmale gratis! Trebuie sa ma duc! Luni,5 octombrie. Azi am inceput un program de tonifiere si fortifiere invederea pelerinajului meu de marti la sarmale, pardon, la moaste. Trebuiesa fiu in cea mai buna forma, ca sa am putere sa-i inghiontesc si sa-iimping pe ceilalti credinciosi care ar putea sa-mi stea in cale. Asa cam-am inscris la sala, la un program de cardio combinat cu tae bo.Instructorul a cam strambat din nas cand i-am zis ca am 68 de ani, darcand i-am ars o palma prieteneasca peste spinare, a inteles ca pot facefata cu brio antrenamentelor.Marti, 6 octombrie. Azi mi-amcumparat niste vitamine Centrum, un tub de unguent anti-artrita si nisteciorapi medicinali negri, decenti. De asemenea, de la magazinul saliide fitnessmi-am luat niste batoane proteice si un borcan imens cu praf deproteine. Mai sunt mai putin de 5 zile pana la marele eveniment si mi-ampropus sa beau shake-uri de proteine ca sa-mi intaresc musculatura. Seanunta aglomeratie mare!Miercuri, 7 octombrie. Cand am iesit dela sala de fitness, am vazut pe un stalp un anunt pentru cursuri deactorie. Mi-am dat seama ca pelerinajul meu va fi televizat si catrebuie sa dau bine pe sticla, asa ca am sunat si m-am programat la osedinta. A fost extraordinar! Am invatat cum sa racnesc convingator"Mi-e rau! Oameni buni, nu mai impingeti!", cum sa-mi dau ochii pestecap artistic, cum sa lesin si sa cad elegant fara sa ma lovesc si cum sadau interviuri la teve cand or sa ma intrebe aia de ce mi s-a facutrau. Mi-am pregatit si discursul. "Nu mai exista frica de Dumnezeu! Oamenii sunt rai si m-au impins pana am ramas fara aer!" + par ravasit si lacrimi in ochi. O saiasa minunat!Joi, 8 octombrie. Oare cu ce ar trebui sa maimbrac? Ultimele haine anti-sfasiere mi-au fost distruse la inaugurareabisericii din cartier. Mosul ala nenoro…, pardon, Doamne, stiu ca nu efrumos sa vorbesc urat, dar mosul ala cred ca stia karate, altfel nuinteleg cum de m-am trezit in patru labe chiar inainte sa ajung lacazanul cu fasole, cu baticul peste ochi. A ierta e crestineste, dar eun-am sa-l iert niciodata!Vineri, 9 octombrie. Cred ca o sa-micumpar o pereche de pantofi de-astia, Naic, parca asa l-am auzit pefi-miu zicand. Sau mai bine ii imprumut pe ai lui, n-o sa-si dea seamaca ii lipsesc cateva ore. Da, asa o sa fac. Tot el parca zicea si “Doarfa-o”, asa ca de ce nu, mai ales daca e in numele Domnului. Ciudat, decand beau shake-urile alea de proteine mi s-au umflat muschii si suntexcitata tot timpul. Ptiu, necuratule, fugi de langa mine, eu mapregatesc pentru un eveniment pios, da?Sambata,10 octombrie. Azi am avut ultimul antrenament. L-am batut pe instructorde i-a sunat apa-n cap, in timp ce strigam "Oameni buni, nu maiimpingeti!!!". La final l-am convins pe altul sa-mi arate o miscare deplacare a adversarului ca la rugby. Acum sunt, in sfarsit, pregatitapentru ziua cea mare! Mai am nevoie doar sa-mi fac rost de un scaunel.Duminica,11 octombrie. Azi a fost o zi mareata! M-am trezit de la ora 3dimineata, m-am incaltat cu adidasii lui fi-miu, mi-am luat scaunelul sim-am postat la coada la moaste. Se stie ca o coada este cea mai bunaretea de socializare si nu pierd niciodata ocazia sa ma asez la una sauchiar sa formez eu una. Mda, din pacate, au fost cativa concurenti careau venit inaintea mea. Data viitoare o sa ma trezesc la 2 si o sa fiuprima, ca atunci la coada la bilete la revelionul lui Vanghelie. Vai, ceamintiri frumoase! Am facut si lista! Mi-aduc aminte ca i-am dat si unupercut unei muieri cu tupeu care a vrutsa se bage in fata mea. Cica era in carje, dar am vazut eu cum le-aaruncat dupa ce a luat biletele si s-a dus in graba la o coada lamedicamente unde venea televiziunea si trebuia sa lesine cineva. Darsa nu divagam. Am stat 7 ore la coada, miscandu-mi scaunelul pe masurace lumea inainta. A fost si o slujba, dar n-am auzit nimic pentru caeram prea departe, tanti Lenuta povestea cati mici a bagat in ea la uneveniment electoral din parcul Izvor, iar o tiganca vindea flori siseminte in gura mare. Insa importanta e credinta interioara, nu? Pe la12, cand coada a ajuns in curtea catedralei, lucrurile au scapat usor desub control. Lumea a inceput sa freamate. Cineva mi-a dat un sut lascaunel si m-am trezit bajbaind pe jos dupa ochelari. I-am gasit si apoii-am aplicat nesimtitului o lovitura fulger invatata la tae bo.Individul a inceput sa urle "Oameni buni, nu mai impingeti!" Asta m-aenervat groaznic. Pai era replica mea! I-am dat uncot in gura si l-am redus la piosenie si respect, apoi am profitat deuluirea lui si m-am bagat in fata. Am apucat sa pup ceva, nu mai tinminte daca erau moastele sau poseta unei cucoane care ma calca pesteNaic cu tocurile cui, dar ideea e ca apoi m-am trezit la o alta coada,cea pentru sarmalele cu mamaliguta. Aici s-a vazut cat de mult acontat investitia mea in fitness, actorie, medicamente si batoaneproteice. Practic, devenisem imuna la durere si nu mai tineam cont deimbranceli si ghionturi. Pe la mijlocul cozii, am tras aer in piept simi-am tinut respiratia pana m-am invinetit, apoi m-am intins pe josstrigand cat ma tineau puterile "Lesin! Lesin!".Am fost scoasa imediat afara din coada, o asistenta draguta mi-a datapa si un aspacardin, iar o alta doamna binevoitoare mi-a adus si oportie dubla de sarmale pe care le-am mancat lejer, in cortul de primajutor, nu ca fraierii care se calcauin picioare la coada. Ei, cam asta e. Abia astept sa se mai organizezevreo pupare de moaste, ceva.Si fi-miu nu s-a prins ca i-am imprumutat Naichii. Vedeti ce-nseamna sa fii un om credincios!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 se uita ca matza la unu care spala o moto in cada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 A sunat la teleshopping si a vorbit exact ca ei http://www.profm.ro/alarmaprofm/au-sunat-la-teleshoping-si-au-vorbit-exact-ca-ei-continuarea-este-geniala-asculta-momentul-de-la-alarmaprofm.html Asta e la fel de tare: http://www.youtube.com/watch?v=rBfsdkGeMc8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 WTF???????/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 (editat) Fiecare tara cu BMW-urile lor. Apropo de cai. Editat Februarie 25, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Apropo de cai 2- Are you sure this is British beef?- Of horse it is! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Viitoarea mea cumnata.....    Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an, asa ca ne-am decis sa ne casatorim. Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini), iar in vocabularul ei nu exista cuvantul sutien, darmite in garderoba ei. Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru ca asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata. Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si i-am spus ca vin in cateva minute.Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pentru intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant. Mi-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doresc un ultim salbatic "zbor" nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra, stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile. Am stat asa cateva momente, apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa , cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze.Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a inceput un mic speech: "Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!" Morala: INTOTDEAUNA pastreaza prezervativele in masina... BUna morala !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dNb Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arminwad Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Directorul unui cimitir suna la reprezentanta unei firme de motociclete: - Cate motociclete ati vandut in ultima saptamana? - Cinci bucati. - A, inseamna ca unul inca se mai plimba… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate