SyDemon Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 Asta nu stiu daca s'o postez la topicul cu secsxz sau aciulea.... here it goes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 (editat) Mor cand vad specimene din astea. Buhaiul asta si-a luat Power Commander si a scos miarul la testat, evident, in linie dreapta si o blana intr-a treia. Eu nu, ma amuz teribil Uite aici inca unul din aceeasi categorie (daca nu cumva e mai distrus): Editat Noiembrie 16, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 Hai lasa ca sunt de tot rasul baietii. Pe deasupra mai au si talente de racer-ii. Sa o flacareasca non stop, darnpe circuit nu pe sosele. Nu zic ca ei sunt un exemplu de urmat, nicidecum. Crede-ma ca oamenii nu au nici o treaba cu race-ul. Sunt antitalent si recunosc treaba asta. Dar in materie de uili ramai uimit ce pot face. Nu i-am cunoscut personal, dar iti spun sigur ca sunt niste baieti faini cu bun simt si la locul lor. Eu vroiam sa scot in evidenta ca nimeni nu e in masura sa judece. Sa ne vedem lungul nasului. Si mai mult decat asta sa nu ne uitam de sus la altii pt ca suntem toti o apa si un pamant. Circuit...toata lumea o arunca pe asta cu mergi pe circuit...ba daca ai o toba galagioasa, ba daca vrei sa mergi mai tare, ba daca vrei sa faci uili, ba daca vrei siguranta - du-te pe circuit! Hai sa fim seriosi. Cati raceri, useri ai forumului sau motociclisti au fost/ vor merge sau merg numai pe circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 Prea putini.... din pacate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 Klaus Iohannis, Monica Luisa Macovei si Victor Ponta se deplasau cu avionul in strainatate, pentru a sustine o conferinta de presa. In timpul zborului, li se defecteaza motoarele si pierd o aripa. Trebuie sa se parasuteze ca sa poata scapa. Aveau insa o mare problema: ei erau trei, insa aveau doar doua parasute.Victor Ponta, luand o parasuta in spate, sare si striga:-Eu sunt un geniu! Sunt DOTTORE! Eu trebuie sa traiesc, ca sa fiu presedintele Romaniei!Iohannis se uita la Macovei...Macovei se uita la Iohannis. La un moment dat Iohannis ii spune:-Poftim, ia parasuta!-Nu pot sa cred...un domn desavarsit..un gentleman. Multumesc mult, dar nu pot accepta! E prea mult...-Stai linistita, ca nu-i nimic. Geniul a sarit cu sacul meu de dormit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Klaus Iohannis, Monica Luisa Macovei si Victor Ponta se deplasau cu avionul in strainatate, pentru a sustine o conferinta de presa. In timpul zborului, li se defecteaza motoarele si pierd o aripa. Trebuie sa se parasuteze ca sa poata scapa. Aveau insa o mare problema: ei erau trei, insa aveau doar doua parasute.Victor Ponta, luand o parasuta in spate, sare si striga:-Eu sunt un geniu! Sunt DOTTORE! Eu trebuie sa traiesc, ca sa fiu presedintele Romaniei!Iohannis se uita la Macovei...Macovei se uita la Iohannis. La un moment dat Iohannis ii spune:-Poftim, ia parasuta!-Nu pot sa cred...un domn desavarsit..un gentleman. Multumesc mult, dar nu pot accepta! E prea mult...-Stai linistita, ca nu-i nimic. Geniul a sarit cu sacul meu de dormit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 După ce Ponta a pierdut alegerile, mulți pesediști s-au prezentat azi de bunăvoie la DNAPrintre ei, Dragnea, Năstase sau Radu Mazăre. Unii spun că la coadă s-ar fi așezat chiar și Ion Iliescu, dar această informație nu a fost deocamdată confirmată oficial. Evident, nu au lipsit nici incidentele. Pesediștii s-au plâns că numărul procurorilor este mult prea mic și coada merge foarte greu. ”Zici că-s la vot în diaspora”, s-a enervat Liviu Dragnea, prezent pentru fraudă electorală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 » Post actualizat in 17 Nov 2014 11:51 » Post actualizat in 17 Nov 2014 11:53/ » Post actualizat in 17 Nov 2014 11:54 » Post actualizat in 17 Nov 2014 11:55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 (editat) http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aDw62qZ_460sv_v1.mp4 Editat Noiembrie 17, 2014 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Cand conduc femeile : https://www.youtube.com/watch?v=XDvMBPZ5Bik#t=21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Dupa alegeri, la sediul PSD vine unul si intreaba portarul:– As vrea sa vorbesc cu domnul presedinte al Romaniei, Victor Ponta.Portarul ii raspunde politicos : – Domnule, domnu’ Ponta nu e presedinte….Omul pleaca si se reintoarce dupa o ora la poarta PSD: – As vrea sa vorbesc cu domnul presedinte al Romaniei, Victor Ponta.Portarul, usor nervos, ii raspunde: – Bai, nene, Ponta nu e presedintele Romaniei…Pleaca omul si dupa 10 minute vine iar zice: – As vrea sa vorbesc cu domnul presedinte al Romaniei, Victor Ponta.Portarul iritat de-a binelea, zbiara la el: – Bai, nene, ti-am spus de o suta de ori ca Ponta nu e presedintele Romaniei!!!La care omul, cu gura pan’ la urechi: – Stiu, frate, da’ nu ma pot satura sa aud asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Sa fie primit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Baietii astia o sa fie vedete in scurt timp ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 Eu nu, ma amuz teribil Uite aici inca unul din aceeasi categorie (daca nu cumva e mai distrus): am inteles ca-s cam pacatoase modelele astea. imi aduc aminte de o intrunire cand un tip a incercat sa bubuie un ZX9 si a facut o mancarica de supape inauntru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 17, 2014 Share Postat Noiembrie 17, 2014 (editat) am inteles ca-s cam pacatoase modelele astea. E bine si asa, macar se spala reputatia aia cu 'viteza a 2-a' Eu pana acum nu am intalnit kawa cu probleme la a 2-a, Din cand in cand se mai supara si ele si se rezbuna: https://www.youtube.com/watch?v=8dSOrulHDwA Editat Noiembrie 17, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 ANUNŢ IMPORTANT!!! Astăzi începând cu orele 7:00 toţi cetăţenii de la sat sunt chemaţi la sediile primăriilor să înapoieze făina, zahărul şi uleiul. Rugăm a fi returnate cu tot cu găleata în care au fost primite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Bancuri cu ..belgieni (cica). Ca au si frantujii moldovenii lor. Doi belgieni pe strada: -Mama, ce buna-i aia! Uita-te la ea ce poponeata are, ce-as mai f.te la ea! -Bai, esti nebun, ce-ai? Nu vezi ca are 14 ani ?! - Da ma, da arata de 6! Un belgian mergea la miezul nopţii prin pădure cu o fetiţă de mână. Fetiţa: - Mi-e frică... e aşa întuneric! - Tu vorbeşti... da' eu că trebuie să mă întorc singur!... Într-o clasă gimnazială din Belgia, flamanzii și valonii se certau și se băteau într-una. La un moment dat diriginta, super sătulă de toate chestiile astea, le spune: - Aranjați băncile pe două rânduri. În stânga vor sta flamanzii, iar în dreapta valonii. La care se aude o voce din spate : - Hauzi, mânca-ți-aș, da' noi, noi belgienii, noi unde stăm ?! -))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D.D. Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=169222569889681 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate