ricomuerte Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 "In Soviet Russia, ads watch YOU!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 http://weknowawesome.com/2012/10/18/woman-wants-deer-crossing-signs-moved-to-move-deer/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 "Era o tipă grasă la coadă la McDonald's. Se vedea că ducea o luptă în interior pentru că știa că nu e bine să mai bage în ea junk-food, dar totodată ”o, Doamne, ce poftă-mi e”. Era ca o fată de la școala catolică foarte excitată care își dorea enorm să se lase prădată de un falus, deși știa că Iisus o vede. Mai avea un pic și începea să plângă doar pentru a-și înghiți lacrimile și să se sature, dar să nu mănânce porcăriile alea. Colanții strâmți de pe picioarele ei crăpau de nervi pentru că erau la o distanță de un sos de maioneză ca să se rupă. Ficatul ei sângera colesterol și fruntea-i începuse să transpire.La un moment dat, cum stăteam în spatele ei și observam lupta dintre bine și rău care avea loc în mintea ei, mi-a venit o idee de care nu sunt tocmai mândru, dar mi s-a părut amuzant. Am mers la ea, dorindu-mi să-i testez voința și i-am zis:-Scuză-mă, eu sunt destul de grăbit și stau deja de zece minute la coadă. Lasă-mă, te rog, pe mine în fața ta și îți cumpăr trei hamburgeriA izbucnitt în plâns și m-a făcut să mă simt prost. Am luat-o de mână și i-am spus:-Hei, nu fi tristă. Îmi cer scuze dacă am greșit cu ceva sau te-am făcut să te simți aiurea. Îți cumpăr patru hamburgeri." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 What a Faithful Motorcycle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 http://link interzis/view?i=72d_1370550477 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 "Era o tipă grasă la coadă la McDonald's. Se vedea că ducea o luptă în interior pentru că știa că nu e bine să mai bage în ea junk-food, dar totodată ”o, Doamne, ce poftă-mi e”. Era ca o fată de la școala catolică foarte excitată care își dorea enorm să se lase prădată de un falus, deși știa că Iisus o vede. Mai avea un pic și începea să plângă doar pentru a-și înghiți lacrimile și să se sature, dar să nu mănânce porcăriile alea. Colanții strâmți de pe picioarele ei crăpau de nervi pentru că erau la o distanță de un sos de maioneză ca să se rupă. Ficatul ei sângera colesterol și fruntea-i începuse să transpire. La un moment dat, cum stăteam în spatele ei și observam lupta dintre bine și rău care avea loc în mintea ei, mi-a venit o idee de care nu sunt tocmai mândru, dar mi s-a părut amuzant. Am mers la ea, dorindu-mi să-i testez voința și i-am zis: -Scuză-mă, eu sunt destul de grăbit și stau deja de zece minute la coadă. Lasă-mă, te rog, pe mine în fața ta și îți cumpăr trei hamburgeri A izbucnitt în plâns și m-a făcut să mă simt prost. Am luat-o de mână și i-am spus: -Hei, nu fi tristă. Îmi cer scuze dacă am greșit cu ceva sau te-am făcut să te simți aiurea. Îți cumpăr patru hamburgeri." Una bucata bilet "dus" spre iad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 inca o animala faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 acu noi cu ce ti-am gresit? pentru restu... nu dati play. NUUUUuuuuuu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Viral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 WTF ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 vine sfarsitul lumii...e clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 (editat) . Editat Iunie 8, 2013 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 nu e vina ei ca are 12 ani si ca nu stie ce e bine si ce e rau penibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Ia uite cine ne amendeaza pe noi ..........mhm ))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 (editat) Si din cauza ca nu mai merge corect functia Edit sau Merge : Cea mai tare lovitura cu piciorul.... ) ....a se urmari reactia si Cel mai tare saritor in apa mica.... ) Editat Iunie 8, 2013 de cry_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 (editat) . Editat Iunie 8, 2013 de Cucciolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 http://www.realitatea.net/pa-anie-bizara-a-lui-mihai-traistariu-of-tampit-mai-sunt_1199610.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=394422443980103&set=a.114249288664088.28095.100002370536462&type=1&theater Nu e fun, e jalnic ca traiesc si astfel de babuini. Merita citite si comm urile, babuinul nu e singur, traieste in ceata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 (editat) http://www.grapheine.com/bmovie-tv/graphiste-en-6bff7c1ce23365384f9a54e29a24b410.html Orice asemanare sau asociere cu persoane reale este o coincidenta. Editat Iunie 10, 2013 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Banc: Un ardelean cand se uita in oglinda se vede peste 5 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate